Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 12 30 Nem számítanak nagy tömegre a hétvégén a szerb–magyar határon



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. december 30. Nézettség: 313

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. december 30. 18:20
Pénteken zökkenőmentes volt a gépkocsiforgalom a Horgos–Röszke határátkelőn. Az illetékesek szerint szombaton többen utaznak majd Magyarországról Szerbia irányába, többórás veszteglésre azonban nem kell számítani. Az igazi csúcsforgalom január elején, a pravoszláv karácsony után várható.
Türelmes utasok lépték át a határt péntek délután Horgosnál. Szerbia belépő oldalán nem volt tömeg, csak néhányan tartottak Röszke irányából Horgos felé. „Körülbelül tíz percet várakoztunk, Zomborba megyünk.”
Szerbia kilépő oldalán időnként torlódásra lehetett számítani. Átlagosan 15 percet kellett várakozniuk az utasoknak, de olyan is volt, aki több mint fél órát vesztegelt. „Magyarország felé 30-40 perc a várakozási idő.”
péntek, 2016. december 30. 18:20
A határrendészek teljes kapacitással dolgoznak. Az illetékesek szerint az előttünk álló hétvégén a személygépkocsik közlekedése zökkenőmentes lesz. Pásztor Ágnes, határrendészeti segédparancsnok, Horgos: „Jelenleg nincs fennakadás sem Szerbia belépő, sem kilépő oldalán. Természetesen az újévi és a karácsonyi ünnepek után nagyobb intenzitású forgalomra számítunk Szerbia kilépő oldalán.”
Az illetékesek elmondták, péntek késő este, illetve szombat napközben az autóbuszok torlódhatnak fel Szerbia kilépő oldalán, sok vajdasági ugyanis a szilvesztert valamelyik európai nagyvárosban tölti.
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal