Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2017-01-06 Bekeményített a tél szinte egész Európában



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2017. január 6. Nézettség: 337

   

Tetszik 1 Aknai Anna kedveli
Aknai Anna

Videó megjegyzések

péntek, 2017. január 6. 18:10
Több országban is havazik, sőt hóviharok dúlnak. Szinte egész Európában káosz uralkodik. Síelők tűntek el, utasok ragadtak járműveikben, de halálos áldozata is van a rossz időnek. Németországban még árvizet is szított a hófúvás a tengermelléken
péntek, 2017. január 6. 18:10
Az emberek az utcán lapátolják a havat, hókotrók járják az utakat. Horvátországban is nagyobb mennyiségű hó esett. Míg a gyerekek örülnek a nagy hónak, addig mások elakadt kamionjaikat igyekeznek kiszabadítani.
péntek, 2017. január 6. 18:11
Lengyelországban le kellett zárni egy repteret az erős havazás miatt, több háztartás pedig áram nélkül maradt az országban.

Csehországban is fennakadások vannak. Nehezen halad a közlekedés és az ország egyes régióiban a távvezetékek is megsérültek. Csehországban félméteres a hótakaró és továbbra is esik. Az országban narancssárga riasztást adtak ki, de várhatóan hótorlaszokkal és hóviharokkal is számolni kell majd a térségben.
péntek, 2017. január 6. 18:11
Ausztriában is tarolt a hó. Két síelő eltűnését jelezték eddig. Svédországban pedig egy vonat mintegy száz utassal a hóban rekedt. Az utazókat azonban már elszállították egy közeli templomba. Skandinávia egyes részein – 40 Celsius-fokot is mértek.
péntek, 2017. január 6. 18:11
Magyarország északi részén citromsárga riasztás van érvényben. Az időjósok szerint még legalább fél méternyi hó fog leesni, főként a hegyvidékeken. Mindez hétvégéig így is marad.
péntek, 2017. január 6. 18:12
Míg egyes helyeken a havazással, addig Németországban az árvízzel küzdenek a lakosok. Az országban tíz éve nem volt olyan erősségű hóvihar mint most, ami pedig árvizet idézett elő a Balti-tenger partján.
péntek, 2017. január 6. 18:12
Ez jelentős károkat okozott, valamint fennakadások vannak a közlekedésben. Az ország északi részén tíz autó ütközött össze. Kilencen súlyosan megsérültek. Egy húszéves fiatalember életét vesztette, útitársai pedig súlyos sérüléseket szenvedtek, amikor a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett Nyugat-Németországban.
7 megjegyzés | 1 / 1 oldal