Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2017-01-13 A hidegben kevesebb migráns várakozik a horgosi sátortáborban



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2017. január 13. Nézettség: 227

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2017. január 13. 18:29
Főként egyedülálló férfiak és családfők tartózkodnak csak abban a sátortáborban, amely közvetlenül a magyar határ mellett jött létre Horgos közelében. A migránsok tisztában vannak azzal, hogy az Európai Unió területére korlátozott számban és főként csak a családosok juthatnak, de ettől függetlenül naponta megpróbálkoznak a tranzitponton az átjutással.
péntek, 2017. január 13. 18:29
Az egy hétig tartó fagyok után most az eső okoz gondot a migránsoknak. Nem is sokan tartózkodnak a Horgosnál található sátortáborban. Körülbelül 15-20 ember várakozik arra, hogy átjuthasson Magyarországra.
Hessam 13 hónapja indult útnak Iránból, a határzár miatt nem tud Nyugat-Európába jutni. A célja az, hogy Franciaországba menjen, addig is, amíg ez megvalósul, az újonnan érkezőknek segít az eligazodásban. „Ez a tábor a menekültek Magyarországra történő átléptetésére szolgál. Segítünk abban, hogy átjuthassanak a határon a családosak és az egyedülállók is. Mielőtt átlépnek a határon, itt egy napot töltenek, azután Magyarországra mennek.”
péntek, 2017. január 13. 18:29
Egy afgán férfi úgy gondolja, jövő héten már bejuthat az Európai Unió területére. Úgy tudja, miután törvényesen átlépi a határt, Magyarországon öt hónapot kell tartózkodnia. Ezután tud csak továbbutazni az EU más országaiba. „Most egyedül jöttem, a családom Szabadkán van, mert itt nagyon hideg volt és visszamentek a szabadkai táborba. A nevünket jöttem leadni.”
Az időjárás miatt jelenleg főként egyedülálló férfiak vannak a sátrakban. Egy héttel ezelőtt megközelítőleg 70 migráns volt itt.
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal