Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2017-02-02 Magyarországon tárgyal Vlagyimir Putyin



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2017. február 2. Nézettség: 297

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2017. február 2. 19:01
Magyarországra érkezett ma Vlagyimir Putyin és delegációja. Az orosz elnök egy napig tartózkodik Budapesten. A látogatáson elsősorban gazdasági, energetikai és kulturális kérdések kerülnek szóba.
csütörtök, 2017. február 2. 19:01
Az orosz elnök különgépe valamivel 13 óra előtt landolt Budapesten. A Magyarországra érkező politikust Szijjártó Péter fogadta. Az eseményt kiemelt biztonsági intézkedések előzték meg. Az érintett útvonalon még ma délelőtt is csatornafedeleket hegesztettek le és kamerákat szereltek fel – a konvojt helikopter követte, az utat pedig mesterlövészek biztosították. A magyar külgazdasági és külügyminiszter a gép landolása előtt úgy nyilatkozott, szerinte Európa nem fogja tudni visszaszerezni a versenyképességét, hogyha a kontinens nyugati és keleti fele nem tud normálisan, egymást tisztelve együttműködni.
csütörtök, 2017. február 2. 19:01
Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter, Magyarország: „A keleti nyersanyagkészletek és a fejlett nyugati technológiák összepárosítása jelenthetné azt a lehetőséget, hogy Európa az elveszített versenyképességének legalábbis egy részét visszaszerezze. Magyarországnak ebben fontos szerepe lehet, mert mi azon nagyon kevés ország közé tartozunk, akik mindig is pragmatikus kapcsolatot ápoltak Oroszországgal. Nem mentünk bele a kényelmes helyzetbe, nem álltunk be az európai kórusba, nem álltunk be az európai meinstreambe, nem használtunk fel minden lehetőséget arra, hogy Oroszországot bíráljuk és kritizáljuk.
csütörtök, 2017. február 2. 19:02
Mondjuk, ez világosan látszik, hogy a legutóbbi találkozó, tehát Putyin elnök úr és Orbán Viktor miniszterelnök úr találkozója óta három másik európai országban járt az orosz elnök, tehát ez is mutatja, hogy Magyarországra kiemelt partnerként tekintenek.”
csütörtök, 2017. február 2. 19:02
Az orosz elnök kormányzati tisztviselőkkel és üzletemberekkel érkezett most a magyar fővárosba. Orbán Viktorral és a magyar kormány több tagjával, valamint a magyar üzleti élet szereplőivel tárgyalnak. Az elsődleges témák a gazdasági, kereskedelmi együttműködések a két ország között.
csütörtök, 2017. február 2. 19:03
Miután Szijjártó tárgyalt az orosz ipari miniszterrel, ismét kamerák elé állt. Közösen induljanak a magyar és az orosz vállalatok harmadik országbeli pályázatokon – erre ösztönzi majd a két ország kormánya a cégeket – közölte sajtótájékoztatóján. Mint mondta, megállapodtak arról is, hogy a magyar-orosz űrkutatási programokat folytatják és a magyar vízipari beruházásokat is ösztönzik Oroszországban.
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal