Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 03 29 Szezonnyitó lóversenyt tartottak húsvéthétfőn Csantavéren



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sport magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. március 29. Nézettség: 325

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2016. március 29. 19:41
A megmérettetésre mintegy hetvenen neveztek be, akik száz kilométeres körzetből érkeztek az észak-bácskai településre. A rendezvényt közös lakoma zárta a helyi Lovas Klubban.

Óriási sebességgel száguldanak el az ügetők a nézősereg előtt. Sambar Jet sugárhajtású repülőként ért a célba. Sinkovics Szebasztián, Csantavér Lovas Klub: “Nagyon jó érzés, szépen ment a ló. Meg vagyunk elégedve vele. Majd megy Pestre szaladni, meglátjuk, mit fog csinálni. Gondolom, jó eredményt ér el, mert nagy képességű a ló.”
kedd, 2016. március 29. 19:41
Nekiiramodnak a lovasok. Elrajtoltak a vágtázók. Az Inkvizítor nevű ló drákói szigorral utasította maga mögé a többieket. Pesti Martin, a házigazda lovas klub tagja megérdemelten vette át a serleget. Pesti Martin, Csantavér Lovas Klub: ” Elég szoros volt, a start annyira nem sikerült, nem tudtunk egy sorba beállni, de végül jól sikerült minden. Az elejében elég erős volt a mezőny, később már csak eggyel mérkőztem, a többiek lemaradtak.”
kedd, 2016. március 29. 19:42
67 éve megszakítás nélkül működik a házigazda Csantavér Lovas Klub. Most mintegy ötven tagjuk van. Azelőtt ősszel szervezték meg a versenyt. Burány Ferenc, elnökségi tag: “Sok esős őszünk volt, a közönségnek olyankor nincs kedve kijönni. Öt évvel ezelőtt úgy gondoltuk, hogy mi lenne, ha locsolkodó hétfőre tennénk. Egy csapásra két legyet, ünnep is, a nép a hosszú tél után, úgymond ki van éhezve erre a lóversenyre. “
kedd, 2016. március 29. 19:42
Hét egyfogatos ügető, három galopp és egy pónilovas futamot indítottak az idénynyitó versenyen. A következő nagyobb versenyt a júniusi falunapon tartják Csantavéren.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal