Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 05 18 Serdülőkorú teniszezők versenye Szabadkán (videó)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sport magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2016. május 18. Nézettség: 343

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2016. május 18. 18:06
Immár tizenötödik alkalommal rendezi meg a szabadkai Spartacus Teniszklub a Jovan Kukaras-emlékversenyt. Az idei tornára több mint húsz ország 150 serdülőkorú teniszezője nevezett. A selejtező mérkőzéseket már múlt szombaton megkezdték a sportolók, azonban a torna hivatalos megnyitója csak kedd este volt.
szerda, 2016. május 18. 18:08
A szabadkai sétaerdei teniszpályák minden év májusában élettel telnek meg. Ilyenkor rendezik meg a Jovan Kukaras-emlékversenyt, amely az Európai Teniszszövetség besorolása szerint második szintű. Ez az egyetlen ilyen rangos verseny a 14 éven aluli teniszezők számára Szerbiában. Milan Jerinkić, közgyűlés elnök, Szerbiai Teniszszövetség: „Egyrészről fontos, hogy minél több pontot szerezzenek itthon a jobb játékosok. Másrészről az is fontos, hogy azok a gyerekek, akik most törnek majd fel, lehetőségük legyen a pályákon élőben látni azokat a fiatalokat és felnőtteket, akik külföldről érkeztek, hogy lássák, hogyan játszanak, és milyen teljesítményre képesek.”
szerda, 2016. május 18. 18:08
A versenyre idén is sok sportoló nevezett, ami főleg az előző évek sikeres tornáinak köszönhető. Irsai László, alelnök, Spartacus Teniszklub: „Az idén is szép számú teniszező jelent meg ezen a versenyen, mivel második kategóriás, tehát több pontot kapnak a világranglistán. Körülbelül 144 fiú és lány nevezett, ami azt jelenti, hogy a selejtezőkben a lányok és a fiúk is 48-as táblán játszottak.”
szerda, 2016. május 18. 18:09
A tornán egyéniben és párosban próbálhatnak szerencsét a 14 éven aluli teniszezők. A selejtezőkből 8 fiú és 8 lány jutott a 64-es főtáblára, ahol már szerdán a harmadik kör küzdelmei kezdődtek. A Spartacus reménysége, az országos bajnok, Szabó Rác Olivér eddig kiválóan teljesít. Két magabiztos győzelemmel jutott a legjobb 16 közé. „Én ezen a versenyen az elődöntőig szeretnék eljutni, amire esélyt is látok. A mai játékommal elégedett vagyok.”
szerda, 2016. május 18. 18:09
A tornára több mint 20 országból érkeztek versenyzők. A magyar válogatott, Matkó Kata Réka is indult a versenyen, azonban a második fordulóban egy igazán szoros meccsen kikapott. Matkó Kata Réka, Debrecen: „Szerintem jól játszottam. Sajnos, ma az ellenfelem jobb volt nálam, és szoros döntő szettben kikaptam. Párosban pedig most nyertünk.”
szerda, 2016. május 18. 18:09
A szabadkai Jovan Kukaras-emléktorna egész héten zajlik, az elődöntőket a tervek szerint pénteken, a döntőket pedig szombaton tartják meg.
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal