Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Pepita (Ekstern x Pepesza)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Pets & Animals (Állatok) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. október 28. Nézettség: 450

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. október 28. 21:25
Nézd meg, mit tesz ez az arab telivér, amikor lekerül róla a kantár – Ha szereted a lovakat, ezt a VIDEÓ-t imádni fogod!
Az arab telivér közismerten a szépség, és az elegancia megtestesítője. Könnyed, légies megjelenése, szívós természete, kitartása, és keménysége miatt távlovaglásra az egyik legideálisabb fajta. Sokan azonban, szépsége, és tökéletessége miatt inkább hobbilóként tartják.
péntek, 2016. október 28. 21:25
Az alábbi felvételen, egy Pepita nevű csodálatos arab telivérrel ismerkedhetünk meg. Ezt a fenséges, és méltóságteljes paripát a nemzetőrség vásárolta meg 1,6 millió dollárért egy árverésen.
A ló, és gazdája között egy igen különleges, és szoros kapcsolat húzódik. Imádják egymás társaságát, nagyon sok időt töltenek együtt. Szavak nélkül is megértik egymást, egyetlen pillantással gördülékenyen kommunikálnak.
péntek, 2016. október 28. 21:25
Nézd csak, mennyire boldog Pepita, amikor lekerül róla a kantár, és szabadon futhat. Méltóságteljesen és légiesen száguld, de közben fegyelmezetten végig a gazdája mellett marad. Biztosan neked is feltűnik majd, hogy miért tartja olyan furán a farkát. Az arab telivérekre jellemző ez a fajta tartás, nálunk ugyanis két farokcsigolyával kevesebb van, mint a többi lófajtánál. Ebből is adódik, hogy nagyon méltóságteljes a megjelenésük.
Ez a csodálatos tartású, kiegyensúlyozott szépség 2014-ben a lengyelországi nemzetközi bajnokság első díjazottja lett.
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal