Láthatatlan Birodalom - Az Új Világrend meghatározása

10 videó
Miért beszélnek a politikusok mostanában annyit egy "Új Világrend"-ről?
Mégis mit értenek ez alatt pontosan?

Jason Bermas új dokumentumfilmje bemutatja azt az évszázadok óta tartó folyamatot, mely során a hatalom emberei a színfalak mögött azon dolgoznak, hogy létrehozhassanak egy elnyomó Világkormányt. Részletesen megtudhatjuk, hogyan tartja fenn a hatalmát egy globális oligarchia drogkereskedelem, pénzmosás, megrendezett terrortámadások, médiapropaganda és az adósságcsapda segítségével.
Bűnszervezetük sikerrel igázta le a bolygót, és jelenleg éppen a hatalom konszolidálásának utolsó fázisán dolgoznak. A Láthatatlan Birodalom a globalisták saját szavait és írásait használja fel, hogy leleplezze őket. A globális diktatúra nem hamarosan jön, hanem már itt van. Ez nem összeesküvés-elmélet, hanem összeesküvés-gyakorlat! Az Új Világrend mára már teljesen publikus, mindenki számára látható, aki hajlandó kinyitni a szemét. Önjelölt bürokraták az államokat uniókba olvasztják össze egy globális Világállam alatt. Megismerhetjük terveiket egy új globális adóztatásra, és a készpénz nélküli társadalomra, melyben minden ember mikrochipet kap a bőre alá születése pillanatában.
A Láthatatlan Birodalom Jason Bermas több éves kutatómunkájának eredménye, és lerántja a leplet az Új Világrend hosszú távú stratégiáiról a világ dominálására, csakúgy ahogy a Loose Change és a Mesebeli Ellenségek sikeresen lerántotta a leplet a szeptember 11-edikei események hátteréről, és örökre megváltoztatta gondolkodásunkat a "terrorcselekménnyel" kapcsolatban.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

NWO - Julian Assange, Wikileaks, és az Új Világrenden is túl (NOS)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2011. január 18. Nézettség: 538

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2011. január 18. 14:35
Igazságot a hősöknek - Julian Assange, Wikileaks, és az Új Világrenden is túl



A Legfőbb Hatalomról szóló és Új Világrend-Filmet láthatnak (New World Order: NWO) Molnár F. Árpád, Daria Rubinstein és Domján Tibor Echelon-Tényfeltárókkal.



Számos amerikai sátáni népirtás és más elévülhetetlen Emberiség elleni bűntettek leleplezéséért halálos háttérhatalmi gyűlölettel az egész Föld bolygón üldözött ausztrál Julian Assange Wikileaks-alapító és köre apropóján indulunk és eljutunk a Megprófétált globális elmeprogramozásokon és az Illuminati rendszeren át az ezektől elválaszthatatlan Jelenések Könyvéig, a Jézus Krisztusig és az ISTENIG. Ezen közben bemutatunk az ISTEN, a Jézus és az apostolok, Jóel próféta stb. Által Megprófétált csodajelekből, és súgunk a Mennyei- és a háttérhatalom, azaz a titokzatos Nagy Babilon Predesztinált harcából, a közeljövőben bekövetkező világeseményekből, és a végleges Kozmikus Világreformból... A Film végén hamarosan Világtörténelemmé váló kulcsklipet láthatnak.


Interjú:
Domján Tibor (Echelon-tényfeltáró, vállalkozó, üzletember)

Válaszol:
Molnár F. Árpád (Keresztyén emberjogvédő, a Föld bolygó legfőbb Echelon-Tanúja)

Operatőrök:
- Molnár F. Árpád (Keresztyén, Echelon-Tanú),
- Nagy Sándor "Naleksz" (Keresztyén, Echelon-Tényfeltáró),
- Soós József (keresztyén, Echelon-tanú)
- és mások

Zene:
Reményi Attila: I. Kantáta
(Monteverdi Kórus: karigazgató: Kollár Éva; Danubia Szimfonikus Zenekar: vezényel: Héja Domonkos)

Zenei Szerkesztő és Rendezte:
Molnár F. Árpád (keresztény, politikai üldözött, emberjogvédő, tényfeltáró, filmrendező, a Hírháttér Multimédia (HHMM) alapító-főszerkesztője, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)

Felvétel: 2010.12.27., Budapest
Készült: 2010.12.28., 29., Budapest

A filmben: J. J. Abrams (Hollywood, filmrendező, producer, "Super 8"), Julian Assange, Silvio Berlusconi, George W. Bush, Laura Bush, Bill Clinton, Hillary Clinton, Demeter Ervin, Christine DeNicola, Drábik János, Adolf Hitler, Illés próféta (Illyés, Keresztelő János), János apostol, Jeremiás próféta, Jóel Próféta, Candy Jones (Jessica Wilcox), Júdás, Jézus Krisztus, Lázár János (Fidesz), Lévai Anikó, Máté Evangelista, Mónus Áron, Claudia Mullen, Nagy Sándor (Naleksz), Cathy O'Brien, Barack Obama, Orbán Gáspár, Orbán Viktor, Leon Panetta (CIA), Mark Phillips, Pintér Sándor, Puskás Ferenc (Puskás Öcsi), Romano Prodi, Vlagyimir Putyin, François-Auguste-René Rodin, Daria Rubinstein, Nicolas Sarkozy (Sárközy; Air France 447), Sátán (Lucifer), Ridley Scott, Semmelweis Ignác, Steven Spielberg, Sylvester Stallone, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Széchenyi István (gróf), Brice Taylor, Vona Gábor (Jobbik), Valerie B. Wolf.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal