Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 06 18 Fishing Show Újvidéken



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. március 19. Nézettség: 247

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. március 19. 09:49
Közel ötven kiállító jelent meg az első újvidéki horgászati vásáron. Az érdeklődők kedvükre válogathatnak a felszerelések között, a természetjárók pedig a kikapcsolódási lehetőségeket tanulmányozhatják. A vásár vasárnapig látogatható.

A horgászoknak és a természetjáróknak szól az idei Fishing Show kiállítás. Rengeteg horgászbot, csali, haleledel és más felszerelés várja az érdeklődőket. A megnyitó napján főleg nézelődtek az emberek. A sporthorgászok inkább csak apróbb kellékeket és csalikat vásároltak.
szombat, 2016. március 19. 09:50
Szerbiai és külföldi termékek forgalmazói kínálták az újabbnál újabb kellékeket. A vásárlóerő az utóbbi években megcsappant – mondja Pálfi Zsolt adai kereskedő. „Az utóbbi időben esett az érdeklődés, ez a pénztárcánknak a legnagyobb problémája.”
szombat, 2016. március 19. 09:50
A természet szerelmesei, az utazni vágyók is megtalálhatták a tökéletes kikapcsolódási lehetőséget. A törökbecsei község kempingfaluval várja a turistákat. Olga Lajić, igazgatóhelyettes, Turisztikai Szervezet, Törökbecse: „Jól együttműködünk az idegenforgalmi minisztériummal, egy meghatározott összegű támogatásban részesültünk, amit egy projekt első fázisára fordítunk. A közbeszerzés megtörtént, a szerződéseket aláírtuk, most várjuk a szép időt, hogy elkezdődjenek a munkák.”
szombat, 2016. március 19. 09:51
A horgászkiállítást ilyen formában első alkalommal szervezték meg az Újvidéki Kiállításon. Eddig az őszi vásárhoz tartozott, de így a szezon elején nagyobb az érdeklődés. Slobodan Cvetković, igazgató, Újvidéki Vásár: „Minden vérbeli sporthorgász most készíti elő a felszerelését, újat vagy kiegészítőket vásárol.”

A Fishing Show kiállítás vasárnapig látogatható. Szombaton családi napot tartanak, amikor egy jegy áráért egy család bemehet a vásárra.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal