Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016-12-17 Jégerdő várja a korcsolyázókat Újvidéken



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. december 17. Nézettség: 260

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. december 17. 17:39
Fényárban úszó park, különleges alakú jégpálya és a télre jellemző ételek-italok – mindez az újvidéki Jégerdőben. Nagyon sokan voltak kíváncsiak a péntek esti megnyitóra, a legjobban azonban mégis a gyerekek örültek.
Újvidéken a Duna-park igazi Jégerdővé változott. A különleges koripálya 250 méter hosszú és három méter széles. Február közepéig élvezhetik az újvidékiek a jégvarázslatot. Hömpölygő tömeg érkezett pénteken este az ünnepi megnyitóra. A szervezők jégtánccal és télies produkciókkal varázsolták el a közönséget. A műsort a gyerekek élvezték a legjobban.
szombat, 2016. december 17. 17:39
Nina Ignjatović, Újvidék: „Már tudok korizni, tetszik ez a jégtánc.”
Novak Poljak, Újvidék: „Járni fogok ide korcsolyázni, mert szeretem. Szép itt minden, amit létrehoztak.”
Dunja: „Nagyon megörültem annak, hogy itt lehet korcsolyázni, mert még nem volt alkalmam elmenni valahová, így a barátnőm tanít majd.”
A téli szünetben lesz bőven szórakozási lehetősége a csemetéknek. A Jégerdő a felnőtteket is elvarázsolta.
Renata Kokotović, Újvidék: „Nagyon tetszik az ötlet, jó beruházás a városnak és a gyerekeknek is, egész télen jól fognak szórakozni.”
szombat, 2016. december 17. 17:39
A Jégerdőben február közepéig számos gyermekprogramot, korcsolya-iskolát, műhelymunkákat tartanak. A késő esti órákban pedig különböző együttesek szórakoztatják a felnőtteket – emelte ki Dušica Ljubović projektvezető. „Február 15-ig élvezhetjük a korcsolyapályát, mert meleg időben, plusz 15 fokig is működik, ezért remélem, hogy napos időnk is lesz. Ma hideg van, de holnap már szép időben korizhatunk.”
A Jégerdőben a hangulatos faházikókban forralt bor, édességek és a téli időszakra jellemző finomságok kaphatók, a korizáshoz pedig korcsolya is bérelhető.
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal