Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 12 09 Várja a korcsolyázókat a szabadkai műjégpálya



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. december 9. Nézettség: 217

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. december 9. 21:45
Mától lehet korcsolyázni a szabadkai műjégpályán. A nyitvatartás, a szolgáltatások és az árak sem változtak a tavalyi évhez képest. Volt, aki elsőre zökkenőmentesen siklott végig a pályán. Másoknak azonban nem sikerült talpon maradniuk. Ezzel a kecses sporttal kifejezetten jó mozgáskoordinációra lehet szert tenni, emellett remek szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Minderre pedig lehetőséget ad immár a szabadkai műjégpálya is.
A korcsolyázni vágyók 10 órakor léphettek először a jégre, voltak olyanok, akik tökéletes tudással uralták a jeget, viszont akadtak olyanok is, akiknek meggyűlt a bajuk a csúszós felülettel. Ami biztos, senki sem tanult meg korcsolyázni úgy, hogy közben egyszer sem esett volna el. Ez is a korcsolyatanfolyam része. A szabadkai Naše Nade óvoda ovisai az óvónőkkel érkeztek korcsolyázni. A gyerekek óvatosan ismerkedtek a jéggel. Csiszár Boglárka, óvónő, Naše Nade óvoda, Szabadka: „A tavalyi esztendőben is vezettük már a nagy- és a középcsoportosokat, és most a tavalyi kiscsoportosok érkeztek, akik immár középcsoportosok, és most ők próbálják ki a korcsolyázást, a nagyok, akik már voltak, ők most tökéletesítik tudásukat.”
péntek, 2016. december 9. 21:46
Idén is több mint kétszáz pár bérelhető korcsolya áll rendelkezésre. A legkisebbek számára pedig korcsolya-iskolát indít a Spartacus Jégkorong Klub. Ami a belépőjegyet illeti, a Stadion Közvállalat idén sem emelte az árát, és a nyitvatartási idő sem változott. Tóth Róbert, igazgató, Stadion Közvállalat, Szabadka: „Délelőtt 10-től 12-ig dolgozik a jégpálya, délután pedig 6-tól 8 óráig. A hétvégén, szombaton és vasárnap van még egy terminusunk 3-tól 5-ig. Ami a jegyeket illeti, az ár nem változott, tehát 110 dinárba kerül, a korcsolyák élesítése 100 dinár, a korcsolyák bérlése pedig 200 dinár.”
A közvállalat igazgatója elmondta azt is, hogy a városi műjégpálya természetesen nemcsak a szabadidejükben csúszkálni vágyó szabadkaiaknak ad teret, hanem a sportolóknak is, akik itt tartják edzéseiket, és meccsekre, versenyekre is sor kerül.
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal