Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 05 15 Családi nap az újvidéki vásáron



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. május 15. Nézettség: 271

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. május 15. 20:56
Családi napot tartanak ma az Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron. A hideg, esős idő ellenére rengeteg a látogató. A legtöbb érdeklődés a mezőgépek iránt van.
vasárnap, 2016. május 15. 20:57
Az egész országból érkeztek termelők a vásárra. Gyűlnek a nyereményjátékhoz kitöltött belépőjegyek. Mindenki abban reménykedik, hogy szerencsével jár.
vasárnap, 2016. május 15. 20:57
A mezőgép-kiállítás az expó leglátványosabb része. A szabad ég alatt itthoni és külföldi neves gépgyártók vonultatják fel újabbnál újabb erő- és mezőgépeiket. A gyerekek fel is ülhetnek rájuk. Valamennyinek borsos az ára. A nagyobbakért akár 150 ezer eurót is elkérnek. A mezőgazdasági minisztérium 45-55 százalékos vissza nem térítendő támogatást nyújt a vásáron megvett mezőgépekre. Bergel László ki is használja ezt a lehetőséget. Bergel László, termelő, Szenttamás: „Szeretnénk permetezőt venni, egy kombájn is kellene, de arra nincs 40-50 százalékos visszatérítés, azt majd az elkövetkező időszakban próbáljuk megvásárolni.”
vasárnap, 2016. május 15. 20:58
Mások a vállalkozásfejlesztés miatt mentek a kiállításra. Fekete Ibolya, Topolya: „A pálinkafőző kazánok nagyon érdekelnek, szeretem őket megnézni, újításokat felfedezni, és aztán kipróbálni őket.”
vasárnap, 2016. május 15. 20:58
A Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége a kistermelők érvényesülését szorgalmazza, és termékeiket népszerűsíti. Nagy Miklós, elnök: „Az emberek, a termelők nagyon várják azt, hogy a kistermelők az élelmiszer-termelésbe, az állati és növényi eredetűbe be tudjanak kapcsolódni és a termékeiket legálisan tudják értékesíteni.”
vasárnap, 2016. május 15. 20:59
Valamennyi cég szorosabb kapcsolatot kíván kialakítani a termelőkkel. A szabadkai System Line az istálló-technológia, illetve a felszerelések mellett fejlesztési útmutatókkal is szolgál. Szabó Zsolt, tulajdonos, System Line, Szabadka: „Az eső ellenére meglepően nagy a látogatottság, az emberek szívesen jönnek hozzánk, az emberek tudják, hogy minden évben új információkat kapnak tőlünk, idén, ami a legaktuálisabb, az az IPARD-támogatások, erről tudunk minél szélesebb információt, illetve segítséget nyújtani számukra.”

A mezőgazdasági vásáron szakember-találkozókat és különböző tanácskozásokat is tartanak az agráriumban rejlő üzleti lehetőségekről.
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal