Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 11 11 Fergetegesnek ígérkezik az Újvidéki Jazz Fesztivál



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. november 11. Nézettség: 265

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. november 11. 19:49
Csütörtök este hivatalosan is megkezdődött az Újvidéki Jazz Fesztivál. A többnapos rendezvényen a neves hazai és külföldi dzsesszzenészek koncertjei mellett számos kísérőrendezvény is várja a dzsessz rajongóit. Az eseményt az Újvidéki Kultúrközpont szervezi.
péntek, 2016. november 11. 19:49
Fantasztikus hangulat és felejthetetlen koncertek – így jellemezhető a 18-dik alkalommal megrendezett Újvidéki Jazz Fesztivál első estéje. A rendezvényt Dalibor Rožič, Újvidék Városi Tanácsának kultúráért felelős tagja nyitotta meg. „Meggyőződésem, hogy mi, a közönség nagyon fogjuk élvezni az Újvidéki Jazz Fesztivál koncertjeit és kísérő programjait. Kihasználnám az alkalmat, hogy gratuláljak a szervezőknek a jól elvégzett munkájukért.”
péntek, 2016. november 11. 19:49
Az ünnepélyes megnyitó után először a szerbiai Vasil Hadžimanov Band, majd az osztrák Susana Sawoff és az amerikai Marcus Strickland lépett színpadra az újvidéki Szerb Nemzeti Színház színpadán. Macedonić Vladimir: „Nem lehetett volna szebb megnyitó. Gyönyörű. Nagyon jól begyakorolt, tökéletes fellépés. Afrikai hangulata van, így arra késztet, hogy Afrikában meglátogassak egy dzsesszfesztivált.”
péntek, 2016. november 11. 19:50
Tijana Marković, színész: „Én mindig azt nézem, hogy milyen a kezdet, és akkor napról napra jobb lesz. A legjobban a ma esti program vonzott.”
péntek, 2016. november 11. 19:50
Vickó Ferenc, egészségügyi államtitkár, Szerbia: „Én határozottan meg vagyok elégedve. Két-három zeneszám annyira megtetszett, hogy a ritmusát még most is tartom a szünetben. Ha így folytatódik, nagy bumm lesz az idei fesztiválból.”
péntek, 2016. november 11. 19:50
A szervezők elégedettek a rendezvény látogatottságával és a közönségtől kapott pozitív visszajelzéseket külön sikerként élik meg.
péntek, 2016. november 11. 19:50
Vesna Kaćanski, szervező, Újvidéki Jazz Fesztivál: „A legfontosabb, hogy a terem megtelt, hogy a közönség részt vett, és a közönség és a művészek között egy sajátos kommunikáció jött létre. Nagyon jó kezdés.”
péntek, 2016. november 11. 19:50
A 18-dik Újvidéki Jazz Fesztivál november 11-én és 12-én folytatódik. Az újvidéki Szerb Nemzeti Színházban olyan előadók fellépése várható, mint Dave Douglas, Gregory Hutchinson, Tzumo Árpád, Milena Jančurić és Roberto Gatto. A rendezvényre az egy napra szóló jegy ára 800 dinár, míg a teljes fesztiváljegy 2000 dinárba kerül.
8 megjegyzés | 1 / 1 oldal