Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 06 02 Leszúrtak egy migránst Szabadka közelében



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. június 3. Nézettség: 278

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. június 3. 00:50
Valószínűleg migráns volt az a férfi, akit ma hajnalban öltek meg Palics mellett, a szerb-magyar zöldhatár közlében. Nem hivatalos információk szerint afganisztáni migráns vagy migránsok lehetnek az elkövetők. A gyilkosságra a két csoport közötti összetűzés során került sor. A hírt a hatóságok egyelőre nem erősítették meg. A rendőrség intenzíven nyomoz az ügyben.
péntek, 2016. június 3. 00:50
Az útszakasz egyenesen a szerb-magyar zöldhatár felé vezet, amely főként éjszakánként nagyon forgalmas. Információink szerint ma éjjel 3 órakor megöltek itt egy ismeretlen személyt, aki vélhetően migráns volt. Ennek nyomait azonban nem találtuk.
péntek, 2016. június 3. 00:50
A palicsi erdő ideális búvóhely a Magyarországra tartó menekültek számára. Itt jól kitaposott ösvényekkel is találkozni. Vélhetően az éjszakai gyilkosság áldozata is oda tartott. Az erdőig végül nem sikerült elérnie, mivel az oda vezető útszakasz mentén erőszakos halált halt – erősítette meg a szabadkai mentőszolgálat, akiknek rohamkocsiját hajnali 3 óra környékén riasztották a helyszínre. A férfit valószínűleg leszúrhatták. A bűncselekmény nyomait elmosta az éjszakai eső.
péntek, 2016. június 3. 00:51
A nap folyamán a rendőrség is megerősítette, hogy szerdáról csütörtökre virradóra gyilkosság történt Palics határában. Szóvivőjük kamerán kívül elmondta, hogy az áldozat egy 26 éves török férfi. A rendőrség elvégezte a helyszínelést. A bűntény elkövetője ellen intenzív nyomozás folyik.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal