Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 07 27 A Szabadkai Közkórházba szállítottak több migránst



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2016. július 27. Nézettség: 271

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2016. július 27. 20:51
Hűvös volt az éjszaka a horgosi sátortábor környékén. A tábortól mintegy 200 méterre tartózkodó menekültek továbbra is éhségsztrájkolnak. Kedd éjszaka három migránst elszállítottak a Szabadkai Közkórházba. A sztrájkoló menekültek szerint kimerültek, fájdalmaik voltak.
szerda, 2016. július 27. 20:52
Kedd éjszaka három migránst elszállítottak a Szabadkai Közkórházba. A sztrájkoló menekültek azt mondták, kimerültek, fájdalmaik voltak. „Addig ülünk itt, amíg valaki meg nem hal. Azért, mert üzenni szeretnénk a világnak, hogy valami nincs rendben a politikájukkal. Ezt a problémát nem csak a magyar kormányra kell hagyni, mert több felelős államvezetés is van a világban. Miért bukik meg mindegyik a problémamegoldásban?”
szerda, 2016. július 27. 20:52
Szerda délelőtt új transzparensek kerültek elő, amelyeket a helyszínen tartózkodó szerb rendőröknek mutattak. Right to travel, vagyis jogot az utazáshoz és freedom of movement, azaz szabad mozgást követelnek. A menekültek leragasztott szájjal igyekeztek kifejezni elégedetlenségüket. Abban reménykednek, hogy elérik céljukat és Magyarország megnyitja a határait. „Semmit sem érzek, nem érzem a testemet. Csak alszunk itt. Tegnap esett és elviselhetőbb volt a nap.”
szerda, 2016. július 27. 20:53
A helyszínen folyamatosan jelen vannak a rendőrség egységei, valamint akinek szüksége van rá, egészségügyi ellátásban is részesítik.
szerda, 2016. július 27. 20:55
Pedig az amcsi western filmekbe milyen szép jelenet amikor köröznek " a Dög-kesejű"
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal