Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 10 25 Migránsokat szállítottak el a szabadkai befogadóállomásról



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. október 25. Nézettség: 253

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2016. október 25. 23:27
Hiszi a pici...!?
kedd, 2016. október 25. 23:28
Több száz migránst szállítottak el a szabadkai befogadóállomásról. A menekültek a felkészültebb és tágasabb átmeneti otthonokban vészelhetik át a telet. Így a helyi lakosok élete visszaállhat a megszokott kerékvágásba.
kedd, 2016. október 25. 23:28
Mintegy háromszáz migránst szállítottak el a szabadkai befogadóközpontból, őket Szerbia más működő befogadóközpontjaiba vitték. Jelenleg Szabadkán száz – százötvenen tartózkodnak állítólag. Erről személyesen nem tudtunk meggyőződni, ugyanis nem engedtek be minket az épületbe forgatni. Az viszont kívülről is jól látszódik, hogy eltűntek a sátrak az udvarból, ahol, előtte több százan éjszakáztak.
kedd, 2016. október 25. 23:28
A szabadkai befogadóközpont kertjében éjszakánként már nem fagyoskodnak tömegek. Az ellátóhely jelenleg a funkciójának megfelelően működik és csak annyi rászorulónak nyújt átmeneti otthont, ahány fő ellátását az épületen belül biztosítani tudja.
kedd, 2016. október 25. 23:28
Egy pakisztáni menekült elmondta, hogy az épületen belül van a szállása és általában elégedett a szerbiai viszonyokkal, ahová tíz nap alatt jutott el gyalog. „Szabadkára három, a belgrádi parkba pedig hét nap alatt jutottam el.”
kedd, 2016. október 25. 23:28
A menekültek több száz fős tömege helyett, tehát mára, csak kisebb csoportokban sétáló migránsokkal találkozhatnak az itt élő vajdaságiak. Lajos bácsi háza nagyjából száz méterre fekszik a szabadkai befogadóállomástól. Nevét és arcát sem vállalta kameránk előtt. „Voltak háromszázan, négyszázan, most vannak százan tán. Gyerekekkel vannak. A gyerekek a kiskorúak. Van azért férfi, családostól vannak. És mindig mennek arra. Keresztül a földeken.”
kedd, 2016. október 25. 23:29
A migránsok száma Szabadka környékén mára lecsökkent, ez annak tudható be, hogy az illetékes hatóságoknak úgy tűnik sikerült megoldani az országban tartózkodó migránsok téli elszállásolását és más településekre szállították őket....!!!??????????????????
7 megjegyzés | 1 / 1 oldal