Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Több százan várakoznak a szabadkai ideiglenes pihenőközpontban



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2016. október 5. Nézettség: 265

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2016. október 5. 20:37
Továbbra is több száz migráns várakozik a szabadkai ideiglenes pihenőközpontban, valamint a tranzitközpontok melletti sátortáborokban. A frissen beköszöntött őszies időjárás sok bevándorló életét nehezíti meg.
szerda, 2016. október 5. 20:37
Ételért álltak sorba szerda délután a migránsok a szabadkai ideiglenes befogadóközpont udvarán. Az itt lévő bevándorlók száma megközelíti a négyszázat, ami pontosan a duplája a tábor befogadóképességének. Többen az itt uralkodó rossz körülményekre panaszkodnak. „Nem jó ez a tábor. Kevés a hely. Semmi sem jó. Esténként két órát alszom. Nem lehet itt rendesen aludni.”
szerda, 2016. október 5. 20:38
Nem jók, de nem is rosszak az itteni feltételek. De ön is látja, hogy nincsenek megfelelő ruháink. Nagyon hideg az idő. Sátraink vannak, és amikor esik az eső, akkor beázik a sátor. Nagy gondjaink vannak.”
szerda, 2016. október 5. 20:38
Migránsokból a Horgos melletti tranzitközpont mellett sincs hiány. Mostanra már csak a legkitartóbbak maradtak itt. Számuk mindössze hetvenre csökkent. „Nagyon hideg az idő és esős. Sátrakban élünk. Nagyon rossz a helyzetünk.”
szerda, 2016. október 5. 20:38
Nenad Ivanišević szerb szociálpolitikai államtitkár ma Szabadkán elmondta, hogy az esetleges konfliktusok elkerülése érdekében a migránsok által kiváltott incidenseket meg kell szüntetni. „Készen állunk, hogy továbbra is segítsünk mindenkinek, aki Szerbia területén bajba jut, de nem fogjuk senkinek megengedni azt, hogy útszakaszokat blokkoljon le, sem pedig azt, hogy eljöjjön a határig és veszélyeztesse a Magyarországgal kialakított jó viszonyt, vagy akár Horvátországgal. Minden ilyen szerveződést szankcionálni fogunk.”
szerda, 2016. október 5. 20:38
Az országban rekedt migránsokról a szerbiai Vöröskereszt és más segélyszervezetek továbbra is napi szinten gondoskodnak.
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal