Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 06 19 Látványos program a zentai Tiszavirág Fesztiválon



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. június 19. Nézettség: 314

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. június 19. 19:32
Hajós fáklyás felvonulást tartottak szombaton este a zentai Tiszavirág Fesztiválon. A hagyományőrzők bemutatója mellett dobshow és hangulatos koncert is várta az érdeklődőket a Tisza-parton.
vasárnap, 2016. június 19. 19:32
A Szent Longinus Középkori Hagyományőrző Egyesület látványos haditorna-bemutatójával vette kezdetét a Tiszavirág Fesztivál szombat délutáni programja. Tóth Kornél, látogató: „Az egész családnak van látnivaló, az egész család találhat magának olyan tartalmat, amelyben igazán hasznos és tartalmas szórakozást tud biztosítani.”
vasárnap, 2016. június 19. 19:32
A rendezvényre nemcsak Zentáról és környékéről, hanem Magyarországról is sokan érkeztek. Bánhidi Noémi, látogató, Budapest: „Nekem különösen tetszik szombat este a fáklyás felvonulás, szeretem a jó borokat, tudok borozni, barátokkal találkozni, úgyhogy én szeretek ide járni.”
vasárnap, 2016. június 19. 19:33
A vendégek ezúttal is szívesen időztek a borutcában, ahol finomabbnál finomabb nedűket kóstolhattak. Bálint Ákos, borász, Horgos: „A fehérborok közül a kövidinka őshonos fajta itt, a homokvidéken, chardonnay és cserszegi fűszeres, van egy kékfrankos rosénk, és kétféle vöröset hoztunk, egy kék burgundit és egy cabernet sauvignont.”
vasárnap, 2016. június 19. 19:33
A kézműves vásár szintén sok látogatót vonzott. Rácz Szabó Márta, rongypokróc-készítő: „Az emberek a műanyag világból visszatérnek a hagyományos, kézi készítésű termékekre.”
vasárnap, 2016. június 19. 19:34
A Sambansa dobosai fesztiválhangulatot teremtettek, ezt a hagyományos hajós fáklyás felvonulás fokozta tovább, majd az I-re a Queen Real Tribute együttes tette fel a pontot, amely fergeteges hangulatú koncertet adott.
vasárnap, 2016. június 19. 19:34
A szervezők célja, hogy a rendezvény minél inkább beépüljön a község idegenforgalmi kínálatába. Kosiczky András, idegenforgalommal megbízott tag, Zentai KT: „Azon kell dolgozni, hogy tényleg egy fesztivál, egy rendezvényterület legyünk, és megteremtsük azokat az alapokat, hogy a turisták több napot itt töltsenek Zentán.”
vasárnap, 2016. június 19. 19:34
A rendezvény vasárnapi programjában Zumba-bemutató, Salsa party, koncert és tűz-show szerepel.
8 megjegyzés | 1 / 1 oldal