Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 09 07 A Vajdasági Magyar Diákszövetséget is jutalmazták



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2016. szeptember 7. Nézettség: 330

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2016. szeptember 7. 21:40
Az idén 60 vállalkozás 66 terméke és szolgáltatása érdemelte ki a Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy használati jogát. A 19. alkalommal meghirdetett pályázat elismeréseit kedden a magyar Parlamentben adták át a kitüntetetteknek. Több határon túli szervezetet is díjaztak, többek közt a Vajdasági Magyar Diákszövetséget is.
szerda, 2016. szeptember 7. 21:40
A magyar közmédia több műsorát is díjazták a Magyar Termék Nagydíj védjeggyel. A Jónak lenni jó című műsorban tavaly csaknem 225 millió forint gyűlt össze a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat javára.
szerda, 2016. szeptember 7. 21:40
Siklósi Beatrix, kiemelt projektekért felelős főszerkesztő, MTVA: „A Jónak lenni jó című műsor most egy igazán rangos civil elismerést kapott. Ez lehet, hogy közhely, de az ember nem azért szokta csinálni a kollégáival a műsorokat, hogy díjat kapjon. Most ez nagyon jól esik nekünk és egy olyan visszajelzés, hogy érdemes ezt folytatni.”
szerda, 2016. szeptember 7. 21:41
A Magyar Termék Nagydíj hozzájárul a gazdaság fejlesztéséhez, emellett kiemelt jelentősége van a fogyasztói bizalom növelésében is. Latorcai János, a magyar Országgyűlés alelnöke szerint egyre fontosabbá válik a patrióta gazdasági szemlélet.
szerda, 2016. szeptember 7. 21:41
. „A Magyar Termék Nagydíj pályázat hírnevének köszönhetően emelkedő tendenciát mutat azoknak a tudatos fogyasztóknak a száma, akik egyértelműen előnyben részesítik azokat a vállalkozásokat, amelyek Magyarországon termeltetnek, Magyarországon foglalkoztatnak. Ennek megfelelően Magyarországon fizetnek adót.”
szerda, 2016. szeptember 7. 21:41
Idén először vettek részt külhoni vállalkozások és szervezetek a Magyar Termék Nagydíj pályázaton. Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár kiemelte, a pályázat által nyújtott lehetőség hozzájárul a Kárpát-medencei magyarság gazdasági megerősítéséhez.
szerda, 2016. szeptember 7. 21:42
. A Kárpát-medencéért Nívódíj kitüntetést két természetes személynek és három külhoni vállalkozásnak ítélték oda. Közülük többek között a Vajdasági Magyar Diákszövetség érdemelte ki a Nívódíjat.
szerda, 2016. szeptember 7. 21:42
Gratula.............!
8 megjegyzés | 1 / 1 oldal