Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 12 03 Horgosi lövöldözés – egyelőre marad a találgatás



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. december 3. Nézettség: 217

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. december 3. 18:22
Egy hason lőtt migránst kezelnek a Szabadkai Közkórházban – a Pannon Televízió értesülései szerint. Az iráni férfit feltehetően még néhány nappal korábban egy nagy kaliberű lőfegyverrel sebesítettek meg Horgos közelében. A nyomozás még jelenleg is tarthat, rendőrség hírzárlatot rendelt el az esettel kapcsolatban.
A három iráni migránsra még kedden lőttek rá a Horgos melletti sátortábor közelében. Egyikük a hasán sebesült meg. Őt jelenleg is a Szabadkai Közkórházban ápolják. Állapotáról azonban semmit sem tudni, mivel a kórházból senki sem nyilatkozott. Az esettel kapcsolatban a magyarkanizsai önkormányzatot és a rendőrséget is megkerestük, azonban mindkét helyen elutasítottak minket arra hivatkozva, hogy a nyomozás jelenleg is tart. Így továbbra sem tudni, hogy Horgos mellet ki és miért lőtt rá a migránsokra.
szombat, 2016. december 3. 18:23
A Horgoson történt keddi lövöldözéssel kapcsolatban a rendőrség hírzárlatot rendelt el, így az esetről többen csak a napokban hallottak. Egyesek szerint nem meglepő, ami történt. „Hallottam róla, hogy meglőttek egy migránst. Ez nincs rendjén, mert egy nap, mint most is, történhet olyan rossz dolog, hogy nekünk is segítség kell. Segítségre van szükségük. Van köztük, aki bűnöző vagy terrorista, de van olyan is, akinek tényleg menekülni kell, mert az amerikaiak bombáznak. Minden oldalról háború van.”
„Most már mindenre számítani kell, mivel ők elkerültek a saját hazájukból. Tudja, amikor kilátástalanság van, akkor furcsa dolgok történhetnek.”
Egyes források szerint a migránsok egymás között kezdtek el dulakodni, mire egyikük fegyvert rántott, de az a lehetőség sem kizárt, hogy embercsempészek nyitottak tüzet a bevándorlókra. Addig, amíg hivatalos rendőri tájékoztatás nem érkezik, marad a találgatás, hogy ki és miért lőtt Horgoson a migránsokra.
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal