Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2017 01 28 Egyelőre marad a hideg, téli idő



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2017. január 28. Nézettség: 319

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2017. január 28. 19:18
Úgy tűnik, nem akar engedni szorításából a kemény tél. Folytatódik a jeges, hideg idő. Ennek legjobban a Palicson korcsolyázók örülnek. Bosszankodnak viszont a szabadkai polgárok, mert sokfelé most is jegesen a járdák, az utcák, sőt a buszmegállók is.
szombat, 2017. január 28. 19:19
Észak-Bácskában a jelenlegi előrejelzések szerint keddig biztosan nem emelkedik fagypont fölé napközben sem a levegő hőmérséklete, éjszakánként pedig mínusz 8-10 fokig süllyed a hőmérő higanyszála. Kedden havas eső is eshet. Szerdától már plusz 2-3 fok lesz napközben, de az éjszakai mínuszok megmaradnak.
szombat, 2017. január 28. 19:19
Lakóházaik előtt a gyalogjárdákat a polgárok a legtöbb helyen megtisztították a hótól és a jégtől, mivel a Kommunális Felügyelőség tetemes büntetést szabhat ki ennek elmulasztása esetén.
Viszont a közterületeken, a tanintézmények környékén, a buszmegállókon, sok helyen jegesek a járdák és az utak. A szabadkai Szent György templom előtti parkolót és környékét is jég borítja. Életveszélyes a biciklizés az ócskapiac felől a városközpont irányába vezető kerékpárúton. A belvároshoz közeli kisebb utcákban is jégpáncél nehezíti a közlekedést. Az olvadásra minden bizonnyal még egy jó ideig várni kell.
szombat, 2017. január 28. 19:19
A Palicsi tavat is vastag jég borítja, a park teljesen kihalt. Szombaton délben mínusz 7 fokot mutatott a hőmérő higanyszála Palicson. Sétálóval szinte egyáltalán nem is lehet találkozni, viszont annál több a korcsolyázó.
A hosszan tartó hideg időnek és a Szabadka környéki tavakat borító jégnek a leginkább a korcsolyázók örülnek. Legtöbben a Vértón hódolnak kedvenc sportjuknak.
szombat, 2017. január 28. 19:19
István Gábor: „Szép a pálya. Szép sima. Voltunk Palicson is, ott egy kicsit göröngyös a jég, nem nagyon lehet korizni ott, de itt nagyon szép.”
Konter Márk: „Most jövök csak ide először. És milyen itt a jég? Hát jó, tapad. És néha csúszik is. Vannak itt jégdarabok, amik meg vannak fagyva és ott nem lehet rendesen menni.”
szombat, 2017. január 28. 19:20
Ivan Novaković: „Jobban szeretünk itt, mert ilyen tízévenként csak egyszer adatik meg. És akkor most így családostól kijöttünk. A két vejem, a két lányom és a három unoka. Hogy egy kicsit fagyoskodjunk és elmúljon a nap.”
szombat, 2017. január 28. 19:20
Mindenki másképp csinálja. Van, akit a kutyája húz. A jég egyébként jól meghízott, a hosszan tartó kemény mínuszoknak köszönhetően biztonságosan lehet korcsolyázni. Az illetékesek ennek ellenére óvatosságra intenek, illetve többször is közölték, mindenki a saját felelősségére korcsolyázzon a tavon.
7 megjegyzés | 1 / 1 oldal