Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 12 14 Átadták rendeltetésének a magyarkanizsai vásárteret



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2016. december 14. Nézettség: 296

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2016. december 14. 20:52
A felújítási munkálatok befejeztével ma délben átadták rendeltetésének a magyarkanizsai vásárteret. Az avatóünnepségen megjelentek a felújítást finanszírozó nemzetközi szervezetek, a szerb kormány és a Menekültügyi Főbiztosság képviselői is.
A tavaly ideiglenes pihenőközpontként üzemelő vásártér felújítása új lehetőségeket kínál a Tisza menti kisvárosnak. Ivan Bošnjak, államigazgatási államtitkár: „Minden, ami egy adott pillanatban válságosnak tűnt, most mindannyiunknak új fejlődési lehetőségeket jelent.”
szerda, 2016. december 14. 20:52
Magyarkanizsa polgármestere elmondta, hogy a kért támogatásokból még nem minden valósult meg, de vannak ígéretek a migránsválság okozta többi kár rendezésére, így a vásártér felújításának teljes befejezésére is. Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa: „Látható, hogy milyen felújítások történtek, a vízvezeték, a szennyvízhálózat, árambevezetés, belső utak rendezése, faültetés, új kerítés, az állatvásár leválasztása a kézműves vásárról, tehát nagyon sok minden itt beruházásként megtörtént, több mint 55 ezer dollár értékben, hiszen ez egy amerikai donáció, amiről beszélek.”
A polgármester hozzátette, a különféle támogatói szervezetek felé az önkormányzat mintegy egymillió euró értékű támogatási igény nyújtott be, amelyek felölelik mindazokat a területeket, amelyek a migránskrízisben érintettek voltak.
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal