Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 08 13 Több mint 300 sportoló vett részt a magyarkanizsai maratonon



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. augusztus 14. Nézettség: 277

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. augusztus 14. 00:33
Futó- és úszómaratont szerveztek Magyarkanizsán. Mivel az úszás korcsoportjait összehangolták a Szerbiai Távúszószövetség éves ligájának hivatalos korcsoportjaival, ezért az idei verseny teljes jogú állomása az országos sorozatnak.

50, 600, 800 vagy 3000 métert úszhattak le a nevezők az idei 35. Futó és Úszómaratonon a Tisza magyarkanizsai szakaszán. Az úszók szerint idén kissé hidegebb volt a folyó vize a megszokottnál, de ez nem okozott senkinek sem problémát. A 3000-es távon a férfiak közül az óbecsei Balzam Bence érte el elsőként a célt. „Egyáltalán nem volt nehéz, végig élveztem az egész mezőnyt, jól esett. Ráálltam egy tempóra, azzal végigjöttem, és jól esett.”

A hölgyek közül a szabadkai Ladányi Lili ért először célba. „A körülmények jók voltak, a víz egy kicsit hűvösebb volt, mint előző években, de attól függetlenül jó volt. Úszáshoz jó volt a víz.”
vasárnap, 2016. augusztus 14. 00:34
A magyarkanizsai maraton mindig népszerű. Az idén több mint 300 sportoló jelentkezett a megmérettetésre. Mészáros Kornél, a szervezőbizottság elnöke: „Annyi a változás idén a tavalyi évhez képest, hogy sokkal több, dupla annyi kategóriában hirdetünk győztest, mindenkinek biztosítottunk serleget, ajándékot, valamint idén bevezettük az összetett versenyt, tehát összeadjuk a futó és úszó idejét a versenyzőnek, és az alapján hirdetünk egy nagy győztest, és ajándékcsomagot is fognak kapni.”

Közkívánatra idén a szervezők a futóknál bevezették a chipes rendszert. Ez azt jelenti, hogy minden versenyző száma tartalmaz egy chipet is, ami az ellenőrzőpontoknál regisztrálja az elhaladó futókat.
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal