Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2017 01 08 Óriási tömeg a magyar–szerb határátkelőknél



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2017. január 8. Nézettség: 278

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2017. január 8. 20:39
Óriási sorok voltak ma délután a szerb–magyar határátkelőknél. Aki Szerbiából utazna Magyarország felé, az készüljön fel a többórás várakozásra, ugyanis amikor a stábunk a helyszínen forgatott, szinte alig mozdultak a járművek, és folyamatosan érkeztek a személyautók.
vasárnap, 2017. január 8. 20:39
A személyautók számára négy kaput is megnyitottak a szerbiai oldalon. A Horgos1–Röszke határátkelőhelynél a déli órákban folyamatosan érkeztek a személyautók. Magyarország felé a szerbiai oldalon nem volt nagy a várakozási idő. Mindössze 10-15 percet kellett várakozni. Azonban a helyzet folyamatosan változik, ezért mielőtt elindulnak, tájékozódjanak a várakozási időkről. Faragó Ferenc: „Zentáról jöttem. A kishatáron akartam átmenni, de visszafordultam, mert egy óra hossza volt már ott a várakozás, és még volt vagy három kilométer előttem. Horgos központjában áll a sor. Erre a határátkelőhelyre most értem ide, öt perce, és mindjárt átmegyek. Itt most jobb.”
vasárnap, 2017. január 8. 20:39
A kamionosok és azok, akik autóbusszal próbáltak átkelni, több órán át is a határon vesztegeltek. Dragan Đurić, autóbuszsofőr: „Két órája várunk, körülbelül.”
Ivana Ražnatović: „Mi körülbelül tíz perce érkeztünk, de szerintem egy órát biztosan itt leszünk.”
A Horgos2–Röszke határátkelőnél már rosszabb volt a helyzet vasárnap délután is. A kocsisor vége szinte a Horgos végét jelző településtáblánál volt. Többen vissza is fordultak.
vasárnap, 2017. január 8. 20:39
A Királyhalom–Ásotthalom átkelőnél szintén hatalmas sorokban álltak az autók. Az utolsó járműnél állva a határátkelőt még csak látni sem lehetett. Többen is feladták és inkább visszafordultak. Radovica Branković: „Két-három órája biztos várunk. Nem tudjuk, mikor jutunk át. Az autók egyáltalán nem mozdulnak. Csak azokat az embereket látni, akik visszafordulnak és csak annyit haladunk előre.”
vasárnap, 2017. január 8. 20:40
A közeli felüljáróról látható volt, hogy a sor vége Királyhalomig ért és azt is, hogy folyamatosan érkeztek újabb személyautók. Az emberek azt mondták, a Kelebia–Tompa átkelőnél sem jobb a helyzet. Ott is többórás volt a várakozási idő – mondták stábunknak. Az illetékesek arra figyelmeztetnek, hogy megfelelő mennyiségű üzemanyag és a kötelező téli felszerelés mellett takarókat, vizet és élelmet is vigyenek magukkal az utazók.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal