Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2018-03-25 - Húsvéti vásárt szerveztek Moholon



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2018. március 29. Nézettség: 327

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2018. március 29. 20:06
A Csobolyó Művelődési Egyesület idén harmadik alkalommal rendezte meg a kézműves termékeket felvonultató vásárt a helyi kultúrotthonban.
Hímzett papucsokat, házi készítésű élelmiszereket, kézműves ékszereket, édességeket, könyveket és húsvéti dekorációt is vásárolhattak a látogatók. Recsó Horváth Gyöngyi: „Fontosnak tartom, hogy támogassuk a helyi termelőket. Nagyon örülök annak, hogy minél többen foglalkoznak kézműves termékekkel. Valószínűleg vásárolni is fogunk, nagyon sok mindent láttam, ami érdekel.”
csütörtök, 2018. március 29. 20:07
Kovács Gizella aprólékos munkával festett és hímzett tojásokat, festményeket és horgolt termékeket hozott a vásárra. „Kicsit tavasziasra sikeredett, mert a hosszú télből már elég volt. Elég színes, de remélem, hogy tetszeni fog az embereknek, főleg a gyerekeknek, mivel szerintem a húsvét leginkább róluk szól.”
A vásár már hagyománynak számít, valamint az is, hogy minden évben virágvasárnap rendezik meg. Lajkó Mária, művészeti vezető, Csobolyó Művelődési Egyesület, Mohol: „A kézműves műhelyekben készült dolgokra azért vagyunk büszkék, mert ezek az emberek nagyon sokat segítenek a Csobolyó Művelődési Egyesületnek. Kézműves műhelyeket szoktunk szervezni, ahol a négyéves gyerekektől kezdve egész a nyolcvan évesig együtt dolgozunk.”

Lajkó Mária hozzátette, a rendezvényen tombolasorsolást is tartanak, és a tombolán befolyt pénzösszeget az egyesület támogatására használjak fel.
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal