Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2018 03 31 Húsvéti tojásvadászat Felsőhegyen



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2018. március 31. Nézettség: 248

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2018. március 31. 20:50
Húsvéti tojásvadászat Felsőhegyen.............
szombat, 2018. március 31. 20:51
Ma minden a tojásról és a nyusziról szólt Felsőhegyen, ahol megtartották a húsvéti tojásvadászatot. Közel 80 gyerek látogatott ki a falu parkjába.
A gyerekeket rögtön egy meglepetés fogadta, ugyanis ellátogatott hozzájuk a húsvéti nyuszi. Vele táncolhattak is egy kicsit. Ezt követően megtelt a felsőhegyi park gyerekekkel, amikor a sípszó után végre elindulhattak a csapatok megkeresni a 30 darab piros tojást, amelyet a szervezők rejtettek el reggel. Bár a tojásvadászat volt a fő pillanata a délelőttnek, a szervezők további 7 csapatjátékkal készültek a gyerekeknek.
szombat, 2018. március 31. 20:51
A húsvéti tojásvadászatot már ötödik alkalommal rendezték meg. Az időjárás is kedvezett az eseménynek, így közel 80 gyermek játszott együtt a parkban. Ősz Szabó Norbert, elnök, Önkéntes Központ, Felsőhegy: „Még 2014-ben alakult meg az Önkéntes Központ, és még a megalakulás előtt megtartottuk az első húsvéti tojásvadászatot. Sajnos sok fiatal társunk azóta kiment külföldre, de viszont mi igyekszünk, hogy megőrizzük ezt a hagyományt, és most sikerült, hogy ötödik alkalommal is megrendezésre kerüljön.”
A húsvéti program mellett a másik legnépszerűbb rendezvénye a központnak a Mikulás napi program, amikor körbejárják a falu gyermekeit és ajándékcsomagot osztanak nekik.
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal