Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 08 24 Leszállt Budapesten az aranygép



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sport magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. augusztus 25. Nézettség: 404

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:44
Tegnap érkeztek meg Budapestre a magyar olimpiai küldöttség tagjai. A több mint 100 sportolót szállító repülőgép reggel nyolc óra után pár perccel szállt le a Liszt Ferenc repülőtéren.
csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:44
A hazaérkező olimpikonokat vízfüggönnyel köszöntötték Ferihegyen a repülőtér tűzoltói. A közös fotó után az olimpikonokat négy busz várta, amely a budapesti SYMA csarnokba szállította őket a nyilvános fogadásra. A rendezvényközpontnál már több száz családtag, rokon és rajongó várta a küldöttség tagjait.
csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:44
A SYMA csarnokban a riói záróünnepséghez hasonlóan Hosszú Katinka vezette fel a magyar olimpikonokat. A sportolókat telt ház várta a helyszínen. Elsőként a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke szólalt fel a fogadáson.
csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:45
Borkai Zsolt minden sportolónak köszönetet mondott az odaadó munkáért: „Aki kiutazott Rióba, büszkén jöhetett haza. Az a csapat aki több mint két héten keresztül szívét, lelkét, energiáját, tudását kitette azért, hogy győzzön, hogy jó helyezést érjen el, hogy büszke lehessen saját magára, büszke lehessen a magyar nép rá, azt gondolom, köszönet illeti őket.”
csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:45
Az Emberi Erőforrások minisztere is méltatta a sportolókat. Balogh Zoltán beszédében kiemelte, az olimpián is elért eredmények mutatják meg igazán a sport támogatásának létjogosultságát.
csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:45
Balogh Zoltán, miniszter, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Magyarország: „A sport, az fölötte áll a politikának, a sport az fölötte áll a politikusoknak, minden kormánynak kötelessége támogatni, mert ezzel a nemzet támogatását fejezi ki, úgyhogy jó döntés volt, amikor 2010-ben úgy döntöttünk, hogy a sport az stratégiai ágazat, ez egy nagyon fontos döntés volt, az eredményeket lehet látni.”
csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:45
A köszöntők után a színpadra hívták a riói hősöket. Kenderesi Tamás bronzérmes úszó elárulta, a döntő futam óta a pihenésé a főszerep.
Kenderesi Tamás, olimpiai bronzérmes úszó, Magyarország elore: „Kezdem fölfogni azt, hogy harmadik lettem és várom már, hogy menjek nyaralni.”
csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:46
Természetesen a legeredményesebb magyar olimpikon, Hosszú Katinka sem kerülhette el a színpadra lépést.
Hosszú Katinka, olimpiai bajnok úszó, Magyarország: „Az elmúlt négy évben én nem pihentem egy 2-3 napnál többet. Tehát minden világbajnokság után mi egyből mentünk vissza edzeni és tényleg erre készültünk az elmúlt négy évben folyamatosan. Én éreztem, hogy bennem van, tényleg. Én attól tartottam, arra készültünk, hogy ne izguljak túlságosan, ne legyen az, hogy túl nagy a teher rajtam, amit éreztem Londonban.”
csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:46
A magyar olimpiai csapat 15 érmet hozott el Rióból. Hosszú Katinka mellett Kozák Danuta is három olimpiai bajnoki címet szerzett a 31. ötkarikás játékokon.
csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:46
Köszönjük ..... Hajrá Magyarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10 megjegyzés | 1 / 1 oldal