Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Ki a legjobb kamionsofőr 2016-ban ?!



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Autó magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. október 4. Nézettség: 543

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2016. október 4. 20:42
Migránsokat kellett keresni a kamionosok versenyén
kedd, 2016. október 4. 20:42
A kamionosoknak Zsámbékon megrendezett vezetéstechnikai és közlekedésbiztonsági verseny, amit a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete – NiT Hungary és az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottsága szervez közösen, különösen érdekes feladatokat talált ki a részvevőknek.
kedd, 2016. október 4. 20:43
Többek közt ugyanis "megbúvó migránst kellett megtalálniuk az idei 5 tengelyen - biztos kézzel kamionos vezetéstechnikai és közlekedésbiztonsági megmérettetés résztvevőinek".
kedd, 2016. október 4. 20:43
A szervezők idén több oldalról is megközelítették a migráns-kérdést, például személyesen meghívták Bárándi Attilát, a nemrégiben bántalmazott kamionost, akinek a „Segítőkéz” Alapítvány adományt nyújtott át a helyszínen.
kedd, 2016. október 4. 20:43
A korábbi évekhez hasonlóan a két forduló során a döntősöknek technikai ügyességüket és szaktudásukat kellett bizonyítani. Lejárt engedélyeket, nem szakszerűen rögzített rakományt és hasonló apró hibákat kellett megtalálniuk és időre kijavítaniuk. Az idei feladatsor összeállítása a szakmával járó igencsak aktuális veszélyekre is rámutatott: egy komplex próba keretében a versenyzőknek egy rakodótérben megbúvó migránst kellett megtalálniuk, amelynek során a proaktív, szakszerű eljárást díjazták a bírák” – írták a közleményben a szervezők.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal