Általam gyűjtöt szép versek és videók

Archívum

 
vasárnap, 2013. június 2. 22:38, Nézettség: 2057

      A Kárpát medence a mi hazánk,Őseink kultúráját visszük tovább.Piros-fehér-zöld a szívünk,Hogy mit hoz a holnap, soha nem félünk.Összetartozunk több ezer éve már, Nekünk nem számít az országhatár.Együtt dobban a szívünk,bárhol lakunk,Mert mindannyian magyarok vagyunk.Hitünkben van minden, az életünk,A jövő nemzedékét szeretetre neveljük.

vasárnap, 2013. június 2. 22:28, Nézettség: 852

Videó  http://www.youtube.com/watch?v=f1OrSnZfecE&feature=player_detailpage Dal szövege: Ki tudja merre, merre visz a végzet,Göröngyös úton sötét éjjelen.Vezesd még egyszer győzelemre néped,Csaba királyfi csillag ösvényen.Maroknyi székely porlik, mint a szikla,Népek harcának zajló tengerén.

vasárnap, 2013. június 2. 22:18, Nézettség: 645

Most a rónán nyár tüzében ring a délibáb,Tüzek gyúlnak, vakít a fény, ragyog a világ.Dombok ormain érik már a bor,Valamennyi vén akácfa menyasszonycsokor.Zöld arany a pázsit selyme, kékezüst a tó,Csendes éjen halkan felsír a tárogató.Refrén:Ott, ahol zúg az a négy folyó,Ott, ahol szenvedni jó,Ott, ahol kiömlött annyi drága vérEgy ezredévről mond mesét a szél.

vasárnap, 2013. június 2. 22:11, Nézettség: 690

Történelmi csoda a Nagymagyarország térképre, csodákat fogsz látni. Az egér mozgatásával megjelenik, hogy hol jársz, alaprajzokat nézegethetsz, történelmet olvashatsz. Mindezt nagyon igényes kivitelben. A megjelenő kis térképre kattintva új ablakba letöltődik a választott térkép.

vasárnap, 2013. június 2. 21:59, Nézettség: 1453

Csíkországban, hol az erdők zöldebbek talán, mint máshol, ahol ezüst hangú rigók énekelnek a nagy fákons hol a fenyők olyan mélyenkapaszkodnak a vén földbe, kitépni vihar se tudjamásképpen, csak kettétörve,van ott a sok nagy hegy közöttegy szelíden, szépen hajló,mint egy nyereg, kit viselnemesebeli óriás ló.

vasárnap, 2013. június 2. 22:02
Kányádi Sándor: Nyergestető c versét
Szavalja: Kárpáti Csenge 4. oszt.

15 bejegyzés | 2 / 2 oldal