2013 -

kedd, 2013. október 8. 12:02, Nézettség: 603

MAGASAN SZÁLLSZ FENT AZ ÉGEN… Dalszöveg   Magasan szállsz fent az égen Sólyom! Sólyom! Szárnyaidat kiterjeszted Sólyom! Sólyom! Könnyeid hullnak a földre Sólyom! Sólyom! Bánatodat nem leplezed Sólyom! Sólyom! Pártoskodó Magyaroknak Sólyom! Sólyom! Vidd el nékik, amit mondok Sólyom! Sólyom! Üzenem, hogy van még Remény Sólyom! Sólyom! Összefogva Minden...

vasárnap, 2013. október 6. 16:36, Nézettség: 362

TIZENNÉGY SORBAN… SZERELMEMNEK, TERIKÉNEK   Tizennégy sorban próbálom mondani, Hogy mennyire Szeretlek Szép Kedvesem. Szívem zenéjét próbálom dalolni, Ahogyan legbelül és mélyen érzem.   Vágyaim szárnyain repülök Feléd, Húz a szívem, mert csak a Tiéd vagyok. Csókjaink mámora, amely oly gyengéd, Nekünk ragyognak a fénylő csillagok.

vasárnap, 2013. október 6. 14:39, Nézettség: 902

  DICSŐSÉG NÉKTEK… Az Aradi Vértanúk Emlékezete     Dicsőség Néktek Aradi Tizenhármak, Kik Részesei Voltatok Nagy Csatáknak! Azt Hittétek Akkor, Hogy Jön a Szabadság, Ha Nem is Háromszor a Magyar Igazság, De Legalább Egyszer és Tart Majd Örökké, A Bús Magyar Lélek Változik Örömmé Úgy, hogy Egységben és Boldogságban Élhet Mindenki, Nem Csak Zsarnokságot Remélhet.

péntek, 2013. október 4. 09:33, Nézettség: 548

A SZABAD GONDOLATOK OTTHONÁBAN… Köszönet Czene Ferencnek   A Szabad Gondolatok Otthonában, A Művészetek Felkent Csarnokában Jó Érezni a Szellem Áramlását, Szavak Szépségének Tárulkodását Ahogyan Napvilágra Kívánkoznak, Nem Elrejtőzve, Lopva Bujdokolnak.

kedd, 2013. október 1. 10:28, Nézettség: 486

ELHOZTAM TINÉKTEK… Az I. Multys találkozó emlékére   Elhoztam Tinéktek a Bakony üzenetét, Ódon Csesznek várának romos tekintetét. Onnan jöttem Hozzátok, hol zöldell már a rét, Bontogatja szirmait szépséges margarét. Elhoztam Tinéktek a lágy szellők illatát, Felettünk szálló madarak csacsogó dalát.

15 bejegyzés | 2 / 2 oldal « 1 2 »