hétfő, 2021. április 12. 12:46, Nézettség: 3

              „TANÍTÓMNAK LAJOS PÁLNAK”      Édesapám nagyon szeretett mesélni a régi gyermekkoráról, ifjúságáról, a katonaságról és természetesen a háborús élményeiről, a Doni csaták napjairól.

csütörtök, 2021. április 8. 10:29, Nézettség: 8

              ELEINK VÉRE VAJON…   Eleink Vére Vajon Hiába Hullott, Magyarok? Tudunk Mi Majd Egykor Megbékélni? Válaszoljatok! Szomorú a Szívem, Mikor Nem Látok Békességet, Bánatos Lélekkel Tapasztalok Békétlenséget Ünnepnapokon és Hétköznap az Emberek Között, Kiknek Már Lakásába is Veszekedés Költözött.

hétfő, 2021. március 29. 08:45, Nézettség: 13

                AKI HALLGAT MIKOR SZÓLNI KELL…   Ne Legyen Néma a Szánk, Ha Szólni Kell, Erről Soha Ne Vitázzunk Senkivel. Egyenes Derékkal Menjünk Előre, Emelt Fővel Nézzünk Mindig Jövőnkre. Soha Senkit Erőszakkal Ne Bántsunk, Alázattal Isten Felé Forduljunk.

szerda, 2021. március 24. 09:49, Nézettség: 7

              SZÍVBŐL JÖVŐ BÉKESSÉGET… SEGÍTS BENNÜNKET URAM!   Szívből jövő Békességet, Szeretetet, Tisztességet, Gyűlölettől Mentességet, Szerelemben Sok Hűséget Adj Uram a Nemzetünknek, Nyugalmat az Eleinknek Akik sírban forgolódnak, Örökre már Nem Nyughatnak.

szerda, 2021. március 3. 13:45, Nézettség: 28

                „ŐSI KOLLÉGIUM.”      Gyermekkoromtól kezdve a Magyar Irodalom és Történelem a kedvenceim voltak és azok a mai napig is, éppen ezért előszeretettel gyűjtöm azokat a műveket, amelyek hasonló témával foglalkoznak, főleg a már klasszikusnak mondott témakörökben.

szerda, 2021. március 3. 10:17, Nézettség: 25

              DRÁGA HAZÁM MAGYARORSZÁG… Örökre Itt Szeretnék Élni Békességben   Drága Hazám Magyarország Nagyon Szeretlek, Számomra Te Vagy az Igazi Hungarikum.  Egykor Volt Határid Mentén Körülölellek Gondolatban, Mert Ehhez Nem Kell Semmi Vízum. Sajog a Szívem, Mikor Most Arra Gondolok, Hogy Mivé Lett Trianon Gyászos Öröksége.

vasárnap, 2021. február 28. 11:06, Nézettség: 18

                MÁR AZ ÖSSZES ORCHIDEÁNK VIRÁGZIK…   Már az összes Orchideánk virágzik, Február végére kibontakoztak. Minden szirmuk gyönyörűen pompázik, Azok is, mik nemrég még csak bimbóztak.   A Nap is hétágra süt ablakon túl, De azért csak plusz hat fok van odakint. Orchideáktól az ember felvidul, Ahogy mindegyik vidáman ránk tekint.

csütörtök, 2021. február 18. 12:15, Nézettség: 29

                MÁR HAT ORCHIDEA,  DE JÖN A TÖBBI…   Már hat Orchidea, de jön a többi, Hiszen szépségükkel jó kedvet hoznak. Mindegyik, szobában magát kelleti, Még fénylő Napnál is szebben ragyognak.

csütörtök, 2021. február 11. 12:22, Nézettség: 23

              HA ORGONA SZÓL…   Ha orgona szól, kulcsold imára kezed, Ha orgona szól, hidd, hogy ott van Istened, Ha orgona szól, halld értőn az Úr szavát, Ha orgona szól, érezd Hited Templomát, Ha orgona szól, most már nem vagy egyedül, Ha orgona szól, Biblia szava kerül Mindenek felett a Te érzékszervedbe, Zsoltárok muzsikája csendül füledbe.

hétfő, 2021. február 8. 10:16, Nézettség: 35

                  SZÓL A RIGÓ…   Szól a rigó, nádi rigó, itt van már a kikelet, Tópartján az öreg halász óvatosan lépeget. Kikötve vár kis csónakja várja már a gazdáját, Öreg halász meg a válláról leveszi a szákját Mikor odaérve a horgászbotja is lekerül, A derék ember fáradtan csónakja mellé leül.

1280 bejegyzés | 1 / 128 oldal