kedd, 2021. január 19. 13:54, Nézettség: 4

                TÖBBSZÖR ÍRTAM A MÁSOK ÖRÖMÉRŐL…   Többször írtam a Mások Öröméről, Aminek magam is örülni tudok. Nem írtam Soha a Gyűlölködésről, Magyar Ellen én Soha Nem Fordulok   Akkor sem, ha próbálnak bélyegezni, Mert Soha Nem Megyek Velük Egyfelé. Őseim útján akarok haladni, Mert az Sohasem Volt a Gyűlöleté.

hétfő, 2021. január 18. 14:16, Nézettség: 4

                ZIRCEN A CUHA – PATAKNAK SZÉPSÉGE… Kaufmann Feri Gyönyörű Fotóját Nézve.   Zircen a Cuha – pataknak szépsége  Arborétumban mindig lenyűgöző. Igaz, hogy mostan a csörgedezése Lelassult, mert erősen jegesedő.

csütörtök, 2021. január 14. 10:35, Nézettség: 7

              HALÁL A KIRÁLYI UDVARHÁZBAN   „András király Németország felé futott, de el nem menekülhetett; a mosoni kapunál ugyanis elfogták. És mivel a Bakony erdejében Zirc nevű udvarházában gondatlanul tartották, meghalt. Szent Ányos hitvalló monostorában temették el, melyet ez a király alapított Tihanyban, a Balaton tavánál.

hétfő, 2021. január 11. 10:31, Nézettség: 13

                „RIZLING VÁRBAN” ÜCSÖRÖGNI… Túri Török Tibor Gyönyörű Alkotását Nézve.   „Rizling várban” ücsörögni, jaj de jó Annak, aki a bort nagyon szereti. A Rizling borocska, aki nem mohó, A kényes gyomrát soha nem terheli.   Tibor Barátja Bortermelő Zoli, Aki a Rezi pince jó gazdája, Aminek hírét „Rizling vár” is hirdeti, Mert borbarát bármikor megtalálja.

csütörtök, 2021. január 7. 13:46, Nézettség: 14

                VIRÁGZIK A MÁSODIK  ORCHIDEÁNK…   Virágzik a második Orchideánk, Az ablakunk előtt pedig odakint Plusz két fokkal a Nap mosolyog le ránk, De két virág idebent most ránk tekint.   Nap már erősen próbálja elnyomni A kinti hideget, de nem sikerül.

kedd, 2021. január 5. 14:09, Nézettség: 14

POMOGÁTS BÉLA IRODALOMTÖRTÉNÉSZ AJÁNLÓ SORAI, NAGY BÁLINT: „ALKONYATI SÉTA A BAKONYBAN” CÍMŰ VÁLOGATOTT VERSESKÖTETÉHEZ.      Pomogáts Béla Irodalomtörténész, 1995-2001 között a Magyar Írószövetség Elnöke volt. Őt kértem fel a Bakony, Te Szép Hazám, Magyar Parasztköltők Nagy Bálint Alapítványa Elnökeként arra, hogy legyen Fővédnöke az első Országos Rendezvényünknek. Az 1.

kedd, 2021. január 5. 10:44, Nézettség: 8

              SZERETET – BOLDOGSÁG – BÉKE, ÉDESTESTVÉREK…   Szeretet – Boldogság – Béke, Édestestvérek, Míg mindegyik megmarad, én sohasem félek. Bízom abban, hogy az Istenünk is megsegít, Bennem lesz erő, bátorság, ébren tart a Hit! Ereimben is protestáns vér csörgedezik, Ajkamból magyar nyelv szépsége kívánkozik.

hétfő, 2021. január 4. 10:21, Nézettség: 17

                BÉKESSÉGRE VÁGYOM  EBBEN AZ ÉVBEN…   Békességre vágyom ebben az évben, Ahol párosul hozzá a Szeretet. Azt is tudom, hogy Hazám nehézségben Vészeli mindazt, amit a Gyűlölet   Nehezít, mert szítja a politika, Amely rágja az egész Ország testét.

szerda, 2020. december 30. 11:10, Nézettség: 15

              AKINEK HITE VAN…   Akinek Hite Van Istenben és Krisztusban, Tisztelje az, Ki Hit Nélküli Mivoltában Más Utakat Keres, Nem Találja Önmagát, Járja Keservesen az Élet Kálváriát.   Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)   Gyula. 2012. 12. 30. Vasárnap délelőtt 8:55  

szombat, 2020. december 26. 09:54, Nézettség: 22

            KARÁCSONYRA KINYÍLT AZ ORCHIDEÁNK…   Karácsonyra kinyílt az Orchideánk, Szépségével gyönyörködtetett bennünk’. Derűt hozott és beragyogta szobánk, Megsokszorozta Karácsonyi kedvünk.   Azt hittük, hogy téli álmát aludva Majd előbújik szerény rejtekéből, De csodák – csodájára kivirulva Ragyog - szépen bimbóból lett kelyhéből.

1266 bejegyzés | 1 / 127 oldal