csütörtök, 2020. október 15. 08:13, Nézettség: 4

              LÁSD MEG A SZÉPET,  MELY NEM HIVALKODÓ…   Lásd meg a szépet, mely nem hivalkodó Csak egy vihar tépte árva falevél, Amely földre hullva már csak sodródó Áldozata a viharnak, de nem fél.   Bátran hagyja magát görgetni földön Pedig tudja, hogy a halál közeleg. Számára a fa már nem lehet börtön, Zúgó viharban sem nyafkán pityereg.

szerda, 2020. október 14. 10:45, Nézettség: 4

           „A LÉNYEG, HOGY A SÖR NE HALJON KI!” Avagy, a Pajkaszegi Teca Kocsmája” egyes törzsvendégeinek hitvallása.

kedd, 2020. október 13. 16:49, Nézettség: 4

           CSAK ÁLLT ÉS FIGYELT Magányos ló a városszélen   Város szélén magányosan állt a karámban, Bánatosan nézett olyan árván magában.

péntek, 2020. október 9. 13:31, Nézettség: 7

                ÁLDOTT EMLÉKŰ ÉDESAPÁM, MÍG ÉLEK,  MINDIG TE MARADSZ A PÉLDAKÉPEM.      Ahogyan szokás volt mifelénk a Bakonyban mondani, „ha a libák el nem tipornak”, akkor már kevesebb, mint fél esztendő múlva hetvenhárom esztendős leszek. Tudom azt, hogy ez nem érdem, csak egy állapot, de azért jó dolog visszaemlékezni az életemnek minden pillanatára.

szerda, 2020. október 7. 12:47, Nézettség: 6

             A BAKONYSZENTKIRÁLY – CSESZNEK – VESZPRÉMVARSÁNY REFORMÁTUS  EGYHÁZKÖZSÉG ISMERT LELKÉSZEI 1613 – TÓL NAPJAINKIG.      Anyai ágon a Veszprémvarsányi evangélikus Édesanyám, apai ágon pedig a Bakonyszentkirályon született Édesapám révén én reformátusnak lettem megkeresztelve.

hétfő, 2020. október 5. 08:54, Nézettség: 8

                MÉTERES AZ ÉN GYULAI KOLBÁSZOM…   Méteres az én Gyulai kolbászom, Illata és íze is csodálatos. Kolbász kóstolása az én világom, Hatalmas mérete számomra csábos,   Éppen ezért mindjárt meg is kóstoltam, Hiszen azért van, hogy elfogyasszuk őt.

hétfő, 2020. szeptember 28. 10:51, Nézettség: 15

                SZERELMES MOSOLYGÁSSAL  SZELFIZGETTÜNK… Tündérrózsám Ötven Éves Általános Iskolai Találkozójának apropóján szelfizgettünk.   Szerelmes mosolygással szelfizgettünk Tündérrózsámmal, mert Szeretjük Egymást. Jól éreztük magunkat, beszélgettünk, Nevetgéltünk. A jeles találkozást   Ünnepeltük, amely az ötven éves Általános Iskolás ünnepük volt.

hétfő, 2020. szeptember 21. 12:23, Nézettség: 34

MÉHECSKE SZÁLLT… EGYIK TAVIRÓZSÁNKRA…   Méhecske szállt egyik Tavirózsánkra Nem régen. Nem tudom mi lesz majd ebből, Mert talán később ez is nemsokára Mézzé válik általa a kehelyből?   Nem tudom, nem értek hozzá, de akkor Szorgalmasan a virágon ügyködött.

szombat, 2020. szeptember 19. 14:29, Nézettség: 21

    AZ EGYIK TAVIRÓZSÁNKON MÉHECSKE ÜGYKÖDÖTT GYULÁN 2020. 09. 17 – ÉN.      Hála Istennek, két éve már, hogy sikerült a próbálkozásunk a Tavirózsával az udvarban, ma még csak kisebb műanyag tárolókban. Terveink szerint majd később egy kis mini tavat szeretnénk készíteni a kertben, ahol nem szűkös körülmények között mutatnák meg szépségüket.

szerda, 2020. szeptember 16. 11:41, Nézettség: 23

                NE RAKJON RÁM SENKI BÁRMI BÉLYEGET…   Ne rakjon rám senki bármi bélyeget, Nevessen ki, akinek ez élvezet Mert azt hiszi, hogy tudja, én ki vagyok, Magamra váltott köpenyt mégsem rakok. Soha nem tagadtam le a múltamat, Világnézeti, vagy pártosságomat. Tévedéseim mindig beismertem, Nem engedve másnak, mi az én elvem.

1246 bejegyzés | 1 / 125 oldal