2022 -

csütörtök, 2022. július 28. 11:21, Nézettség: 260

             LEMENŐBEN A NAP  ERKEL TÓ FELETT…   Lemenőben a Nap Erkel tó felett Gyulán, éppen ezért a csodájában Gyönyörködve még sohasem tévedett Senki a szép, Napos panorámában.   A tó visszatükrözte a látványos, A gyönyörű - szép esti közelséget, Amely a környéken sem mindennapos; Le kellett fotózni ezt a szépséget.

vasárnap, 2022. július 24. 12:08, Nézettség: 170

           ÖT HÓNAPJA DÖRÖGNEK  A FEGYVEREK… Mikor jön már el a Béke?   Öt hónapja dörögnek a fegyverek Közeli szomszédunkban Ukrajnában. Naponta halnak ártatlan emberek, AKIK ÉLNI AKARTAK ORSZÁGUKBAN.   Élni Békében és a Boldogságban Fürödve, nem romos házakban bújva A rakéták elől, szomorúságban, Éhezve és szomjazva vegetálva.

hétfő, 2022. július 18. 09:21, Nézettség: 188

            „NEM BÁNOK SEMMIT SEM…” EMLÉKEZEM ÉS BIZAKODOM   „Nem bánok semmit sem”, ami történt velem, Mert ez is a velünk élő történelem Olyan része, mit akkor helyesnek hittem, A meglévő tudásommal cselekedtem.

szombat, 2022. július 16. 11:56, Nézettség: 218

              „LÜTYÖG AZ ORROD FIAM!” EGY KIS NOSZTALGIÁZÁS         Csecsemő és picinyke gyermekkorban minden olyan más, mint felcseperedve, serdülő, vagy felnőttkorba érve élni a mindennapjainkat. A kisgyermeknek nincs még veszélyérzete, nem érzi, illetve nem tudja azt, hogy evés után meg kell törölni a száját, mert odaszáradt rá a maradék.

péntek, 2022. július 8. 11:41, Nézettség: 196

                MÁR ÉN IS „VÁROSNÉZŐ” TEMPÓRA VÁLTOTTAM.     Tizennégy évvel ezelőtt, mikor betöltöttem a hatvanadik évemet, mivel megvolt az előírt munkában töltött szolgálati időm, (Még jó pár évvel több is) úgynevezett „előrehozott öregségi nyugdíj” kategóriába esve, teljes nyugdíjjal mehettem jól megérdemelt „pihenőre”.

szerda, 2022. július 6. 13:59, Nézettség: 171

                 „ÉLETKAPU” ALATT ÁLLTUNK, MOSOLLYAL… Szerelmetes Tündérrózsámnak.   ” Életkapu” alatt álltunk, mosollyal Néztünk bele szépen a kamerába  Gyönyörűséges - Szép Tündérrózsámmal, Mert Szerelem a Boldogság Csodája.

6 bejegyzés | 1 / 1 oldal