2023 -

kedd, 2023. május 30. 15:47, Nézettség: 108

                KALAPOT EMELVE KÍVÁNOK  „ÁLDÁS – BÉKESSÉGET” …   Kalapot emelve kívánok Áldás – Békességet”, Minden magyar rendes embernek olyan tisztességet, Amely a másikkal szemben mindig toleráns tud lenni, Magyarságtudatán nem fog sohasem csorba esni, Hazánknak becsületes polgára tud maradni, Szeretetet soha nem fog gyűlöletre cserélni.

hétfő, 2023. május 29. 09:28, Nézettség: 102

            ARANYLÓ TÜZES PARIPÁN… Továbbra is Aggódom Nemzetemért   Aranyló Tüzes Paripán Vágtatok Felvértezve, Mert Sötét Fellegek Jönnek Szél Hátán Nagy Sietve. Be Akarják Borítani Gyönyörű Szép Hazánkat, Városainkat, Falvainkat és a Kis Tanyákat.

csütörtök, 2023. május 25. 12:29, Nézettség: 97

                HÓFEHÉRKE MIT TETTÉL A TÖRPÉKKEL…   Hófehérke mit tettél a törpékkel, Kiket némileg, nemileg annyira Kifacsartál, mert hatalmas didikkel, Odacsaltál kényelmes ágyikódra,   Majd felváltva magadra eresztetted A hét törpicseket, akik kimúltak Ágyékod völgyében, mert Teéretted Mindent megtettek, de csak jót szuszogtak,   Mert az összes is kevésn...

kedd, 2023. május 23. 13:33, Nézettség: 147

                ÉDESAPÁM MÁR HAZAFELÉ MENET VEZETI AZ EGYIK TEHENÜNKET *FEDEZTETÉSRŐL.      Az évek hosszú során már sok mindenről írtama a falusi létem alatti történésekről, a paraszti világ mindennapjairól. Írtam a nálunk tartott aprójószágokról, csirkékről, kacsákról, libákról, nyulakról és a kicsit nagyobb malacokról, disznókról egyaránt.

hétfő, 2023. május 22. 12:05, Nézettség: 105

                A BIZONYTALAN JÖVŐ… Rím és ritmus nélkül szomorúan háborogva.   A bizonytalan Jövő aggaszt engem nagyon, Pedig mindig optimistán néztem előre Még akkor is, mikor erre semmi okom nem volt, Hiszen ami mögöttem van már, az a történelem része Letagadhatatlanul és annak egésze Ami velem és a korosztályommal történt.

hétfő, 2023. május 22. 10:32, Nézettség: 96

                SZERETEM A MÚZSA CSÓKJÁT…   Szeretem a Múzsa Csókját a Magas Homlokomon; Átsegít Előttem Tornyosuló Akadályokon, Amikor Azt Hiszem, az Ihlet Kicsit Késlekedik, De nem Sokáig, Mert Múzsa Csókja Felkerekedik.

vasárnap, 2023. május 21. 12:18, Nézettség: 209

              „NEM IS LÁTOK, NEM IS HALLOK, NEM IS BESZÉLEK,”   „Nem is látok, nem is hallok, nem is beszélek,” Harsogják hangosan az olyan „NER” vitézek, Akik a „meztelen király” szindrómát vallják, Szemüket, fülüket, szájukat eltakarják. A külvilágból ők semmit nem érzékelnek, Vezér parancsára falnak is nekimennek.

péntek, 2023. május 19. 10:22, Nézettség: 128

            AZT IS MONDJÁK, HOGY IVÓ NAPJA VAN MA…    Azt is mondják, hogy Ivó napja van ma, Nem maradhat üresen pohárkája  Akit ilyen névre megkereszteltek Egykor és tejbe vajba fürösztöttek. A felnőtt Ivók azért vigyázzanak, Nehogy a szeszbe belefulladjanak, Gyermek Ivóknak pedig szeszmentesen Kell ünnepelni mosolygós kedvesen.

csütörtök, 2023. május 18. 14:24, Nézettség: 93

             ÖTVENNÉGY ÉVESEN  A LÉPCSŐN ÜLVE… Drága Édesapámra emlékezve.   Ötvennégy évesen a lépcsőn ülve, Halvány mosollyal nézett Édesapám A fényképezőgépnek lencséjébe, Ölében ott volt a kedvenc kiskutyám.   Húsz éves voltam akkor, a nevére  Már nem emlékszem ennyi idő után.

csütörtök, 2023. május 18. 10:49, Nézettség: 135

                EREIMBEN ÉRZEM TÁLTOSOK VÉRÉT CSÖRGEDEZNI… „Gondolkodom, tehát vagyok!”   Ereimben Érzem Táltosok Vérét Csörgedezni, Nemzetünk Dicső Múltját Nem Akarom Elfeledni.

19 bejegyzés | 1 / 2 oldal « 1 2 »