Archívum

 

MIÉRT VAGYOK ÉN MAZOCHISTA, HOGY A KÖZSZOLGÁLATINAK CSÚFOLT MÉDIÁKBÓL IS SZERETNÉK NÉHANAPJÁN HÍREKET HALLGATNI… Azaz a tegnapi mega tüntetés nem volt hír értékű a Kossuth rádióban.

MIÉRT VAGYOK ÉN MAZOCHISTA, HOGY A KÖZSZOLGÁLATINAK CSÚFOLT MÉDIÁKBÓL IS SZERETNÉK NÉHANAPJÁN HÍREKET HALLGATNI…  Azaz a tegnapi mega tüntetés nem volt hír értékű a Kossuth rádióban.

 

 

 

 

 

 

 

MIÉRT VAGYOK ÉN MAZOCHISTA, HOGY A KÖZSZOLGÁLATINAK CSÚFOLT MÉDIÁKBÓL IS SZERETNÉK NÉHANAPJÁN HÍREKET HALLGATNI…

Azaz a tegnapi mega tüntetés nem volt hír értékű a Kossuth rádióban.

 

   Tegnap délután végig néztem az egyenes adásban történt közvetítést, ami az Országház előtti Kossuth téren békésen lezajlott, a Deák tér előtti gyülekezést és vonulást is beleértve. Felemelő érzés volt számomra látni, hogy több százezer ember (még a rendőri becslés szerint is legalább 250 000 ember volt ott, de más becslések még 3 – 400 ezerre is taksálták) mindenféle atrocitás nélkül figyelte az eseményeket. Nekem most nem tisztem arról szólni, hogy pontosan mik hangzottak el, erről bőven írtak azok a pártatlan médiafelületek, akik nem a NER pocskondiázó kebléből nyalakodnak.

Mivel, már több írásomban is szóltam róla, mikor a konyhában tartózkodom, szól a rádió, amit még Zirci létem alatt megszoktam. Gyulán viszonylag nem sok adás fogható, ami a kormánytól független lenne, éppen ezért én a Dankó rádiót szoktam hallgatni a különféle zenei stílusa miatt. A szépséghibája abban van, hogy az óránkénti 5 perces híradása és talán még a reggeli egyik is hosszabb valamivel. A déli azonban mindig 40 perc körüli terjedelemben hangzik el. Minden alkalommal a Kossuth rádió híreit veszi át.

   Tegnap este 19 órakor gondoltam, hogy a rövid híradást meghallgatom, mit mondanak a délutáni eseményről, de annyira agyon volt hallgatva, hogy még csak érintőlegesen sem foglalkoztak vele. Persze ezen egyáltalán nem csodálkoztam, de azért ma délben ebéd közben gondoltam, hogy meghallgatom a hosszú híradást, ami a déli harangszót követően 12 óra 40 percig tartott. Majdnem fél órán keresztül hangzott el, hogy Szlovákiában ki lett az új Köztársasági Elnök, a Gázai övezet háborús eseményei, az Ukrajnai háború, az EU gyalázása, a migrációval való riogatás stb., de egy árva kukkot sem szóltak a Kossuth téri eseményekről.

Hogy merik magukat közszolgálatinak mondani a hírek szerkesztői, mikor csak a regnáló, Országrabló hatalom hazug híreit ömlesztik azokra, akik kizárólag ebből a médiafelületből szerzik az információikat? Csodálkoznak, talán még félnek is a hatalmasok, hogy egy új erővel kell szembenézniük, nemcsak a jelenlegi ellenzékkel, akiktől már nem nagyon féltették a pozíciójukat egy jó ideje. Akkora tömeg volt tegnap a Kossuth téren, hogy még el sem fértek rajta és ez ijesztő lehet számukra mert úgy gondolják, hogy erről a híveik ne nagyon szerezzenek tudomást. Úgy hiszem, nagyon el vannak tévedve a sok hazudozásaik közepette.

 

„MAGYAROK! NE FÉLJETEK!”

 

 

Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)

 

Gyula. 2024. 04. 05. vasárnap Délután 14:05

 

 

 

 

Szerkesztés dátuma: vasárnap, 2024. április 7. Szerkesztette: Nagy Bálint
Nézettség: 43


   


Tetszik 1 Nagy Bálint kedveli
Nagy Bálint