2023 -

hétfő, 2023. december 4. 11:04, Nézettség: 55

                  AKI A PÁLINKÁT SZERETI  ROSSZ EMBER NEM LEHET… Ami óta saját pálinkámat iszom, jól tudom.   Aki a pálinkát szereti rossz ember nem lehet, De mindig tudni kell közben benne a mérsékletet, Mert a jó pálinka fogyasztása az egészségre Jó hatással van amíg tudjuk mennyi a mértéke.

vasárnap, 2023. december 3. 10:04, Nézettség: 57

              MA VAN AZ ADVENT  ELSŐ VASÁRNAPJA…   Ma van az Advent első Vasárnapja, Mikor a várakozás elkezdődik.

szombat, 2023. december 2. 08:42, Nézettség: 50

              „HAZÁDNAK RENDÜLETLENÜL”… Vörösmarty Mihályra gondolva   „Hazádnak Rendületlenül” Tudod Mit Jelent, Tudod Testvér, Hogy a Múltadat és a Jelent Soha Nem Szabad Teljesen Szétválasztani, Mert Csak Egységében Lehet Megmagyarázni Az Összefüggéseket az Örökölt Jussal, Nem a Hazájából Kiebrudalt Koldussal Takarózva Kegyúri Alamizsnát Dobni, Úri Gőggel, ...

péntek, 2023. december 1. 16:15, Nézettség: 78

                SZÉGYELLNEM KELLENE, HOGY ÍRÁSAIMBAN ÉDESAPÁMAT SOKSZOR „ÁLDOTT EMLÉKÜNEK” MONDOM?      Mielőtt rátérnék a címben jelzett írásomhoz, elöljáróban fel szeretném idézni az általam összegyűjtött adatok alapján megírt életrajzát Édesapámnak.

péntek, 2023. december 1. 10:34, Nézettség: 47

                HUSZONEGY ÉVESEN AZ IDŐ MÉG NEM… Roberta unokám születésnapjára.   Huszonegy évesen az idő még nem Rohan olyan igen nagyon feletted. Ilyenkor a gyönyörű szépséged sem Veszít el semmit, mert a Te életed   Olyan irányba halad magabiztos Céltudatossággal, ahol már tudod Azt, hogy számodra mi a nagyon fontos, Miről kell esetleg majd lemondanod.

15 bejegyzés | 2 / 2 oldal « 1 2 »