Bika


Bika

(április 21-május 20.)(disznó, föld)

Megállapodást, nyugalmat, megóvást fejez ki. Koncentrálódik, befelé és önmaga felé fordul. Tevékenysége elcsöndesül, de annál állandóbb és tartósabb jellegű. Nem kíván kezdeményezni és vezetni, sem az ismeretlen messzeségek felé törni, megelégszik önmagával és környezetével, tevékenységében pedig otthon érzi magát a megszerzett és birtokolt területen. Az anyag érdekli, és megtalálja benne azt az értéket, amely önérdekét szolgálhatja. Termel, létesít, fogyasztja és elraktározza a javakat. Mindent, ami a gyarapodást és a gyarapítást, a termelést és létrehozást szolgálja, nagyra tart.

Családot alapít, utódokról gondoskodik, biztosítja az anyagi javakat, családja és utódjai részére. Megműveli a földet, a termelt nyersanyagot használható és hasznosítható dolgokká alakítja át. Szeret jól élni, és ezt elsősorban az étel és ital jelenti nála. A képzőművészetek - különösen a mintázás, szobrászat -, de a tánc és az ének is Bika-jellegű tevékenységek.

Legjellemzőbb vonása a kényelemszeretet. Imádja a kényelmes lakást, a jó kocsit, a finom ételeket. Semmit nem siet el, lassan halad előre a megtervezett úton. Szívesen gyűjti az anyagi javakat, hosszútávon akarja biztosítani a jövőjét. Szívesen választ művészettel kapcsolatos foglalkozást, ahol kielégítheti szépérzékét. Sok művész, énekes kerül ki közülük, de jó; munka számára például a fodrász, kirakatrendező, lakberendező és minden kreatív jellegű dolog. Otthonukat szépen, ízlésesen rendezik be. A Bika nők szépek, mutatósak, kedvelik a drága ruhákat. A férfiak számára legfontosabb a család. Nagyon jó barátok, amíg nem ingerlik őket. Könnyen dühbe jön, s rögtön támad. Éles nyelvvel bírál, s nagyon jól érvel. Alapvetően gyanakvó, ez legfőképpen a párkapcsolatára van rossz hatással.

A Bika jegyű lány: Szép arcú és termetű, természete nehéz. Büszke és akaratos. Szeszélyes, gyakran engedetlen. Gyermekkorában súlyos betegségen esik át, de nem veszíti el szépségét. Férjét kegyetlen függőviszonyban tartja és állandó piszkálódásával, pörlekedésével elriasztja a háztól. Gyermekei szépek lesznek, de fél attól, hogy öröklik rossz tulajdonságait.

A Bika jegyű fiú: Hirtelen haragú, akaratos személyiség. Nincs türelme a tanuláshoz, de értelmes. Művészi hajlamokkal megáldott, ügyes kezű. A nők miatt sokszor bajba keveredik, de ha házasságot köt, igazi szeretetet, boldogságot talál otthonában.


Szerkesztés dátuma: vasárnap, 2011. január 16. Szerkesztette: Kabai Zoltán
Nézettség: 8,185 Kategória: Nyugati horoszkóp » Csillagjegyek
Előző cikk: Kos Következő cikk: Ikrek


   








Megjegyzések

Barcsik Attila
hétfő, 2015. augusztus 17. 16:46
Van benne igazság is.



Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: