Párhoroszkóp


Párhoroszkóp


A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnők egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Az itt leírtak mindegyikünknek irányt mutatnak, de semmiképpen nem determinálnak. Jó játékot, önismeretet és ismerkedést kívánunk minden olvasónknak!

Forrás: HarmoNet. 

 

 

 

  Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak
Kos 1,5 2 3 2 5 1 1,5 2 4 2 3 1
Bika 2 1,5 1 3 1 4 2 1,5 1 5 1 3
Ikrek 3 1 1,5 2 4 1 5 2 1,5 2 5 1
Rák 1 4 2 1,5 1 3 2 5 2 1,4 1 4
Oroszlán 3 1 3 1 1,5 2 3 2 5 2 1,4 1
Szűz 1 5 1 3 2 1,5 2 3 1 5 2 1,4
Mérleg 1,5 2 5 1 4 1 1,5 2 3 2 5 2
Skorpió 2 1,5 2 4 2 3 2 1,5 1 3 1 5
Nyilas 3 1 1,5 1 4 1 3 1 1,5 1 4 1
Bak 2 4 1 1,4 1 5 2 3 1 1,5 1 3
Vízöntő 3 1 3 1 1,4 2 4 1 4 1 1,5 1
Halak 2 4 1 5 1 1,5 2 4 1 3 1 1,4

 

Táblázat értelmezése:

  • 3 és 5 között az összeillő párosítások találhatók, 5 lévén a legmagasabb. 
  • 1 és 2 nehéz párosításnak számit, 1 lévén a legalacsonyabb.
  • 1,4 vagy 1,5 az átlagosnál sokkal jobb, vagy az átlagosnál sokkal rosszabb párosítás lehet. 

 

Bak - Bak

Bármit várhatunk ettől a megfontolt párostól, mindent meg tudnak valósí­tani együtt, egy kivétellel; soha nem lesznek könnyelműek. Munkájuk területén kiválóan megértik egymást. Az élet más területein gyakran harcban állnak egymással, de kapcsolatuk lehet véd-és dacszövetség jellegű is. Túl kitartóak ahhoz, hogy idejében feladják, pedig lehet, hogy ezzel mindketten jól járnának. Alapvetően boldog és jó kapcsolat. Jól tudnak kommunikálni, erőiket jól tudják egyesí­teni. Érzelmeik kissé a háttérbe szorulnak, de ezt ők egyáltalán nem bánják, mert kielégí­ti őket a közös célok eléréséért folytatott munka.

 

Bak - Vízöntő

A Bak viseli a nadrágot. Segíti párját a világmegváltó terveinek végrehajtásában, de a Vízöntő bűvész nem szívesen játszik olyan közönségnek, aki a kulisszák mögött lapít, és nem akar tapsolni! A kiszámíthatatlan és mozgékony Vízöntő megtéveszti a megfontolt és néha nehézkes Bakot, aki realizmusában túlságosan is beszűkültnek érezheti magát. Gyakran egészen jó köztük a szex, azonban pénzügyekben minden hónap végén vita lesz közöttük, mivel a Vízöntő nem éppen úgy takarékoskodik, ahogy azt a Bak elvárná.

 

Bak - Halak

Ismét egy jó pár, akivel harmóniában élhet! A Bak nagyon zárkózott, titkolja érzelmeit, de ezúttal a Halak ösztönös megérzéseivel rá fog érezni arra, hogy mire is van szüksége pontosan. A Halak érzelemvilágában pedig nagyon nagy szükség van egy olyan rendrakásra, amire csak a Bak képes. Ezt mindketten szívesen teszik, minden ellenszolgáltatás nélkül. Jól alakulhatnak köztük a dolgok, mert a Halak csodálja a Bak magabiztosságát, gyakorlati érzékét, kiegyensúlyozottságát. A Bak pedig partnerét megfelelőnek tartja életvitele szempontjából és értékeli érzékenységét és óvatosságát.

 

Bak - Kos

A Kos soha nem veszíti el az optimizmusát. A Bak pedig képtelen teljesen feladni született pesszimizmusát. Szakmailag és az ágyban, az erotika területén jól egyeznek, de érzelmileg túl merevek egymáshoz. Olyanok, mint a dörgés és a villámlás. Soha nincsenek teljes összhangban, de jól megvannak egymással. Ez a kapcsolat tanulás, erőpróba mindkettejük számára. Izgalmas feladatnak tűnhet egymás megváltoztatása, pedig inkább erőpróba helyett a kölcsönös tanulásra kell koncentrálniuk. Veszteségekkel járhat mindkettejüknek és a köztük feszülő ellentétek kibírhatatlanná válnak.

 

Bak - Bika

Felér egy lottónyereménnyel ez a kapcsolat. Gyönyörű páros, szép otthon, biztos anyagiak. Minden együtt van a nyugodt és biztonságos élethez. Érzelmileg, szakmailag és erotikus szempontból egyaránt kiváló és egyenrangú kapcsolat. Beteljesülésekkel teljes boldogság. Olyanok, mint egy győztes páros az esti krimiből. Hűségüket erősítik az anyagiak és a sikerek. Az ágyban is kiváló párost alkotnak.

 

Bak - Ikrek

A modernséget kedvelő és mindig úton járó Ikrek szülött ritkán találkozik a hagyománykedvelő, konzervatív Bakkal. Jobb is így. A Bak túl különc az Ikreknek, aki pedig akár néhány hét után unalmasnak tarthatja a Bakot. Az Ikrek szellemi szeleburdisága olyannyira bosszantja a Bakot, hogy ezen már csodálkozni sem lehet. Annyira különbözőek, mintha egy másik planétáról jöttek volna. Rövid életű kapcsolat.

 

Bak - Rák

Kapcsolatuk olykor nagyon nehézkesen indul be, de aztán napról napra jobban alakul. A Rák melegsége, családias megértése oldja a Bak szigorúságát, feszültsége a Rák mellett kienged. Mindketten nagyon tudnak dolgozni és meggyőződéssel munkálkodnak közös céljaik megvalósításán. Szerelmet és védelmet kap a Baktól a Rák, aki szívesen tesz némi megalkuvást, mert a párja szerelmét csak tárgyakkal képes kimutatni, szavakkal soha. Romantika és józan ész kapcsolata, kérdés, mennyire kompromisszumkészek.

 

Bak - Oroszlán

A Bakot nem bűvöli el az Oroszlán királyi fensége, és parancsolgatni aztán igazán nem hagy magának. Csodálja ugyan az Oroszlánt, de ezt nem tudja kimutatni. Tetszik neki a megjelenése, a magabiztossága. Imponál neki az a könnyedség, amivel munkahelyi sikereit éli, de ahogy az idő múlik, ezeket egyre idegesítőbbnek és elviselhetetlenebbnek tartja. Az Oroszlánt is nyomasztja a Bak egyszerűsége, zárkózottsága. Nehezen tudja beilleszteni abba a világba, ahol őt csodálják. Hatalmi harc alakul ki közöttük. Tartós kapcsolatukhoz nagy fokú tapintat kellene, kérdés, megvan-e mindkettejükben?

 

Bak - Szűz

A Nagy Találkozás! A két Föld elemű szerencsésen kiegészíti egymást. A Bakot a pontosság, a Szüzet pedig a tökéletességre való törekvés jellemzi. Ilyen kapcsolat csak egyszer adódik az életben, legjobb, ha össze is házasodnak! Azonos felfogásukkal könnyen rá tudnak hangolódni egymás hullámhosszára akár élethosszig is. Minden rendben lesz közöttük, boldog, biztos otthon, okos, komoly gyermekek, akiket az életre nevelnek. A Szűz képes megsokszorozni a Bak erejét, a Bak pedig biztonságban érzi magát védve a megélhetés nagy gondjaitól.

 

Bak - Mérleg

A Bak büszkén vonul az oldalán az elegáns Mérleggel. Ez azonban annyira sok pénzébe kerül majd, hogy el fog menekülni, mivel a Mérleg a hiányzó romantikát a vásárlásokkal fogja pótolni. Kezdetben nagyon erőteljesen vonzódnak egymáshoz, azonban a Mérleg hamar ráun a túl merev Bakra. Hiányzik neki a Bak szülött mellett a kacérkodás, annak az érzése, hogy tetszik a párjának. A Bak ugyanis ezt nehezen tudja kimutatni. A sziporkázó társasági élet, a fényűzés is ritka vendég lenne életükben így valószínűleg rövid együttlét után kiszállnak egymás mindennapjaiból.

 

Bak - Skorpió

Kapcsolatuk alapja a becsvágy, és nagyon, de nagyon sokra vihetik együtt, ha vonzódásuk alapja a kölcsönös bizalom és tisztelet. Ha ez így van, akkor viszonyuk tartós, harmonikus, eredményekben gazdag lesz minden területen. Nem túl népszerűek társasági körökben, de ez egyiküket sem zavarja. A Skorpió képes lángra lobbantani a tartózkodó Bakot, szilárd jellemük azonban rengeteg vita forrása is lehet. A Skorpió leleményessége és nagyvonalúsága kifinomulttá teszi a Bak intelligenciáját és kielégíti a bakot, aki cserében még realistábbá teszi és gyakorlatiasan megvalósítja közös terveiket.

 

Bak - Nyilas

A Nyilas túlzó vágyai nehezen egyeztethetők össze a Bak puritanizmusával. A Nyilas szeret vendégségbe járni, a Bak inkább otthon marad. A Nyilas túl extrovertált és derülátó a Bakhoz, aki épp az ellenkezője. Mindketten szeretik a szabadságot, annak megvalósításának módját máshogy képzelik el. Kölcsönösen zavarják egymást. A Nyilas engedékenyebbnek bizonyulhat a Bak merevségével szemben, kérdés azonban, hogy érdemes-e folytatni ezt a kapcsolatot. Túl sok diplomáciai manővert kell alkalmazzanak, hogy kibírják egymást.

 

Vízöntő - Vízöntő

Egyformák és jól megértik egymást. Sikeres házasság, együttélés lehet belőle. Az éjszakák unalmáért kárpótolnak a nappalok. Éjszakánként ugyanis szex helyett hajlamosak megbeszélni egy harmadik személlyel folytatott kalandjaikat, ez azonban a házasságukat nem veszélyezteti. Mindkettőjüknek tűzre lenne szükségük hozzá, hogy lángra lobbanjanak. Elég kikapósak lehetnek mindketten. Ez az a háromszög, amiben a harmadik szenved, mert rájön arra, hogy csupán eszköz volt az ő erotikus feltöltődésükhöz. Egyébiránt minden együtt áll ahhoz, hogy megtalálják a boldogságot és a harmóniát egymás oldalán.

 

Vízöntő - Halak

Kiváló és tartós kapcsolat. A szexben az első lépést mindig a Vízöntő teszi meg. A Halak pedig meglepő tökéletességgel reagál. Egy látnok és egy álmodozó egymásra találása. Együttérzéssel és empátiával viseltetnek egymás iránt. Humanisták, ami jó kiinduló pont a kapcsolatukhoz. A Vízöntőt azonban mélyen nyugtalanítja a Halak. Képesek egymásra hangolódni, mindketten vonzódnak a spiritualitáshoz. Könnyen fordulnak vallások felé.

 

Vízöntő - Kos

Jól egyeznek, de azzal a feltétellel, hogy az erős és lobbanékony Kos ne sértse meg szabadságában a Vízöntő felségterületét. A Vízöntő mindenáron meg akarná változtatni a Kost, és ez egyértelműen nem fog menni neki. Erotikus szexuális kapcsolatuk nagyon jó, közös jellemzőjük, a jó képzelőerő. Kockázatos viszony, mert a Vízöntőt nyugtalanítja valami, a Kos pedig kiegyensúlyozatlan, és ebből a bizonytalanságból gondok adódnak. Mindketten ötletgazdagok, ez átsegítheti őket a krízisen is. A Kos az igazság bajnoka akar lenni és hajlamos a hirtelen puskaporos vitákra. Vízöntőnek engednie kell, de az érzelmi vulkánkitöréseket nehezen tudja kezelni.

 

Vízöntő - Bika

Vérmérsékletük teljesen különböző. A Vízöntő túl tevékeny, kiszámíthatatlan és az otthonán kívül sok minden foglalkoztatja ahhoz, hogy megfeleljen a Bika ízlésének. Számukra ez a kapcsolat egy kölcsönös rabságot jelentene. A Bika szenvedélye magával sodorhatja a Vízöntőt, de hamarosan bilincsben érzi magát és alig várja, hogy megszabadulhasson ettől. A Bika sokkal inkább kötődik az otthonhoz, sokkal kiegyensúlyozottabb, azon felül sokkal érzékibb is, mint a Vízöntő, aki inkább barátot keres, míg a Bika élettársat akar, akihez szorosan kötődhet.

 

Vízöntő - Ikrek

Az Ikrek jegyében született igen jó partnere a Vízöntőnek. Egyikük sem birtokló és egyikük sem kényszeríti rá a jelenlétét a másikra. Nem fektetnek túl nagy hangsúlyt a szexre sem, és sok más közös vonásuk van. Az Ikrek kedveli társa kiszámíthatatlanságát, mindketten a változatosság hívei. Ami másoknak furcsának tűnik, nekik természetes. Kötetlenségben és boldogságban élnek hosszú távon is. Előfordul, hogy mindketten gyakran flörtölnek. Eredeti módon gondolkodnak. Élénk a fantáziájuk.

 

Vízöntő - Rák

A Vízöntő túlzottan társaságkedvelő a Rák számára. A Rák inkább otthonülő. A Vízöntő emellett költekező, amit a Rák értelmetlen pazarlásnak tart.. A Rák érzékenysége ellentétben áll a Vízöntő hideg gondolkodásával. Kapcsolatuk sok gonddal jár. A Rák hódító művészetének a Vízöntő nehezen tud ellenállni, akár még a házasságra is ráveheti. Valószínűleg azonban nem is olyan sokára külön szobában alszanak majd. A Vízöntőnek ugyanis sok minden más fontosabb, mint a szerelem.

 

Vízöntő - Oroszlán

Szerelem első pillanatra! A Vízöntőnek később sokat kell engednie, és még többet alkalmazkodnia, hogy meg is tarthassa az Oroszlánt. A társasági összejöveteleken ideálisnak tűnő páros azonban otthon a hálószobában sokat civódik. Ellentmondásos és bizonytalan viszony ez hosszú távra. A Vízöntő elbűvöli meglepetéseivel az Oroszlánt, és képesek kölcsönösen tisztelni egymást. Az Oroszlán uralkodói hajlamát azonban a Vízöntő megalkuvásokkal tudja csak elviselni.

 

Vízöntő - Szűz

A Szűz túlzottan rendszerető ahhoz, hogy a Vízöntő levegősségét tolerálja. Bár mindketten reálisak, ami jó bázis lehet az együttélésre. A Szűzzel az oldalán a Vízöntő jó és gyors karriert futhat be. Azonban túl kell tennie magát partnere kicsinyességén, és le kell mondania szélsőséges ötleteiről a szexben. Arra is vigyázni kell, hogy a Vízöntő a szex helyett ne inkább a barátokat válassza. Jó, ha azonos szakmai, kulturális környezetből származnak. Figyelniük kell a kapcsolatukra, hogy az ne váljon lapossá és unalmassá!

 

Vízöntő - Mérleg

Kapcsolatuk és házasságuk eszményi. Mindketten kedvelik a társaságot, a fényűzést. A művészetekben is otthonosan mozognak és a nagyvilági szórakozások vonzzák őket. Nagyon jól kiegészítik egymást és tökéletesen egymásra találnak fizikai téren is. A Vízöntő azonban néha magányra vágyik, amit a Mérleg meg is tud érteni. Intellektuális beállítottságúak, sziporkázóak és népszerűek. Vigyáznak arra, hogy el ne veszítsék egymást.

 

Vízöntő - Skorpió

A Skorpió túlzottan szenvedélyes a Vízöntőhöz. Birtokolni akar, hideg és makacs. Csak testi vonzódásuk lehet erőteljes. Szellemi síkon a legtöbb dologban nem értenek egyet! Idővel megszokhatják egymást. Nagy a valószínűsége annak, hogy kapcsolatukban sok a veszekedés. A Skorpiót ugyanis dühíti, hogy a másik hűvös józansággal viszonozza szenvedélyes szerelmét. Rögtön riválisra gondol, pedig csak arról van szó, hogy a Vízöntő nem képes sem érzelmi, sem erotikus mélységekre. Feltehetően nem fognak együtt lángolni. Értelem és érzelem, tudatosság és szenvedély harca ez a kapcsolat.

 

Vízöntő - Nyilas

Tökéletesen egyeznek, ráéreznek egymás sajátosságaira. Mindketten szeretik az izgalmakkal és utazásokkal járó változásokat, valószínűleg gyakran fognak költözködni életük során. Fizikai vonzalmuk is erőteljes, ami jó előjel a boldogsághoz! A nyilas szereti a jogszerű dolgokat, betartja a törvényeket. A Vízöntő pedig öntudatlanul lázad, így az is előfordulhat, hogy mindketten a maguk útját járják majd egy idő után, sőt erkölcsileg összetűzésbe is keveredhetnek.

 

Halak - Halak

Érzelmileg és szexuálisan soha nem lesznek problémáik. Ez már egy olyan szilárd alap, amire bátran lehet építeni. Problémát csak az jelenthet, hogy nem tudják egymást kirángatni kedélyhullámzásaikból. Hasonló érzelmi beállítottságuk látszatra nagyon jó kapcsolatot hoz létre. Fontos, hogy érzelmeiket harmonizálni tudják egymással. Testi harmóniájuk adott. Hajlamosak lehetnek arra, hogy túlzott hasonlóságuk miatt, teljesen elszakadjanak a valóság talajától, hogy ne sértsék meg egymás felségterületét. Ellentéteik olyan gyakorlati kérdésekből robbanhatnak ki, amelyikhez egyikük sem ért.

 

Halak - Kos

A Kos kiválóan ért hozzá, hogy a Halakat a rossz hangulatán átsugárzó optimizmusával átsegítse. Ez édes kevés a tartós kapcsolathoz. A Kos állandóan elrohan, a Halak pedig szenved, és visszavárja. A Kos túlságosan agresszív, durva és dinamikus az érzékeny és kifinomult Halakhoz. A Kos temperamentuma jó hatással van a Halak határozatlanságára, akinek pedig alkalmazkodó készsége segít abban, hogy részt vegyen párja terveiben. A kapcsolatban a vezető szerep a Kosé lesz, ha a Kos több tapintattal viseltetne partnere iránt, kapcsolatuk tartósságának esélye sokat nőhetne.

 

Halak - Bika

Kapcsolatuk igen jó, mindketten szeretik az otthonukat és a családot. Testi és szellemi téren is kielégülést nyújtanak egymásnak. A Halak jegyében született nagy képzelőerővel bír, és nagyon romantikus, amit a Bika szerető és védelmező szeretete táplál. Azonban a halak álomvilága nagyon messze van a Bika realitásától. A szexben igen jól megértik egymást, ami a hosszú távú kapcsolat mérföldköve lehet.

 

Halak - Ikrek

Elég bizonytalan kapcsolat. A felszínes Ikreknek tetszik ugyan a sokrétű érzelemvilágú Halak szülött, de nem biztos, hogy a lelki mélységekbe követni tudja. Az Ikrek a szavak mestere. Eleinte ezzel nagyon imponál a Halaknak. Az Ikrek kíváncsiságát pedig nem hagyja nyugodni a Halak titokzatossága. Hosszú távon nem tartós a kapcsolatuk, mert az Ikrek igen szeszélyes. Testileg azonban vonzódnak egymáshoz. Az Ikrek felületes a Halak számára, nem egyeznek az elképzeléseik a házasságot illetően sem.

 

Halak - Rák

Tartós érzelmi kapcsolat. Kényelmes és biztonságos otthonukban nagy álmok születnek. Boldogságuk nagyon valószínű. Azonos nézeteik vannak a barátságról, az otthonról, az anyagiakról egyaránt. Kis családi nézeteltéréseken kívül még csak veszekedni se nagyon fognak. A Ráké a vezető szerep, amit a halak nem is bán. Érzéseik mélyek és őszinték. Lelkileg megértik egymást, toleránsak és hosszú, szerelmes éjszakákon kényeztetik egymást.

 

Halak - Oroszlán

A Hal logikátlan és sejtelmes, ami nem túl vonzó a büszke és uralkodásra termett Oroszlánnak. A szex összetartja őket, mivel az mindkettejüknek fontos. A Halaknak feltehetően imponál az Oroszlán. Néhány szerelmes találka után azonban kiderülhet, hogy ez nem egy életre szóló kapcsolat. Az Oroszlán túl dinamikus és lobbanékony, a Halak pedig érzékeny és befelé forduló. A Nap uralta Oroszlán fényében képtelen érvényesülni a Halak diszkrét varázsa. Tűz és víz, szó szerint.

 

Halak - Szűz

A látszólag két teljesen különböző karakter igen gyakran jól kiegészíti egymást. Mi a magyarázat arra, hogy az érzelem logikátlanságára az ész érveivel keresik a választ? Kérdezzük meg ettől a párostól! A Halak a Szűz kritikája elől hallgatásba menekülhet. A Szűz engedjen szigorából, a Halak pedig adjon át érzékiségéből a Szűznek és minden rendben lesz ebben a kapcsolatban. A Szűz ugyanis kiválóan ért ahhoz, hogy alapokat építsen párja álomkastélyának. Gyakori viták ellenére jól megvannak egymással, akár az ezüstlakodalomig. Van azonban olyan pár is, akiknek ellentétei feloldhatatlanok.

 

Halak - Mérleg

Mindketten szeretik a nyugalmas, békés életet, a fényűzést, és írtóznak a nehéz fizikai megterhelést jelentő munkától. Kifejezetten vonzódnak egymáshoz. Mindketten határozatlanok, így az is előfordulhat, hogy mire nagy nehezen egymásra találnának, jön egy harmadik és elviszi a páros egyik tagját. Komplikált kapcsolat, mivel mindketten bonyolult lelkek. A tenger mélységét és a levegő végtelenét mindig elzárja valami. A Mérleg túlságosan is társasági lény a Halak zárkózottságához, és nem adja meg a Halaknak szükséges függést azzal, hogy átvegye a vezető szerepét. Szexualitásuk is hagy kívánni valókat maga után.

 

Halak - Skorpió

Az első látásra szerelmesek lesznek egymásba. A Skorpió magához ragadja a vezetést - ami nagyszerűen megfelel a Halaknak - és bár mindketten birtoklóak, a Skorpió nehezen tudja elviselni a Halak szülött érzelgősségét. Testi kapcsolatuk izgalmas, kiváló. Ebben a párosban az érzelmeké a vezető szerep. A Skorpió nem bántja meg a Halak érzelmeit, szenvedéllyel viszonozza a szerelmét és arra is marad energiája, hogy állandóan éberen őrködjék a családi kassza felett.

 

Halak - Nyilas

A Halaknak vonzó a Nyilas. Temperamentuma, határozottsága elbűvöli. A Halak, nem számoltatja be az idejéről a Nyilast, ami imponál annak. A szex is közel hozhatja a két jegy szülöttét. Mindkettőt vonzza a másik bája. Anyagi nehézségeik lehetnek, ami éket ver közéjük. Szellemi téren a Halak túlságosan birtokló és állhatatos a csapodár, kalandvágyó Nyilasnak. Ez egy felfoghatatlan összeférhetetlenség, nem vezet semmi jóra.

 

Kos - Kos

Két kapitánnyal a fedélzeten rendszerint elsüllyed a hajó, ha egyik kapitány sem enged (ez pedig eléggé valószínű). Bár eleinte vonzódnak egymáshoz, nagyon ritkán érthetnek szót, mind a szellemi, mind a szerelmi életben. Hosszan tartó kapcsolatuk igen ritka. Tányércsapkodó, hatalmas veszekedések, és lángolóan szerelmes kibékülések jellemzik kapcsolatukat. Ha a bennük rejlő harci kedvet inkább a közös élet akadályainak leküzdésében élik ki, akár az arnylakodalomig élhetnek, de garantáltan nem fognak unatkozni.

 

Kos- Bika

Elsősorban szakmai téren alakulhat ki közöttük megértés. A Kos ugyanis túlságosan lobbanékony és tettrekész, a Bika pedig nagyon óvatos és visszafogott. Ha a Bika képes átengedni az irányítást a Kosnak, akkor a nemi életben is egymásra találhatnak. Kapcsolatuk látszólag csupa ellentét. Egy impulzív, lendületes, szenvedélyes Kos és egy takarékos hűséges, kitartó Bika közti kapcsolat. Kezdetben izgalmas lehet, de hosszú távon nem a legideálisabb párt alkotják. Ha a Bika kezeli a kasszát, mindig lesz benne elég pénz. A Kos lelkesedését nem szabad korlátoznia, csak ügyesen irányítania.

 

Kos- Ikrek

Ingatag, tiszavirág életű kapcsolat. A Kos túlságosan nonkonformista, a hagyománytisztelő ikrekhez képest. Ráadásul lángoló szerelme is viszonzatlan marad. Látszólag minden ragyogóan indul, és a rámenős Kos szívesen veszi az Ikrek megadását. A hirtelen változások rendíthetik meg a kapcsolatot. A csodás mézédes kezdet elmúltával a Kos egyre idegesebb lesz az Ikrek megbízhatatlanságától, az Ikrek pedig halálra unja magát.

 

Kos - Rák

Felfokozott szexuális vonzódásuk lehet, hogy kevés alap egy biztos kapcsolathoz. A Kos akaratlanul is megbántja a túlérzékeny Rákot, aki számára túlságosan is befelé forduló, és érzelmes. Ez a kapcsolat a bonyolult és lelkiző Ráknak sok könnyel és fájdalommal jár. Eleinte imponál ugyan neki a Kos lendülete, mert ha a közelében van, elfelejtheti problémáit, és nagyon erős biztonságban érezheti magát mellette. Harmónia azonban csak akkor alakulhat ki köztük, ha kompromisszumot kötnek értékrendjüket illetően.

 

Kos - Oroszlán

Eszményi páros, de nem kamasz korban! A szívtipró Oroszlán teljesen nyitott a Kos célratörő életfilozófiája előtt, mindkét szülöttre a felfokozott érzelmek jellemzőek. Általában az Oroszláné a vezető szerep a külvilágban, a Kosé a kapcsolatban. Az Oroszlánnak azonban el kell altatnia a Kos gyanakvását. Ugyanis mindketten uralkodni akarnak, szenvedélyesek és nagyvonalúak. Ideális kapcsolat lehet, ha mindketten akarják és készek a szeretetteli kompromisszumokra.

 

Kos - Szűz

A Kos túlságosan tüzes, a hűvös Szűz számára, aki nagyon is visszafogott partnere különböző elképzeléseivel szemben. A Kos nagyon hiú, s a Szűz éles nyelvű bírálatai miszlikre szabdalják önérzetét. Hosszú távon feltehetően, hogy egymás idegeire mennek. Ez az a tipikus kapcsolat, ahol mindennapos vita van abból, hogy a másik levette-e a cipőjét, hol nyomta meg a fogkrémet, vagy melyik irányból görgeti a WC-papírt. Valószínűleg a Kos lesz az, aki egy idő után csak azért sem veszi le, csak azért is rossz helyen nyomja, csak azért is rossz irányból görgeti, sőt, sáros lábbal járkál stb... Miközben azon kesereg, hogy párja miért a takarításban, és miért nem az ágyban éli ki energiáit. Talán az lenne a legjobb, ha mosolyogva elkerülnék egymást!

 

Kos - Mérleg

Ingadozó, változatos kapcsolat. Egyrészt kölcsönösen vonzódhatnak egymáshoz, különösen az érzékiség terén értik meg egymást. Megtörténhet az is, hogy a Kos lobbanékonysága miatt a kezdeti forró szerelem szertefoszlik, és a Mérleg kibillenhet egyensúlyából. A Kost könnyen elbűvöli a Mérleg, ám a Mérleg csak ritkán képes harmonizálni a Kost. A Mérleg a lelke mélyén mindig ilyen határozott lovagra vágyott, mint amilyen a Kos. A Kos megvédi a Mérleget és a Mérleg kimutatja mélységes hódolatát a büszke és vezetésre termett Kosnak. Meglehetősen kétesélyes kapcsolat, mely alapvetően a Koson múlik. A Mérleg ugyanis kompromisszum kész és utálja a vitákat, valamint szereti, ha vezetik.

 

Kos - Skorpió

Viszonyukat a heves összetűzések jellemzik. Fizikailag vonzódnak egymáshoz, de életük megállás nélküli konkurenciaharc. Kiváló erotikus kapcsolat, nagyszerű szeretők. Nem tudnak azonban szót érteni annak tekintetében, hogy ki legyen a főnök. Ráadásul kölcsönösen sértik egymás függetlenségét. Szuverenitásukhoz mindketten makacsul ragaszkodnak Mindketten erősek, és sok köztük az összecsapás. Ha a Kos félrelép, a Skorpió azonnal észreveszi, és ha teheti végtelen rafinériával addig bolondítja, míg ha nem is százszor, de legalább háromszor visszaveri. Ez a kapcsolat ritkán tartós, de minden esetben teli van tanulással és tapasztalattal.

 

Kos - Nyilas

Esélyes kapcsolat, vegyes érzelmekkel. Két dinamikus harcos, a Kos jótékony hatású reményt nyújthat a Nyilasnak nehéz helyzetekben. A Nyilas félti a függetlenségét, a Kos pedig soha nem lesz elég engedelmes. Ha ebben meg tudnak állapodni, kapcsolatuk nagy eséllyel eljuthat az összhangig. Tartós kapcsolatukban gondot okoz, hogy az anyagi dolgokban mindketten nehezen tudnak okos döntéseket hozni. Fellobbanóan erotikus, mélységesen szenvedélyes szerelmük gyakran rövid idő után kihuny.

 

Bika - Bika

Kapcsolatuk nagyon jó lehet. Egyező életfelfogásuk és a legmostohább körülmények között is tapintatos viselkedésüknek köszönhetően. Mindkettő gyakorlatias, szereti a szépet, és ragaszkodik a családjához. Biztos, hogy gazdag örökséget hagynak majd gyermekeikre, egy boldog és hosszú házasság után. Egyszóval ez a kapcsolat tulajdonságaik hasonlósága miatt - mind az erényekben, mind a fogyatékosságokban - vagy telitalálat, vagy tökéletes baklövés.

 

Bika - Ikrek

Az Ikrek túlságosan is tékozló és szétszórt, a takarékos és módszeres Bika számára. A Bikát csak a kapcsolat elején vonzza társa fürge észjárása, az Ikreket egy idő után megjátszósnak, komolytalannak és felületesnek tartja. Kapcsolatukban szinte garantáltak a féltékenységi jelenetek. A Bika nem szereti a szarvakat, különösen, ha olyan nagy számban aggatják a homlokára, mint ahogy azt az Ikrek szeretné. Házasságon kívül minden elképzelhető közöttük, különösen a szép dolgok iránti vonzódásuk teszi kellemessé rövidebb együttléteiket.

 

Bika - Rák

Tökéletes szexuális viszony, és közös vágy a házi tűzhely és a biztos támasz után. Kiváló alapja lehet egy remek kapcsolatnak. Szép, meghitt otthon, ragyogóan ellátott gyermekek, példás szülők. Szerencsés házasság, sokáig tartó boldogság. Nagy fokú rokonszenv és megértés alakul ki közöttük, igénylik a biztonságot, óvatosak, lelki melegség és szentimentalizmus jellemzi párosukat.

 

Bika- Oroszlán

Nehezen találni két kevésbé összeillő személyt, bár a Bikának tetszik az Oroszlán személyisége és sziporkázása. Erős köztük a testi vonzalom, szexuális étvágyuk is hasonló, de a kapcsolatuk valószínűleg nem lesz felhőtlen. A nézeteltérésekre akkor kerül sor, amikor az Oroszlán igyekszik túlságosan előtérbe kerülni, a Bika pedig kezdi megelégelni társa féktelen természetét. Az Oroszlán túlságosan önálló, büszke, és költséges szerető a takarékos Bikának.

 

Bika - Szűz

Ideális kapcsolat, mivel mindketten körültekintőek, kiszámítottak és aprólékosak. Realisták, szinte mindenre képesek együtt. A Bika kezelhetővé teszi a Szüzet, akinek nagyon imponál a Bika ereje és aki türelmességre tanítja őt. Csendesen és békésen élhetnek, bár a Bikának biztosan lesznek erotikus kilengései, melyekről diplomatikusan hallgat. Szexuális életük a Szűzzel ugyanis mozgalmasság ellenére túlságosan konzervatív. Időközönkénti feszültségeik oka általában nem a féltékenység, hanem a Bika lustaságra való hajlama. Ha a Bika megelégeli a Szűz éles kritikáit és ráun akadékoskodására, hátat is fordíthat neki. Megalapozott, biztonságos kapcsolat.

 

Bika - Mérleg

Mivel mindkettejüket a szépséges Vénusz uralja, mindketten nagyra értékelik a szépet és szeretik kiélvezni az élet által felkínált jót. Élvezetes szerelem, és élvezetes együttélés jellemzi kapcsolatukat, mindketten jó ízlésűek, gyengédek egymáshoz, és ha el is térnek mellékvágányokra, újra és újra összefutnak. A Bika nehezen alkalmazkodik, a Mérleg pedig tartózkodó. Emiatt sok lehet köztük a nézeteltérés. A Bikát ingerli a Mérleg pontatlansága, míg a Mérleg erősnek, de faragatlannak tarthatja a Bikát, ami akár szakításhoz is vezethet.

 

Bika - Skorpió

Kapcsolatuk különleges, s egyaránt lehet tartós, vagy rövid életű. Szeretik, értékelik egymást, a féktelen veszekedések ellenére, amire legtöbbször a Bika hűtlensége ad okot. Mindkettő egyformán erős, egyformán nyers vagy érzékeny. A féltékenységi jelenetek katasztrofálisak lehetnek számukra.

 

Bika- Nyilas

Kapcsolatuk feszült, mert a Bika túlságosan birtokló hajlamú a könnyelmű Nyilas számára. A Nyilasnak viszont a szabadságról alkotott nézetei féltékennyé teszik még a diszkréten hűtlen Bikát is. Sok pénzt és sok gyengédséget igényelne a Bikától a beteljesedés mégis kétséges, mert a Nyilas semmiképp sem akar gyorsan házasodni, azt pedig végképp nem bírja, hogy a négy fal közé zárva csak a gyerekeinek éljen. Rövid ideig és felületesen vonzódhatnak egymáshoz, eltérő életszemléletük miatt.

 

Ikrek - Ikrek

Ez a kapcsolat olyan jó és változatos, mint egy tűzijáték. Őket egyetlen percig sem zavarja, hogy ötleteiket két perc alatt elpuffogtatják. Mindketten tele vannak program ötletekkel, de néha összetalálkoznak, és ez mindig az újdonság erejével hat rájuk. Ezeken a találkozókon gyorsan ágyba bújnak, mivel a szexben egy hullámhosszon vannak. Sziporkázó ötleteiket gyakran közösen kezdik el, és az is előfordul, hogy meg is valósítják.

Általában közelről megismerik egymást, ez lehet kapcsolatuk legnagyobb előnye, de akár hátránya is. Lényeges, hogy legalább egyikük a racionalitás talaján tudjon maradni, akkor kapcsolatuk hosszú távú lehet.

 

Ikrek - Rák

Az Ikrek mindig egy kicsit gyerek marad a Rák anyáskodása/apáskodása mellett. Igen ám, de hosszú távon kiderül, hogy a gondoskodó Rák mégsem ilyen gyermekre, hanem egy kedves szeretőre vágyott! Ha az Ikrek úgy érzi, hogy ez neki mégis nagyon kényelmes, áldozatot kell hoznia és - tőle szokatlan módon - oda kell figyelnie a Rák érzéseire. Ha ez sikerül neki, akkor ez a kapcsolat telitalálat! Feszültségük azonban akkor jelentkezhet, ha a Rák birtokló családszerető magatartása az Ikrek szétszórtságát meg akarja változtatni. Általában az Ikrek szertelensége összeütközésbe kerül a Rák családszeretetével, csak akkor harmonikus a kapcsolatuk, ha tanulnak egymástól.

 

Ikrek - Oroszlán

Szépség és ész. Kiváló összhangot hoz létre. Általában nem hosszú távú, de nagyon tartalmas kapcsolat mindkettejük számára, míg képesek hízelegni egymásnak és folyamatosan egymás fényében megfürdeni, egymást dicsőíteni. A kapcsolatot általában az Oroszlán szokta megszakítani, megelégelve az Ikrek csalfaságát. Kezdetben mindig vonzzák egymást, jól szót értenek, mivel a társadalmi érzékük igen erősen fejlett. Intim kapcsolatuk akkor sérülhet, ha az Oroszlán túl birtokló.

 

Ikrek - Szűz

A Szűz túlságosan szigorú, az Ikrek csapongásához és rendszertelenségéhez. Mivel mindketten okosak és a gyors észjárás mindkettejük számára roppant fontos, szellemileg kiváló társak lehetnek. A Szűz képtelen megállni, hogy ne kritizáljon - és sajnos legtöbbször igaza van - az Ikrek pedig képtelen beismerni, hogy hibázott. Magyarázkodásával kihozza az őszinte Szüzet a sodrából. A Szűz végeérhetetlen bírálatai tehát kihozza az Ikreket béketűréséből és valljuk be, elég valószínűtlen, hogy hajlandó lesz ezt hosszú ideig elviselni. A szexben az Ikrek rossz hatással lehet a Szűzre, mert a Szűz ritkán sokoldalú. A Szűz hűséges, az Ikrek csapodár.

 

Ikrek - Mérleg

Kapcsolatuk és házasságuk eszményi. A Mérleg képes tökéletesen megérteni az Ikrek jegyben született szeszélyeit, szellemi életét, csapongásait, és azt az igényét, hogy időnként csillogjon a társaságban. Ez valóban nagy egymásra találás. Meglepően gyorsan köthetnek ki anyakönyvvezető előtt. Nászútjuk után még rengeteg kellemes, közös utazásban lehet részük, sok közös vonásuk van. Eltérő tulajdonságaik pedig csak kellemesen megtörik a mindennapok egyhangúságát. A kapcsolatban a Mérleg néha csalódott lehet, de elég diplomatikus és diszkrét hozzá, hogy elsimítsa az ellentéteket. Például az ágyban, ugyanis a nemi élettel kapcsolatos nézeteik azonosak, szexuális életük több mint jó, mivel mindketten tudják, hogy mit vár a másik.

 

Ikrek - Skorpió

Az Ikrek jegyében születetteket vonzza a Skorpió titokzatossága, ami felkelti kíváncsiságukat. Kapcsolatuk feltehetőleg egyenlőtlen és rövid távú, mivel az Ikrek túlságosan felületes és állhatatlan, az elmélyült és birtokló Skorpió számára. Végül a sok vihar után bebizonyosodhat, hogy talán nem volt ez rossz választás. A Skorpió elég erős lehet ahhoz, hogy összefogja, jó irányba terelje az Ikrek szétszórtságát. Erotikusan a Skorpió nagyon vonzó, és elszórakoztatják őt az Ikrek ötletpatronjai. Az Ikrek vad ötletei állandó nyugtalansága gyakran szakadékot képez közöttük, de ha a Skorpió egyszer kapcsolatba került vele, nem akarja elengedni. Egyszóval a Skorpió megeszi az Ikreket reggelire.

 

Ikrek - Nyilas

Két dinamikus és nagyon szabadságszerető ember. Kapcsolatuk általában eltart egy ideig, mivel jól berendezik az életüket azután is, hogy az első lángolás elmúlt. Fontos, hogy a kapcsolatban korlátlan személyi szabadságot élvezzenek, főként, hogy anyagilag függetlenek maradjanak, mert egyik sem bírja elviselni ha kiszámítják a zsebpénzét. Házasság előtt kössenek házassági szerződést. Idővel komoly érzelmi problémák merülhetnek fel köztük, és ha egyik sem képes sínre tenni a kisiklóban lévő kapcsolatot, a szakítás természetszerűen következhet be. Elsősorban társadalmi és szakmai téren jó kapcsolat.

 

Rák - Rák

Jól megértik egymást, ennek alapján összetarthatnak. Bonyolult érzelmeik, és hasonló felfogásuk a családról, inkább a bajok forrásává válik. Elég ritka az a pillanat, amikor vágyaik megegyeznek. Olyankor azonban pozitívan hat nyakasságuk is. Nehezen viselik el, ha mindketten lehangoltak, vagy amikor páncéljukba húzódnak vissza. Ezt a szerelmet könnyen megölheti az unalom. Nyugodt, békés, langyos vízben hátrálnak egymástól, kielégítetlen vágyakkal.

 

Rák - Oroszlán

Kimerítő erőpróba a Ráknak. Eredménye egy rövid, ám de nagyon fényes győzelem. Az Oroszlán tüzes személyisége nagy hatással van a Rákra, de az Oroszlán önálló és büszke. Kevesebbet törődik otthonával, mint a Rák elvárná, és sokkal szívesebben udvaroltat magának, mint amekkora intenzitással udvarol. Kapcsolatuk sikerének, vagy kudarcának egyaránt 50 %-os az esélye. A Rák mogorvának látszik az Oroszlán számára, az Oroszlán pedig agresszív és fennhéjázó lehet a Rák szemében. Az Oroszlán ugyanakkor átruházhatja a Rákra energiáját, és önerejébe vetett gyógyító bizalmát. A Rák pedig biztosíthatja házasságuk, kapcsolatuk szilárd alapjait.

 

Rák - Szűz

Munka és takarékosság tekintetében egyetértenek. A Szűz azonban véget nem érő akadékoskodásával folyton megbántja a Rákot, aki ha ezt megelégeli "visszacsíphet az ollójával", s ez kapcsolatukban komoly nézeteltéréseket okoz. A Rák úgy érzi, hogy a Szűz nem érti meg őt. Mindig hűvös, okos, logikus. Talán nincs is benne érzés? Ennek ellenére újra és újra kibékülnek, mert az élet reális, lényeges dolgaiban jól kiegészítik egymást. Ennek ellenére a romantikus Rák, akit az érzelmei vezérelnek, nehezen tud olyasvalakivel együtt élni, akit a józan ész és az értelem irányít.

 

Rák - Méreg

A Rák erős belső lelki életet él, a Mérlegnek pedig inkább a külső ragyogás és harmónia kell. Jó esélyük van a kudarchoz, bár a Rák értékeli a Mérleg sziporkázását, a Mérleg pedig a Rák szeretetteljes, kapcsolat-összatartó erejét. Eltérő vérmérsékletük miatt kommunikációjukban megszakítások támadhatnak, súlyos nézeteltérések jelentkezhetnek. Ezt a párost nehéz közös nevezőre hozni, már csak azért is, mert az átütő erő mindkettejükből hiányzik. Szexuális életük az ész és az értelem szakadatlan küzdelmének színtere. "Csukd be a szemed, számolj tízig, és ha még mindig együtt vagytok, akkor érdemes próbálkozni!"

 

Rák - Skorpió

Ebben a kapcsolatban a Skorpió kezében van a gyeplő, és ez jó lehet. Eszményi kapcsolat. A Skorpió birtoklásra és uralkodásra törő, szenvedélyes természete kiválóan megfelel az érzékeny Ráknak. A Skorpió ereje, határozottsága a határozatlan Rákból sikeres embert csinál, míg a Skorpió érzelmi biztonságot kap a Ráktól, ami nagyon fontos, mert mindkettejük életében a központ az otthon. Erotikusan is ragyogóan megértik egymást. Az állatöv két legbizalmatlanabb jegye, mégis megtanulják, hogy számíthatnak egymásra, és a köztük lévő összhang igen magas fokra fejlődhet.

 

Rák - Nyilas

Csak a Nyilas beszél, a Rák pedig hallgat, és hallgat. Egyre jobban szenved attól, hogy szóhoz sem jut. Vigyázat! Ez csak addig marad így, amíg a Rák ki nem mondja a döntő szót: elég volt! A Rákot zavarja a Nyilas állhatatlansága, és pontatlansága. Ha nincsenek kölcsönösen tekintettel egymásra, akkor egyetértésük reménytelen. Esélyeik azonban akkor is meglehetősen kicsik, ha belátásra vannak egymás iránt. A Rák érzelmei nem tudnak elég mélyek lenni ahhoz, hogy hosszú távon vonzódjanak egymáshoz.

 

Oroszlán - Oroszlán

Kapcsolatuk alkalmanként ragyogó lehet, de rendszerint egy város nem nyújt elég vadászterületet két Oroszlánnak. Kapcsolatuk szakmai téren gyümölcsöző. Mindketten önzők, és az uralomra törnek, márpedig két dudás nem fér meg egy csárdában. Feszült közösségükben mélységes szerelem, vagy vak gyűlölet váltja egymást. A szerelemben pedig hosszú távon ez semmiképp sem járható út. Ha az Oroszlán képes odaadni fele királyságát, azaz megalkuszik - amire nagyon kicsi az esély - hosszú, de ritkán boldog kapcsolat lehet.

 

Oroszlán - Szűz

A Szűz tudja leghatékonyabban felbosszantani az Oroszlánt. Akadékoskodik, az Oroszlán pedig ezt nem tűri. Képtelen elviselni, hogy a Szűz naponta darabokra szedje, s újra összerakja. Emellett a Szűz tiszteli és csodálja párja örök lobogását. Ha van rá halvány remény, hogy a Szüzet annyira meghökkenti az Oroszlán, hogy végül is átengedi az uralkodó szerepet, tartós kapcsolat lehet, de a kockázat elég nagy, és kérdés, megéri-e? A Szűz visszarángatja az Oroszlánt a Földre, nem hízeleg és nem rejti véka alá véleményét. Az Oroszlán a szexben is túl hidegnek találja a Szüzet.

 

Oroszlán - Mérleg

Az elegáns, bájos, hódító Mérleg, és az erélyes biztonságot adó Oroszlán, ha készek az engedményekre, jól megértik egymást. A Mérleg általában szép, és tud reprezentálni. Mindketten szeretik a fényűzést, a társaságot, és művészi hajlamaik vannak. Egy ilyen partnerrel az oldalán az Oroszlán valóban királyi módon vonulhat be a társaságba, és még az sem zavarja, hogy ez a ragyogás meglepően sok pénzébe kerül. A Mérlegnek körül kell hízelegnie az Oroszlánt, akinek viszont megszakítás nélkül udvarolnia kell, így egyikük hiúságán sem esik csorba.

 

Oroszlán - Skorpió

Mind a ketten szenvedélyesek a szerelemben, és az érzelmek terén is. Ha ellenségeskedésre kerülne a sor, az Oroszlán távozik. Azaz távozna, ha a makacs Skorpió könnyen futni hagyná. Az Oroszlán vigyázzon, mert ha véletlen ellenségeskedésre kerülne a sor, nem biztos, hogy ő győzne. Mindketten sziporkáznak. Skorpiónk nem hízeleg az Oroszlánnak, hanem bizony megmártja fullánkját annak önérzetén. Szexualitásuk és kedvük is lobbanékony. Ha mindig táplálják a lobogást, tartós, hosszú kapcsolatra is számíthatnak.

 

Oroszlán - Nyilas

Kitűnő kapcsolat. Mindketten változásra, új tapasztalatokra vágynak, és lelkesek. Erős szexuális étvágyúak, szenvedélyesek, és egy perc alatt lángra lobbanhatnak. Sok boldog időt töltenek az ágyban, megkapják egymástól a szabadságot, önzetlenséget, jó hangulatú társaságot. Figyeljenek arra, ne korlátozzák egymás függetlenségét. A Nyilas jó, ha nem hanyagolja el teljesen az Oroszlánnal közös otthont! Mindketten szívesen reprezentálnak és utaznak, így sok a közös vonás a kapcsolatukban.

 

Szűz - Szűz

Boldogságuk kétesélyes. Végső soron képesek jó kapcsolatra, mert alapvető vonásaikban megegyeznek. Roppant józanul fognak élni, így kapcsolatuk eléggé idegölő is lehet. Feltehetőleg a konyhában az összes reform étel szerepelni fog, a háztartási könyvelésben nem lesznek hibák. A diétás szex nem olyan jó hatású, mint a reformkonyha, nem viszik ugyan túlzásba, de őket valószínűleg kielégíti. Mindketten elemzők, szeretik a rendet, pontosak és a férfi feltétlen diszkrét. Éles nyelvükkel egymást is gyilkolják, és mivel nagyon rosszul tűrik, ha őket kritizálják, ez a kapcsolat rovására is mehet.

 

Szűz - Mérleg

Hosszú távon ez a kapcsolat csalódásokat rejt. Egyre jobban és jobban bosszankodnak majd a másik rossz tulajdonságai miatt. A társasági életükben és anyagi dolgaikban adódó nézeteltéréseket lehetetlen a szexben elsimítani. Kapcsolatuk már a kezdetektől erősen döcögő, a Szüzet erősen kétségbe ejti a Mérleg felületessége. A Mérlegnek pedig az agyára megy az aprólékos Szűz, szenved tőle, és tűrhetetlennek tartja a spórolást, a kicsinyességet. Kényelemszeretetük egyesíti őket, és a kritika és a jó ízlés párban nagy művészi alkotóerőt is adhat!

 

Szűz - Skorpió

Jól megérthetik egymást. A Skorpió időnként felháborodik, hogy merészeli a Szűz észrevenni az ő hibáit, vagy a veséjébe látni. Ha a Szűz teljesíti azt a feltételt, hogy ne sértse meg túlzottan a Skorpió büszkeségét, hosszú távú kapcsolatnak néznek elébe. A Szűz helyesen mérlegel, de hiányzik belőle a Skorpió megérző képessége, nagyvonalúsága. A Skorpió rejtélyességét izgatónak találja, a Skorpiónak pedig tetszik a Szűz tiszta nyíltsága. Az Erotika terén támadhatnak közöttük ellentétek. Szexuális igényük csak addig különböző, míg a Skorpió képessé nem válik felgyújtani a tüzet a Szűzben. A Skorpió nem ad helyt a Szűz azon kritikáinak, melyek a személyiségére vonatkoznak. Ez a viták forrása.

 

Szűz - Nyilas

Életfelfogásuk különböző, s kezdeti vonzódásuk viszonylag hamar megszűnik, mivel a Szűz túlságosan állhatatos, következetes és házias a sportos és állhatatlan Nyilas számára. A Szűz életvidámnak és vonzónak találja a Nyilast, de ez csak az első pillantás. Kénytelen rájönni, hogy hozzá túl rendetlen, felületes, túlságosan sokat beszél, és pontatlanul fogalmaz, vagyis állandó lesz köztük a kommunikációs szakadék. Ennek már a fele is elég egy Szűznek, hogy kilépjen a kapcsolatból. A Nyilas túlzottan kedveli a társaságot, és a szórakozást, a Szűz pedig otthon ülő. Ellentétek várhatóak.

 

Mérleg - Mérleg

Azonnal és tökéletesen megértik egymást, mivel erényeikben és hibáikban is hasonlítanak egymáshoz. Céljaik azonosak és hűen követik azokat. Ez a kapcsolat olyan, mint egy luxushajó hajóskapitány nélkül. Ha hosszú jegyesség után végre összeházasodnak kitűnő, hosszú, tartós együttélés lehet. Kedvelik a művészeteket és soha nem veszekednek. Meglehetős rendetlenségben, vagyonukat igazságosan megosztva élik le az életüket.

 

Mérleg - Skorpió

Kapcsolatuk vagy nagyon jó, vagy jobb lenne ha nem is találkoznának. Szexuálisan ragyogóan megértik egymást, nagy a vonzódás, de ezen túl már elkezdődnek a bajok. A Mérleget bosszanthatja a Skorpió szenvedélyes és rejtélyes viselkedése. A Mérlegnek tekintettel kéne lennie a Skorpó büszkeségére. A Skorpiót vonzza a Mérleg logikus gondolkozása, de féltékenysége miatt szinte lehetetlen köztük a harmónia.

 

Mérleg - Nyilas

Tartós szerelem lehet, ha nem akarják korlátozni egymást szabadságukban, ezen áll vagy bukik, hogy boldog vagy szerencsétlen kapcsolat vár-e rájuk. Mindkettő szereti az utazást, a szép holmikat, a társaságot. Ha a Nyilas egyetért a tartós kapcsolat gondolatával, akkor nincs okuk a panaszra. A Mérleg szívesen csábítja el a Nyilast, de félő, hogy nehezen tud majd lépést tartani vele.

 

Skorpió - Skorpió

Szélsőséges természetük rányomja a bélyegét a kapcsolatukra. Szenvedélyesek, féltékenyek, birtoklóak, szerelmük a legnagyobb hőfokon ég. Kitűnően megértik egymást, de sajnos energiájuk nagy részét a napi hatalmi harcokra pazarolják, melyet a nem túl izgalmas szexuális életük sem enyhít. Kapcsolatuk - mivel két tökéletességre törekvő harcias lény alkotja - lehet csodálatos, de akár borzalmas is. Ha képesek jól ráérezni egymás óhajaira és tulajdonságaikra, az ilyen páros csodákra képes.

 

Skorpió- Nyilas

A szerelemben jól megértik egymást. A rendkívül erős tulajdonérzéssel felruházott Skorpiót a szabadságkedvelő Nyilas túlságosan is fojtogatónak, korlátozónak tartja, ráadásul a Nyilas nagyon is ingatag, gyakran pedig túl gunyoros ahhoz, hogy ne sértse meg a Skorpiót. Kapcsolatukban sok vita várható, mert a Skorpió féltékeny, Nyilas pedig igyekszik lerombolni a korlátokat. A Skorpió gyanakvó természetét nem sokáig viseli el a könnyed érzelmeiben szabadon száguldani vágyó Nyilas.

 

Nyilas - Nyilas

Kapcsolatuk középszerű, lehet, hogy létre sem jön. Ha mégis, akkor mindketten azonos társadalmi környezetből származnak, és műveltségük nagyjából egyező. Ha találkoznak, nincs olyan erő a Földön, ami elválaszthatná őket egymástól, ha ők így akarják. Azonban nincs semmi az égen, ami együtt tudná tartani őket, ha nem akarják már. Kapcsolatuk olyan, mint egy élvezetes nászút. Otthonuk nem nagyon fontos, hiszen alig élnek benne. Hol utaznak, hol a barátokkal töltik az időt, hol sportolnak, vagy szórakoznak. Gyermekeiket a nagyszülők nevelik. Mindketten utálják a hosszan tartó veszekedéseket. Ha közös utat választanak, boldogan járhatják végig.



Szerkesztés dátuma: péntek, 2011. július 29. Szerkesztette: Kabai Zoltán
Nézettség: 21,743 Kategória: Nyugati horoszkóp » Asztrológia
Előző cikk: Mit hoz az új esztendő? Nagy szerelmi és párhoroszkóp 2011


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: