2014 -

hétfő, 2014. november 17. 10:27, Nézettség: 489

  ÉBREDJ MAGYAR AMÍG NEM KÉSŐ…  Ébredj Magyar, amíg nem késő az Ébredés! Ébredj Magyar, mert ha tovább tart a szenvedés, Már nem lesz hová lehajtani a fejedet, Mert felőled is elviszik majd a fedelet! Elvész becsületed, jussodból kiforgatnak, Megmaradhatsz elárvult és bitang Magyarnak, Aki alól még az ősi földjét is elhordják, Újkori rabszolgasorba beletaszítják.

vasárnap, 2014. november 16. 10:34, Nézettség: 417

              EGY PILLANAT AZ ÉLET   Mikor még belül éltem én, gondom semmise volt, Anyám hangját hallottam én, gyönyörű zene szólt. Aztán megszülettem erre a zajos világra, Nem tudhattam előre akkor még, hogy hiába Próbálok majdan lázadozni a sorsom ellen, Sokan jönnek majd vissza a zsákutcából szemben.

péntek, 2014. november 14. 11:30, Nézettség: 435

              MAGYAR NYELV NAPJÁN… Kicsit ingerülten és hangosan gondolkodva   Magyar Nyelv Napján Vajon Tudunk Magyarul Beszélni? Magyar Nyelv Napján Vajon Nem Kell Soha Attól Félni, Hogy Eltűnnek Jóságra Való Törekvés Szavai Belőle, Mert Ma Már Sokszor Gyűlölködést Hallani  Azok Szájából is, Kiket „Kultúrembernek” Hittünk, Róluk Kirekesztő Gőgöt Már Nem Feltétel...

csütörtök, 2014. november 13. 11:45, Nézettség: 648

            TUDATOSAN, VAGY ÖSZTÖNÖSEN… Avagy, ki a Magyarabb Magyar?   Tudatosan, Vagy Ösztönösen Cselekszik az Ember, Vagy Nagyon Sokszor Félelemből Ellenállni Nem Mer Akkor, Amikor Jogaitól is Sorra Megfosztják, Emberi Mivoltában, Magyarságában Alázzák, Kimondatlanul is Hülyének, Tudatlannak Nézik, Mert Éljenezve a „Nagy Testvért” Sohasem Dicsérik?   Ifj.

hétfő, 2014. november 10. 10:26, Nézettség: 490

           NOVEMBER TIZEDIKÉN…   November tizedikén, az ablakon kinézek, Mert a késő Őszi Napsugarak megigéznek. A felkelő Napnak látványában gyönyörködöm, Hiszen ez számunkra ma még egy olyan nagy öröm, Amelyért hálával tartozunk a Teremtőnek, Aki engedélyt adott még egy kis jó időnek.

vasárnap, 2014. november 9. 11:10, Nézettség: 563

              GYERMEKI ÁRTATLANSÁGGAL… Lassan hatvanhét év lesz mögöttem   Gyermeki Ártatlanságban Akkor Még Jó Volt Élni, Mikor Egy Szép és Boldog Felnőttkort Mertünk Remélni.  „Való Világ” Azonban Teljesen Más Lett, Mint Hittük,  Békétlenség Egyetértés Helyett, Nem Mint Reméltük.   Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)   Gyula. 2014. 11. 09. Vasárnap délelőtt 10: 15

vasárnap, 2014. november 9. 08:50, Nézettség: 544

              KÖMÉNYMAGOS RÁNTOTTLEVES        Ifjúkoromban, mint ahogyan Édesanyámék szokták mondani „finnyás” – gyerek voltam. Magyarul ez azt jelentette, hogy bizony sok mindent nem akartam igazándiból megenni még akkor sem, ha nálunk paraszt családoknál nem lehetett nagyon válogatni az ételek között.

péntek, 2014. november 7. 11:07, Nézettség: 468

              HIÁNYZÓ LELKIISMERET NÉLKÜL… Egyre „Szaporodnak” és Sokasodnak   Hiányzó Lelkiismeret Nélkül Érdemes Élni? Mások Megbecsülését Vajon Szabad Majd Remélni? Lelkiismeret Nélküli Emberek Mint a Pelyva Úgy „Szaporodnak” Zsebüket Tömve és Vigyorogva.

csütörtök, 2014. november 6. 11:28, Nézettség: 573

              URAM! NE ADJ HATALMAT… Az aktualitás Imája   Uram! Ne Adj Hatalmat Földi Ember Kezébe, Mert Rövidesen már semmi nem jut az eszébe Abból, amit nem is olyan régen ígérgetett, De Hatalomra kerülve gyorsan elfelejtett! Nyereg alól kilopni lovat Nem Tisztességes, Új uraknak bőségből Semmi Sem Elégséges.

szerda, 2014. november 5. 11:02, Nézettség: 493

              GYULÁN A CSIGAKERTBEN… Sissi Királynő szobra előtt   Gyulán a Csigakertben állok némán, Nézem a szép Királynő vonásait. Olyan nemesség tükröződik arcán, Hogy megértem Almássy rajongásit   Melyet a magyar gróf érzett iránta, Ha hinni lehet az emlékezetnek.

21 bejegyzés | 2 / 3 oldal « 1 2 3 »