Magyar hírességek - Legújabb cikkek

   

Sárándi Tibor
Képzőművészek » Festőművészek
Műszaki végzettségű köztisztviselő vagyok. A festészet, szobrászkodás, barkácsolás és egyéb kreativitást igénylő elfoglaltság a hobbim. A festészettel 1997-óta foglalkozom komolyabban, de csak amatőr szinten, szabadidőmben. A technikámat autodidakta módon szakkönyvek segítségével fejlesztem.
S. Bányai Márta
Képzőművészek » Festőművészek
Budapesten született. Iskoláit Szentendrén,Budakalászon és Budapesten végezte. Diákévei alatt is intenzíven foglalkozott a képzőművészettel. Alkotásainak fő témája a természet harmonikus szépsége. Legszívesebben olajjal fest vászonra, de készít grafikákat is. Első önálló kiállítása 1997-ben volt Budapesten.
Sebestyén András
Képzőművészek » Festőművészek
1979-ben Móron születtem. Képeimet ( SA ) művészi jelzésemmel szignálom. A festészetet saját magamtól kezdtem el 2000-ben. Stílusom a realizmus és a szürrealizmus irányában valósult meg. Szeretek táj, ill. különleges témájú képeket festeni. Több mint 600 festményt készítettem, melyek nagy része magántulajdonban és gyűjtők tulajdonában van.
Sebestyén Katalin
Képzőművészek » Festőművészek
Makón, 1956-ban születtem. Kisgyermek koromtól vonzódom a művészvilág felé, melyből a festészet és a vers-írás maradt meg mára, amelyben úgy érzem kezd kialakulni, illetve kiteljesedni egyéni stílusom.
Sebestyén T. Csaba
Képzőművészek » Festőművészek
1955-ben születtem Debrecenben. Rajz tagozatos gimnáziumot végeztem Hajdúböszörményben. Nyíregyházán, a Bessenyei György Tanárképző Főiskolán szereztem 1980-ban biológia-rajz szakon tanári oklevelet . 1980-1990-ig jórészt tanítottam, majd nyomdai-grafikai jellegű munkát végeztem. 1990-től rendszeresen részt veszek csoportos és egyéni kiállításokon.
Sebök Ferenc
Képzőművészek » Festőművészek
Született Budapest, 1952 május 29-én.5 éves volt mikor elhagyta az országot szüleivel 1956-os Forradalom után a komunista rendszer miatt.Több rétű ember: a festészet és a zene a tudománya.
Serdült Erika Irén
Képzőművészek » Festőművészek
„ mihelyt a művész zseninek érzi magát, vége a művészetének. Boldog, aki úgy dolgozik, mint az egyszerű munkás, és nem hordja fönn a fejét.” Pierre Renoir   Én boldog vagyok, mert egyszerű munkásként dolgozom a képzőművészet világában. Felnőtt korom hajnalán versírással próbálkoztam. Verseimet rendszeresen publikáltam középiskolám Diák Újságjában.
Serfőző Attila
Képzőművészek » Festőművészek
Csalfa rend és szigorú játék - Serfőző Attila festményeinek világa A magyar szociográfiai irodalom megteremtője, a szépíró-publicista Nagy Lajos emberi és esztétikai normarendje jutott eszembe, amikor megismerkedtem Serfőző Attila pályarajzával.
 
Képzőművészek » Festőművészek
"Sok földet kell feltúrni ahhoz,hogy aranyat találjon az ember." Hamvas Béla Igazi művésszé nem válhat,annak születik az ember. Ez áldás, teher, és felelősség, egyben. A Világnak nagy szüksége van arra, hogy új utakat tárjunk fel a szépség,a harmónia felé. Ezen dolgozunk mi is, művész párommal.
Schatz Zoltán
Képzőművészek » Festőművészek

1855 cikk | 35 / 186 oldal