Napló

   

2011. évi CXCI. törvény végrehajtásának tanulságai - 4 kiegészítéssel
2011. évi CXCI. törvény végrehajtásának tanulságai - 4 kiegészítéssel   A 2011. évi CXCI. törvény úgy lett Magyarország legérdekesebb törvénye, hogy az általánosság oldaláról nézve nincs benne semmi extra. Még az érintettek részéről sem. A törvény valójában a Széll Kálmán-terv részeként született nyugdíjreform egyik eleme.
2011. évi CXCI. törvény végrehajtásának tanulságai - 5 kiegészítéssel
2011. évi CXCI. törvény végrehajtásának tanulságai - 5 kiegészítéssel A 2011. évi CXCI. törvény úgy lett Magyarország legérdekesebb törvénye, hogy az általánosság oldaláról nézve nincs benne semmi extra. Még az érintettek részéről sem. A törvény valójában a Széll Kálmán-terv részeként született nyugdíjreform egyik eleme.
2013 évben az ország tortája
A milotai mézes grillázstorta nyerte el idén a Magyarország Tortája címet, a ribizlihabos-almás réteges lett Magyarország cukormentes tortája, a Szent István-napi kenyér verseny győztese pedig a tönkölybúzás-joghurtos kenyér lett - jelentették be szerdán az augusztus 20-i ünnepi rendezvények szervezői.
25 éves a Szabolcska Mihály református vegyeskar
A temesvár-belvárosi református gyülekezet Szabolcska Mihály kórusa vasárnap ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját. Lehőcz László Hindrich Sándor karvezetővel beszélgetett.https://app.box.com/s/ze35ijhym46imbvqtgvcyqe45hzyo746
25 ÉVES ÁLTALÁNOS ISKOLAI TALÁLKOZÓ BAKONYSZENTKIRÁLYON 1987. 06. 20 – ÁN
  25 ÉVES ÁLTALÁNOS ISKOLAI TALÁLKOZÓ BAKONYSZENTKIRÁLYON 1987. 06. 20 – ÁN       25 fős osztály volt a miénk, mikor 1962 – ben kimaradtunk az Általános Iskolából Szülőfalumban Bakonyszentkirályon.
29.9-3.10 MENU
A Temesvár-Belvárosi Református Egyház kifőzdéje  Bucatăria Bisericii Reformate Timișoara-Cetate Temesvár,  T. Cipariu u.1 szám (Mária tér) Timișoara, str. T Cipariu nr.
3. levél Orbánnak
Tegnap olvastam a hírt, amely népmentő verejtékes munkád újabb eredménye. Örülök, hogy fel akarod szabadítani a rabszolgákat önön elnyomóitól, mindössze az a terved szépséghibája, hogy ez a felszabadítás rosszabb a felszabadítottakra nézve, mintha hagynád őket rabszolgának.
 
A kurva anyád! Te tudod, miért!   Megjegyzés. (nem része a levélnek, de a terjedelem növelése érdekében is indoklásra van szükség a levél tartalma miatt.)  Minden törvény mindenkire érvényes ebbe az országban. Ezt üzenem Farkasné Farkas Gyöngyi főigazgatónak, a Budapest Damjanich u. 48 alá. Tehát rá is.
5. levél Orbánnak
Helytartó úr! A facebookon találtam: Színes egyéniség vagy Viktor. Cigányból zsidóvá lett, magát magyar miniszterelnöknek nevező hazaáruló, aki kerítést épít, hogy állítólag megvédjen bennünket a migránsoktól, de valójában azért, hogy saját, júdáspénzből álló birodalmát védje. De ha már a migránsok átjutottak a kerítésen, többet kapnak támogatásként, mint magyar a munkájáért.
55 ÉVES ÁLTALÁNOS ISKOLAI TALÁLKOZÓ BAKONYSZENTKIRÁLYON 2017. 07. 15 – ÉN
55 ÉVES ÁLTALÁNOS ISKOLAI TALÁLKOZÓ BAKONYSZENTKIRÁLYON 2017. 07. 15 – ÉN       Nagy napra készülődve értünk Bakonyszentkirályra a „Fácán Vendéglőbe” 2017. Július 15 – én. Itt tartottuk ugyanis az 55. Éves Általános Iskolai Találkozónkat.  A rendezvény szerény személyem szervezésében jött létre, amit ma már Gyuláról vezényeltem le, hiszen már ott élek ötödik éve.

4395 cikk | 10 / 440 oldal