Napló - Legújabb cikkek

   

MI IS VOLT AKKOR   ÖTVENHATBAN MAGYAROK?  Hol az igazság, miért van történelemhamisítás?
           MI IS VOLT AKKOR  ÖTVENHATBAN MAGYAROK? Hol az igazság, miért van történelemhamisítás?   Mi is volt akkor ötvenhatban magyarok? Ha tudtok, akkor erre válaszoljatok! Nyolc éves falusi gyerek voltam akkor, Orosz tankokat én is láttam, amikor Átvonultak és faluvégén ágyúcső Meredt az ég felé, mely olyan ijesztő Volt, de nem tudtuk mi is történt valóban, H...
SZÁZKILENC ÉVVEL  EZELŐTT SZÜLETTÉL…  Drága Édesapámra emlékezem.
                SZÁZKILENC ÉVVEL EZELŐTT SZÜLETTÉL… Drága Édesapámra emlékezem.   Százkilenc évvel ezelőtt születtél, Édesapáddal nem ölelkezhettél Sokáig, mert Első Világháború Harcba szólította és ez szomorú. Mikor épségben hazatért, kérdezted: „Ki ez a bácsi?” - mert nem ismerhetted.
VÖRÖS MAJMOCSKÁK   LÓGNAK A FAÁGON…
                VÖRÖS MAJMOCSKÁK  LÓGNAK A FAÁGON…   Vörös majmocskák lógnak a faágon, Mint akiknek semmi más dolguk nincsen. Vidámak, fejük törik huncutságon, Lógnak, de nem iskolai kilincsen,   Pedig ott kellene ilyenkor lenni, Hiszen be is csöngettek szeptemberben, De ők ellopakodtak gyorsan semmi Perc alatt és eltűntek az erdőben.
ÉJBEN SZÁLLÓ FÉNYPILLANGÓ…  Elsuhanó Álomkép
            ÉJBEN SZÁLLÓ FÉNYPILLANGÓ… Elsuhanó Álomkép   Éjben szálló Fénypillangó Csodaszép, Röptében is Káprázatos, Gyönyörű. Mesék szárnyán elsuhanó Álomkép, Olyan, mint egy Gyémántlámpa, Nagyszerű.   Száll az éjben Égi Fényben Csillogón, Nincs a Földön Semmi Hozzá Hasonló.
OTT ÁLLTUNK  A DOMB TETEJÉN…  Bakonyszentkirályi emlék
         OTT ÁLLTUNK A DOMB TETEJÉN… Bakonyszentkirályi emlék   Ott álltunk a domb tetején Kedvesem, Alant Szülőfalum szépséges tája. A Zöröghegy magaslik szépségesen, Mely szintén az érkezésünket várja.
ŐZIKE BÁTRAN  NÉZ FERI GÉPÉBE…
                ŐZIKE BÁTRAN NÉZ FERI GÉPÉBE…   Őzike bátran néz Feri gépébe Mintha mondaná, „mi már találkoztunk Valahol, mikor mentem legelészve Egyszer és egymásba belebotlottunk.”   Az őzike látványa gyönyörű - szép, Látszik rajta, hogy nem is félős fajta, Mint aki az embert soha, semmikép Ellenségnek, hanem barátnak tartja.
ORSZÁG ÉS EMBER MEGOSZTÓ   GAZEMBEREK URALKODNAK…  Magyar, kisemmizett emberek türelme kifogyhatatlan?
           ORSZÁG ÉS EMBER MEGOSZTÓ  GAZEMBEREK URALKODNAK… Magyar, kisemmizett emberek türelme kifogyhatatlan?   Ország és ember megosztó gazemberek uralkodnak, Lassan ma már mindent a saját nevükre átiratnak Mert hiszik, büntetlenül életük végéig tehetik, Nem tudják, hogy aki magas lovon van, nagyot is esik Ha ló megbotlik, vagy Nép az Istenadta nép lelöki, Vagy ...
LŐDD KI NYILAIDAT…  Békességre vágyó gondolataim
                LŐDD KI NYILAIDAT… Békességre vágyó gondolataim   Lődd Ki Nyilaidat Ifjú Vitéz Sebesen, Hulljon az Ellenségünk és Olyan Mérgesen Takarodjon El, Aki Megúszta a Csatát, Orozni Akarván Tőlünk Drága Hunniát! Nem Engedjük, Ha Kell Mi is Nyilat Ragadunk, Ellenünk Támadókkal Bátran Szembeszállunk Újra Összefogva, Mert ez Így Nem Maradhat, Kardunk Továb...
TIZENNYOLC HÓNAPJA   NINCSEN BÉKE MÁR…  2022. 02. 24 – én kezdődött a háború.
          TIZENNYOLC HÓNAPJA  NINCSEN BÉKE MÁR… 2022. 02. 24 – én kezdődött a háború.   Tizennyolc hónapja nincsen béke már, Ukrajnában dörögnek a fegyverek. Meghalt sok ember, de mindenkiért kár Akit eltalálnak bombák, lövegek.   A támadó Oroszország nemtelen Viaskodása nem vezet sehova Mert azt hitték, hogy gyorsan, hirtelen Letudják majd: Ukrajna behódolva.
NAGY LEGÉNY AZ,  AKI MA ÖT ÉVES MÁR…  Albika Dédunokám Születésnapjára.
            NAGY LEGÉNY AZ, AKI MA ÖT ÉVES MÁR… Albika Dédunokám Születésnapjára.   Nagy legény az, aki ma öt éves már, Mosollyal az orcáján néz előre. Nem tudni ma még, hogy milyen jövő vár Reá, de mindent megtesznek érette   Szerető Szülei azért, hogy boldog Gondtalanságban teljenek az évek. Albika bájosan, szépen mosolyog, Mert most is örül a fényképezésnek.

5055 cikk | 17 / 506 oldal