Napló - Legújabb cikkek

   

NÁDI BOLDOGASSZONY   TEMPLOMNÁL GYULÁN…  *Boldog Apor Vilmos vértanú püspökre emlékezve.
                NÁDI BOLDOGASSZONY  TEMPLOMNÁL GYULÁN… *Boldog Apor Vilmos vértanú püspökre emlékezve.   Nádi Boldogasszony templomnál Gyulán Áll Apor Vilmosnak délcegen szobra. Nem kell főt felkapni neve hallatán Annak, aki még nem is hallott róla.   Plébánosa is volt itt a templomnak, Majd Győrnek püspökévé nevezte ki A Pápa.
SZERETETTEL JÖTTEM…  Köszönöm szépen Édesanyám, hogy megszültél
                SZERETETTEL JÖTTEM… Köszönöm szépen Édesanyám, hogy megszültél   Szeretettel jöttem egykor a világra. Nem siettem, de mégis nyolc hónapjára Fogantatásom után, mert Drága Anyám Elesett vélem az udvaron.
EGY ÉLETEN ÁT KERESEM…
              EGY ÉLETEN ÁT KERESEM…   Egy életen át keresem a jót és szépet, Az sem baj, ha majd egykoron az öregséget Találom csak meg helyette, de azt sem bánom, Ha kutatni kell érte az egész Világon.
AZ ELVEIMET NEM   ADOM FEL SOHA...
                AZ ELVEIMET NEM  ADOM FEL SOHA...   Az elveimet nem adom fel soha, Ha az élet lesz hozzám még mostoha.  Erre kötelez Apám öröksége, Hazánk iránti igazi Hűsége.     Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)   Gyula. 2023. 09. 13. Szerda Délután 16: 05    
BARÁTOM! TALÁLD MEG MINDEN  NŐBEN A SZÉPET…  Válogatós, független férfitársaimnak ajánlom
                BARÁTOM! TALÁLD MEG MINDEN NŐBEN A SZÉPET… Válogatós, független férfitársaimnak ajánlom   Barátom! Találd meg minden Nőben a szépet, De ne csak úgy, ahogy medve a lépes mézet Szeretné mohó étvággyal elfogyasztani, Mert a Nőt tisztelettel meg kell hódítani.
BÍRÁLJ CSAK NYUGODTAN…
                BÍRÁLJ CSAK NYUGODTAN…   Barátom mondd a véleményedet nyugodtan, Ha kell lefitymálva, okoskodva unottan. Adj tanácsot, hogy milyen rímeket használjak, Úgy látszik ezek a tanácsok, majd használnak Nekem, de előbb mutasd meg mire vagy képes, Ha véleményed olyan bíráló és mérges.
A NAGYON CSOKI,  MAGAS LEÁNYKÁNAK…
                A NAGYON CSOKI, MAGAS LEÁNYKÁNAK…   A nagyon csoki, magas leánykának Kosarazáskor nem kell ellendülni  Magasan a földtől és karjainak Emelésével könnyű célba dobni.   Bőre olyan ébenfekete, semmi Nem fogható hozzá ezen a földön. Testmagassága olyan rendkívüli, Ahogy megtámaszkodik a fatörzsön.
BÁNATOS A VÁMPÍROCSKA…  Vám Piroskát csúfolják az Iskolában
             BÁNATOS A VÁMPÍROCSKA… Vám Piroskát csúfolják az Iskolában   Bánatos a vámpírocska, A kicsike Vám Piroska. Nem volt neki hegyes foga, Piros vért sosem szomjazta.   Bánatában sírva fakadt, Elfolyatta csepp sem maradt.
CSODÁLATOS MUZSIKÁJA VAN  A GYÖNYÖRNEK…
              CSODÁLATOS MUZSIKÁJA VAN A GYÖNYÖRNEK…   Csodálatos muzsikája van a gyönyörnek, Amikor a szép testek egymásnak feszülnek. Becézgetik egymást simogató szavakkal, Nem törődve most semmi mással csak magukkal. Nedves ajkaik hosszú csókban forrnak össze, Vágyódva készülnek földöntúli gyönyörre.
CSAK EGY PILLANATON MÚLIK AZ ÉLET?  Avagy, akit a kultúra majdnem agyoncsapott
            CSAK EGY PILLANATON MÚLIK AZ ÉLET? Avagy, akit a kultúra majdnem agyoncsapott        Egy gyenge hónap múlva átlépem a bűvös, hatodik ixet. Sokat gondolkodtam már azon, hogy milyen jó is lenne megélni még pár évtizedet.

5046 cikk | 15 / 505 oldal