Napló - Legújabb cikkek

   

OROSZ KATONA LELÖKTE A PINCÉBE ÉDESANYÁMAT, KARJÁBAN A FÉL ÉVES BÁTYÁMMAL, GYULÁVAL.  Igaz történet Szülőfalumból, a pontos időpont egyelőre ismeretlen.
                 OROSZ KATONA LELÖKTE A PINCÉBE ÉDESANYÁMAT, KARJÁBAN A FÉL ÉVES BÁTYÁMMAL, GYULÁVAL. Igaz történet Szülőfalumból, a pontos időpont egyelőre ismeretlen.      Hosszú évtizedek óta magamban hordoztam ezt a történetet, hogy egyszer majd megírjam, de úgy érzem, már 76. évemben járva nem halogathatom tovább.
HIÁNYZÓ LELKIISMERET NÉLKÜL…  Egyre „Szaporodnak” és Sokasodnak
                HIÁNYZÓ LELKIISMERET NÉLKÜL… Egyre „Szaporodnak” és Sokasodnak   Hiányzó Lelkiismeret Nélkül Érdemes Élni? Mások Megbecsülését Vajon Szabad Majd Remélni? Lelkiismeret Nélküli Emberek Mint a Pelyva Úgy „Szaporodnak” Zsebüket Tömve és Vigyorogva.
INDIÁN LÁNYKA   HÓFEHÉR PARIPÁN…
                  INDIÁN LÁNYKA  HÓFEHÉR PARIPÁN…   Indián lányka hófehér paripán Ül büszkén, lábai a kengyelekben. Nem is kell körbe néznie önmagán Mert tudja, gyönyörködnek szépségében.   Most mindketten mozdulatlanok éppen Mert azt is tudják, hogy fotós dolgozik. Igyekszik most nagyon lassan és szépen Fényképezni, lélegzet sem hallatszik.
SÍKBAN RESZELNI NEM IS OLYAN KÖNNYŰ, HA VASESZTERGÁLYOSNAK TANUL AZ EMBER GYEREKE.  „Megboldogult” esztergályos tanuló koromban történt.
                SÍKBAN RESZELNI NEM IS OLYAN KÖNNYŰ, HA VASESZTERGÁLYOSNAK TANUL AZ EMBER GYEREKE. „Megboldogult” esztergályos tanuló koromban történt.
AZ OROSZ TANKOK  SZABADSÁGHARCUNK ELTIPORTÁK.  67 évvel ezelőtt történt a gyalázat Magyarországon.
              AZ OROSZ TANKOK SZABADSÁGHARCUNK ELTIPORTÁK. 67 évvel ezelőtt történt a gyalázat Magyarországon.
MIÉRT BÁNTJA EGYMÁST A    MAGYAR, MONDJÁTOK?  Szomorú, aggódó mai gondolataim.
                MIÉRT BÁNTJA EGYMÁST A   MAGYAR, MONDJÁTOK? Szomorú, aggódó mai gondolataim.
EMLÉKEZEM, MERT EZ MA   NEM AZ ÜNNEPLÉS NAPJA…  Mindenszentek és Halottak napi gondolataim.
                EMLÉKEZEM, MERT EZ MA  NEM AZ ÜNNEPLÉS NAPJA… Mindenszentek és Halottak napi gondolataim.   Emlékezem, mert ez ma nem az ünneplés napja, Hisz Örökre Elmenő soha vissza nem kapja A földi életét és az Emlékezők pedig Kell, hogy gyászolhatják Őket az életük végéig.
TÁRSADALMI ÜNNEPSÉGEKET ÉS SZERTARTÁSOKAT SZERVEZŐ IRODA „KÜLSŐSE” VOLTAM. 1.  Történeteim közel 35 éven keresztüli búcsúztató szónoki tevékenységemről.     FELKÉRÉS ÉS ISMERKEDÉS A FELADATTAL.
              TÁRSADALMI ÜNNEPSÉGEKET ÉS SZERTARTÁSOKAT SZERVEZŐ IRODA „KÜLSŐSE” VOLTAM. 1. Történeteim közel 35 éven keresztüli búcsúztató szónoki tevékenységemről.   FELKÉRÉS ÉS ISMERKEDÉS A FELADATTAL.
 
TÁRSADALMI ÜNNEPSÉGEKET ÉS SZERTARTÁSOKAT SZERVEZŐ IRODA „KÜLSŐSE” VOLTAM. 1. Történeteim közel 35 éven keresztüli búcsúztató szónoki tevékenységemről. FELKÉRÉS ÉS ISMERKEDÉS A FELADATTAL.
DÉLELŐTT SZABAD ÁTJÁRÁS, DÉLUTÁN  MÁR KORDON ÉS ELTERELÉS A VÖRÖS TÉREN.  NŐNAP MOSZKVÁBAN, 1985 MÁRCIUSÁBAN.
                DÉLELŐTT SZABAD ÁTJÁRÁS, DÉLUTÁN MÁR KORDON ÉS ELTERELÉS A VÖRÖS TÉREN. NŐNAP MOSZKVÁBAN, 1985 MÁRCIUSÁBAN.          Ezt az emlékemet már évek óta próbáltam úgy felidézni, hogy ne csak az emlékezetre hagyatkozzam, hanem dokumentálisan is megállja majd a helyét azok számára, akik esetleg szánnak rá időt az elolvasására.

5042 cikk | 11 / 505 oldal