2023 -

hétfő, 2023. július 17. 14:06, Nézettség: 127

                KIKÉREM MAGAMNAK, HOGY HÜLYÉNEK NÉZZETEK… Büszke Magyarok, mikor csordul ki a pohár?   Kikérem magamnak, hogy hülyének nézzetek, Ti Országrabló, aljas, hazug gazemberek! Nem most léptem le a falvédőről, mert immár Hetvenhatodik évbe járok és tán nem kár Értem annyira, mint a jövő nemzedéknek, Akik azt hiszik, majd szebb világ elé néznek, Pedig ...

hétfő, 2023. július 17. 09:51, Nézettség: 151

                A TÚRÓS - BUGYOR ILLATA   Drága Jó Édesanyám újra itt vagyok, Mik ezek konyhádban oly csodás illatok? Két szép míves kezed látom, gyúr serényen, Sodrófád nyújtogatja tésztád keményen. A nyers tészta illata is már izgató, Tűzhelyben az égő fa hangja pattogó.   Túrós - bugyor és puffancs készül gyermekem, Ezeket sodorja most fáradt két kezem.

szerda, 2023. július 12. 10:07, Nézettség: 72

HOVÁ TŰNT AZ ŐSI VÉR AZ EREKBŐL MAGYAROK?   Hová tűnt az Ősi vér az erekből Magyarok? Hová tűnt Árpád szelleme? Ne marakodjatok! Nagy baj van, ha magyarnak magyar az ellensége, Nagy baj van, ha a magyarnak nincs magyar testvére. Fájó, ha magyar szekeret több irányba húzzák, Ki a magyarabb magyar? Folyton csak ezt vitatják.

kedd, 2023. július 11. 08:29, Nézettség: 79

              EGY LÓERŐS TRABANT  VÁGTAT A SZÉLBEN…   Egy lóerős Trabant vágtat a szélben, Valóságban és nem Tündér mesékben. Gazdája nem kormánykerékkel vezet, Hanem gyeplő, ostori igyekezet Irányítja az élő motorféleséget, Amely nem okoz neki nehézséget.   Sajnos, sem a lóerő fogyasztását Nem tudom, sem a járműnek gazdáját.

hétfő, 2023. július 10. 15:52, Nézettség: 68

                BOGRÁCSOZNI EGYRE  JOBBAN SZERETEK… Versben is el kell mondanom.   Bográcsozni egyre jobban szeretek, Mert a szabad levegőn való főzés Közben már illatoznak az ételek, Ínycsiklandóan szállnak, füstöléses   Ízhatást terjesztve fent a légen át, Ami konyhában soha nem létezik. Táguló orrlyukaimhoz a saját Magam által komponált íz érkezik.

vasárnap, 2023. július 9. 17:23, Nézettség: 158

                A KERTBEN BOGRÁCSOZNI JAJ DE JÓ! Azaz Valentinus újra kerti szakáccsá változott tegnap.      A héten Tündérrózsámmal elhatároztuk, hogy hétvégén, azaz tegnap szombaton, mivel jó időt jelzett a meteorológia, egy kis bográcsozást fogunk végrehajtani a kertben felépített, erre a célra kialakított Piknikező helyen.

kedd, 2023. július 4. 08:38, Nézettség: 72

              CSAK AKKOR LEHETSZ SZABAD…   Csak Akkor Lehetsz Szabad, Ha Nem Mások Mondják Meg Neked, Hogy Mit Gondolhatsz, Írhatsz, Mit Beszélhetsz és Cselekedhetsz! Csak Akkor Lehetsz Szabad, Ha a Kimondott Szavaid Mellett Bátran, Mindenhol, Büntetés Nélkül Kiállhatsz! Életed Minden Percében Csak Akkor Maradhatsz Szabad, Ha a Börtönök Nem a Kimondott Szavak Után Telne...

vasárnap, 2023. július 2. 11:49, Nézettség: 81

           INTERNETES CSALÓK, SZÉLHÁMOSOK LEPTÉK EL A LEVELEZŐ RENDSZEREKET.     Az utóbbi években egyre – másra hallani, hogy internetes csalók tömkelege próbál valamilyen módon átverni olyan embereket, akik nem annyira vannak tisztában dolgokkal. Egyébként a szélhámosságnak már több emberöltőnyi irodalma van a történelem során, ha csak egyet is megemlítsek.

18 bejegyzés | 2 / 2 oldal « 1 2 »