Segítség - Legújabb cikkek

   

Online tagok
MagyarVagyok.com » Tagok
Meglesheted ki az aki jelenleg online van. A főoldalon a bejelentkezett tagok egymással társaloghatnak. A legfrissebb sorok a rendszerben maradnak így az utólag érkezettek is be tudnak kapcsolódni a beszélgetésbe.
Profil törlése
MagyarVagyok.com » Profil
Ha úgy érzed, hogy nem szeretnél tovább tagja lenni a MagyarVagyok oldalnak, a profilod és miden amit az oldalon tevékenykedtél: üzenetek, profil információ, képek, kapcsolatok, szavazatok, törölhetőek itt. Sajnáljuk, hogy távozol... Ha ez az oldal hiányosságai miatt történne, megkérünk, légy szives írd meg az okát a zoltan(kukac)magyarvagyok.com címre. Köszönjük.
Meghívók
MagyarVagyok.com » Üzenetek
Ismerőseidnek meghívókat küldhetsz. Sok MagyarVagyok tag a már feliratkozott tagok meghívása által hallott az oldalról és így iratkozott fel. Az ismerőseid e-mail címeit írd be az oldalon levő mezőbe, egy e-mail címet soronként. A rendszer automatikusan küld egy meghívót óránként. Egy személy nem fog több mint egy meghívót kapni, még akkor sem, ha nem iratkozott fel.
Kapcsolatkérések
MagyarVagyok.com » Ismerősök
A bejövő kapcsolatkéréseket az ISMERŐSÖK / Kapcsolatkérések oldalon lehet elfogadni. A Küldött kapcsolatkérések státusza is leelenőrízhető. A küldött kapcsolatkérés visszavonható, amennyiben az nincs megválaszolva. Az elfogadott kapcsolatkérések az Ismerősök módosítása oldalon törölhetők.
Videók + Profil videó
MagyarVagyok.com » Videók
A magyarvagyok oldalra egyenlőre SAJÁT videót nem lehet feltölteni. Így arra kérünk mindenkit, a youtube oldalra töltse fel a videóját először, utána annak a videónak a címét ajánlja be erre az oldalra. A MagyarVagyok oldalra feltett videók megtekintéséhez Flash lejátszó telepítése szükséges. A Flash lejátszó letölthető itt.
Művészeti Galéria
MagyarVagyok.com » Fotók
Művészeti galériánk a tagok által készitett fotók legszebbjeit és az egyéni kézműves alkotások legtöbbjét mutatja be. Minden ami a szemnek szép, kategóriákba osztva: Bőrművesség, Digitális művészet, Ékszer, Éremművészet, Fafaragás, Fémművesség, Festészet, Fotóművészet, Grafika, Kerámia, Ruhatervezés, Szobrászat, Textilművészet, Vers, Egyéb technika.
Csillagok csillagok
MagyarVagyok.com » Profil
M magyarvagyok egy közösségi oldal, így közösségi értékek köré épül. A filmnézés csak egy KIS RÉSZE az oldalnak. Nemrég a google lezárta a filmeket, valami reklámok miatt (mellesleg értsétek meg, hogy NEM A MI REKLÁMAINK VOLTAK, mivel mi nem is tárolunk videót, mi csak megosszuk azokat, ha megtaláljuk őket, szabadidőnkben. Ez rengeteg ingyen munka.
Elérhetőségek
MagyarVagyok.com » Profil
Az Elérhetőségek oldalon állitsd be honnan látogatod az oldalt. Az itt beállított ország, megye, helység linkelhető a profil oldaladon, ezeknek a szűrőknek a használásával próbáltuk megkönnyíteni az ismerősök megtalálását és a közelben levő tagok keresését.  A Telefonkönyvben az ismerőseid az itt beállított telefonszámod láthatják.
Alapinformációk
MagyarVagyok.com » Profil
Az alapinformációkat a Profilom módosítása oldalon állíthatod be. A családnév és keresztnév mezőkben lehetőleg kerüljük a különböző előtagokat, rangjelzéseket és beceneveket. Hölgyeknél lehetőség van külön mezőben a leánykori név megadására és javasolt a családnév mező helyes kitöltése (pl Kovács, Horváth és nem Kovácsné, Horváth Gyuláné).
Fotók módosítása.
MagyarVagyok.com » Fotók
A FOTÓIM MÓDOSITÁSA / ALBUMOK MODOSITÁSA oldalon kiválasztjuk a módosításra szánt albumot. Itt beállítható az album fotóinak keletkezési dátuma ha ez adott vagy ismert. Szintén itt állíthatod be, hogy kik láthatják albumodat. Alapértelmezésben mindenki láthatja az albumot. Az albumon belül egy–egy fotót kiválasztva címet adhatsz képeidnek.

36 cikk | 3 / 4 oldal