Segítség - Legújabb cikkek

   

Videobb videó lejátszása
MagyarVagyok.com » Videók
Mit kell csinálni, hogy ne álljon meg a videobb film? Most csináltunk pár változást, így MŰKÖDIK FIREFOX BÖNGÉSZŐBEN!!! Ez a cikk folyamatosan bővülni fog új információkkal. Lehet hozzászólni is.:)  Sajnos van úgy, hogy a film, ha a videobb oldalon van megáll, mivel több mint 70 percig nézted.
Videólisták. Kik csinálják és hogyan?
MagyarVagyok.com » Videók
Mivel az oldal rohamosan növekszik, két ember nem elég a sok jó videó listázásához.A MagyarVagyok Tagok segíthetnek a videók listázásában, ők a mások által felajánlott videókat is betehetik azokba a videó listákba, amelyek már léteznek, és ha a videóhoz lista nem található, akkor csinálhatnak egy olyan listát, ami akkor hiányzott (például egy új film, aminek nincs listája).
Megjelenek a Google keresőn? Miért?
MagyarVagyok.com » Tartalom
Zoltán barátom válasza erre: fölösleges pánikba esni, annyi adat van fenn a google on és más keresőn amennyit más közösségi oldal tagjaként is meg lehetne találni. teszem azt, ha fenn van valaki a facebookon, akkor ha rákeres a nevére természetes, hogy a Facebook oldal jön fel.
Cikkek ajánlása
MagyarVagyok.com » Tartalom
Folyamatosan bővül az oldalunk tartalma. Ha van saját / kedvenc cikked amit megosztanál az oldalunkkal, kérlek azt üzenetben küldd el nekem és cikked bekerül az oldal tartalmaihoz! Emailcím: tartalom@magyarvagyok.com A cikkel együtt küldj még egy képet vagy videó linket is ha van! Várom a sok érdekes hozzászólást, adatokat és ötleteket!
Köszönet
MagyarVagyok.com » Tartalom
MagyarVagyok kapcsolat email:   Tetszésemet, köszönetemet szeretném küldeni az oldal szerkesztőinek, készítőinek. Jó néhányszor megnéztem már  az oldalt, ezután döntöttem a regisztráció mellett. Értékes, színvonalas, érdekes, és ami nem mellékes, jól áttekinthető, könnyen kezelhető. További jó munkát, sok érdeklődőt kívánok. Üdvözlettel: L.E.
Recept ajánlás
MagyarVagyok.com » Tartalom
Folyamatosan bővül a "recepeskönyvünk". Ha van saját / kedvenc recepted amit megosztanál az oldalunkkal, akkor azt üzenetben küldd el nekem és beteszem a Magyar Konyha receptgyűjteményéhez! Emailcím: konyha@magyarvagyok.com A recepttel együtt küldj még egy képet vagy videó linket is ha van! Várom a sok érdekes és ízletes recepteket!
Telefonkönyv
MagyarVagyok.com » Ismerősök
A világhálón ismerősnek bejelölt tagok sok esetben a virtuális világ határain kívül, a valós életben is kedves ismerősök, barátok, rokonok. Az elérhetőségben megadott telefonszámok, az ismerősök telefonkönyvében megtalálható, úgy ahogy a mi telefonszámunk is megvan az ismerősök telefonkönyvébe.
Apróhirdetések
MagyarVagyok.com » Apróhirdetések / Szolgáltatások
Keresel vagy Kinálsz? Vásárolsz, eladsz, elcserélsz, esetleg keresel valakit-valamit? Néhány kattintás és más is tudhat róla, ha itt megosztod az infót. Ingyenes, villámgyors és hatékony hirdetés feladás. Fényképes online hirdetés feladás 1 perc alatt. Vásárolj es adj el a MagyarVagyok.com -al.
Szolgáltatások
MagyarVagyok.com » Apróhirdetések / Szolgáltatások
A Szolgáltatások oldal egy olyan felület a MagyarVagyok tagoknak, ahol saját cégüket reklámozhatják, vagy egy olyan szolgáltatást tehetnek közkinccsé amit magukénak éreznek, amiről úgy érzik, hogy másoknak is tudniuk kell. Nem feltétlenül a nagy cégekre gondolunk, bár őket is szivesen látjuk, hanem azokat a pozitív tapasztalatokat keressük, amiket az ember a jó barátjának ajánl.
Csoportok
MagyarVagyok.com » Csoportok
Érdeklődési körödnek megfelelően csatlakozhatsz már meglévő csoportokhoz, vagy új csoportot alapíthatsz. A csoport alapítások száma korlátozott. Minnél több csillagod van annál több csoportot alapíthatsz. Ezzel a korlátozással csak azt szeretnénk elkerülni, hogy egy adott csoport üresen, témák nélkül kallódjon.

36 cikk | 2 / 4 oldal