Napló - Legolvasottabb cikkek

   

IVÓ NAP
Kevesen tudják, hogy a nőnap mellett a férfiaknak is jut egy nap az évben, melynek célja március nyolcadikához hasonlóan a nem ünneplése. Magyarországon két "férfinap" is van, egyik késő ősszel, míg másik május 19-én - stílusosan Ivó napján.
 
Dombóváron Örökre itt marad a titkunk... Gyere sétáljunk a dermedt pusztaságon. Csókoljuk meg egymást a kéklő ég alatt.Nem bűn az már amit kérek tőled.A szél sem zavar látod másfelé szalad.Átöleljük egymás a szívedet itt nekem is adod.Örökre itt marad a titkunk a magas fa alatt.    
Egyel több ok: Miért kell  csecsemőt  tanítani, mozgását fejleszteni
A televízió rosszat tesz a gyerekkeknek A gyereknek elsősorban a testét kell megismernie ahhoz, hogy agyi funkciói tökéletesen kialakuljanak 6 éves korig. A TV-t nézve ez nem megy....... ........
A
A
a
Egy csodás levélmintás kenyér.
Szánter házi kenyere.
Gara György: Ha volna valaki,
Ének: Gara GyörgyVideó link Link Ha volna valaki, aki azt mondaná, hogy ébredj,nem fonódna rám a bánat,szemembe hullanánaktűztollú reggeli fények, reggeli fények...Ha volna valaki,aki azt mondaná, hogy járjak,minden utca hívogatna,néznének megtagadvacsalóka éjszakai árnyak,éjszakai árnyak...
Kányádi Sándor: Nyergestető
Csíkországban, hol az erdők zöldebbek talán, mint máshol, ahol ezüst hangú rigók énekelnek a nagy fákons hol a fenyők olyan mélyenkapaszkodnak a vén földbe, kitépni vihar se tudjamásképpen, csak kettétörve,van ott a sok nagy hegy közöttegy szelíden, szépen hajló,mint egy nyereg, kit viselnemesebeli óriás ló.
Az öreg baka
Süvít a nyír, oly árva,csapkod a súlyos ága,fáj a maradása.Tomboló vihartól,süvítő villámtólelfutna örökre,de túl mély a gyökere. Vértanúk tanúja,ráncaiba sóhajtó öreg baka.Utolsó emlékműegy új kor talapzatán,nézd, szeme hajlatánintő jelet csepegtet,mit jelent a hazaszeretet!Ki vérét büszkén ontotta,de a halál mostoha,a puskavég elkerül,s mementóként maradt egyedül.
Szódabikarbóna
A szódabikarbónának mint tisztítószernek számos különféle felhasználása létezik a háztartásban. Bár sokkal drágább termékeket fejlesztettek ki az évek során, amik ugyanezt a hatást fejtik ki.A szódabikarbónát mint tisztítószert használd az alábbi módokon.- Tartson szódabikarbónát a garázsban, valamint az autóban hogy eloltsa vele a keletkező tüzeket.
Szép emberek sztárklikk /Hajdúbagosi Híres író, versíró Debreceni Zoltán alkotásai, Debreceni Zoltán múzsája Csajé...
Szép emberek    Szép emberek Biharkeresztes Debreceni Zoltán   Hajdúbagos Debreceni Zoltán író, versíró  Debreceni Zoltán - Saját lelkéhez...Ó, lélek, fényed lecsorogva a tiszta Tejútróltestem tompa, sötét mélyeiben lakozik.

4857 cikk | 22 / 486 oldal