Napló - Legolvasottabb cikkek

   

LORD ROTHERMERE ÉS A MAGYAROK  Egy érdekes epizód a híres Lord és a Magyarok kapcsolatáról, családi vonatkozásban.
                 LORD ROTHERMERE ÉS A MAGYAROK Egy érdekes epizód a híres Lord és a Magyarok kapcsolatáról, családi vonatkozásban.      Tegnap olvastam a Facebook oldalon egy érdekes cikket Lord Rothermeréről, aki a magyarok nagy barátja volt haláláig.
KISKERTEDBEN NYÍLIK  MÁR A MEDVEHAGYMA…  Medvehagymás locsolóka
          KISKERTEDBEN NYÍLIK MÁR A MEDVEHAGYMA… Medvehagymás locsolóka   Kiskertedben nyílik már a Medvehagyma, Valentinus szükség szerint meglocsolja. Illatozik Néked Szépen Tündérrózsám, Medvehagyma helyett hajad meglocsolnám, Hogy Húsvétkor nekem Csak Te Illatozzál, Viszonzásul Édes Páros Csókot Adjál!   Szabad – e locsolni?   Ifj.
A lány és a kalap -mese.
Tóth Ágnes A lány és a kalap -mese (Wichy Gomez rajzához)   A városka kihalt volt és csendesen bóbiskolt a déli órákban, csak egy hosszú fekete hajú lány álldogált a kalapos üzlet előtt és sóvárogva nézte a kirakatban azt a különös kalapot, amit nap mint nap megcsodált.
Mentovics Éva: Iskolai örömök
Útnak indult fecske, gólya,búcsúcsókot hint a nyár,minket újból hív a suli,csengőszóval visszavár.Mi már tudjuk, azért szeretjönni minden kisgyerek,mert amerre eddig jártak,ilyen csodák nincsenek.Betű-ország nyitogatjahétmérföldes ajtaját...csuda szépet mesél nektekminden hős, ki arra járt.S ott a számok rengetege,összeadás, kivonás...megtanulja a fortélyátgyorsan minden iskolás.
A sziv- specialista halála
Egy nagyon tekintélyes kardiológus meghalt, és a kórház ahol élete nagy részét ledolgozta saját halottjává nyilvánította és megszervezte a temetést a kórházban ... Egy hatalmas,virágokból összeállított szív állt a koporsó mögött a ravatalozóban. A gyászszertartás alatt minden, a kórházban dolgozó orvos mély áhítattal ült.
Gyermeknap és konfirmáció 2014. június 1-én gyülekezetünkben
Könnyes szemekkel köszöntük meg újra gyermekeinket és adtunk hálát, hogy elérkezett a Krisztus melletti bizonyságtételük napja. A konfirmándusok bizonyságtételei: Fodor Zsuzsanna bizonyságtétele: Az elmúlt hetekben nagyon sokszor esett szó a konfirmálásról. Nekem erről, mindig a nővérem konfirmálása jut az eszembe.
MIKOR VASZAR HATÁRÁBAN                      ROBBANT A TROTIL.  Életképek katonaidőmből. Egy év után IV.
            MIKOR VASZAR HATÁRÁBAN ROBBANT A TROTIL. Életképek katonaidőmből. Egy év után IV.           Vaszar község nem messze van Pápán a reptértől, legalábbis légvonalban. Általában oda szoktak bennünket kivinni terepgyakorlatra, mert a környék dimbes – dombos, rétes területe erre nagyon is alkalmas volt erre a célra.
 
  Pocsaji írók . Debrceni Zoltán költő     Kisvejke. Debreceni Zoltán író .  .    Debreceni Zoltán író múzsája Csajé    Ahogy mindenki ismeri Debreceni Zoltán verseiből, A cigány irodalom legszebb múzsája Csajé. Debreceni Zoltán költészetének inspirálója.
 
A fecskék fészeképítése, a terepszemle A színhely egy oszlopos folyosó, úgynevezett „ámbitus”, mely észak-déli végén egy rövidebb zárt folyosóban végződik. Az egész szőlővel van befuttatva. Az építkező fecske az itt Baranyában molnár-fecske néven ismert faj, Hasa és melle fehér, torkán nincs barna folt, lábai apró pihével benőve szép fehérek.
HÁZAS KÖR INDUL
2014. március 1. szombat 4 óraCsoport leírása: A házas körre ifjú valamint már nagy tapasztalattal rendelkező, idősebb házaspárokat egyaránt várunk. Ha csak a pár egyik fele tud eljönni az alkalomra, akkor is nagy szeretettel hívjuk és buzdítjuk, hogy jöjjön el.

4819 cikk | 18 / 482 oldal