Napló - Legolvasottabb cikkek

   

10.18 Önszeretet?
A második (parancs) ez: Szeresd felebarátodat, mint magadat. (Mk 12,31) Egy új keletű tévtanítás szerint a szeretet kettős parancsa három, mert nemcsak azt mondja, hogy szeresd Istent és felebarátodat, hanem azt is, hogy szeresd önmagadat. A helyes önértékeléshez és önmegvalósításhoz szüksége van az embernek arra is, hogy megtanulja szeretni önmagát.
Ösi Himnusz
Magyarhimnusz KR.U-410 ből URUNK ISTENÜNK Kr.u.410-460 keletkezett. Hun ezüstveretes szíjvégen rovásírással írva: a Kijevi Nemzeti Múzeumban van. A kijevi múzeumban őrzött Hun övvereten, szíjvégen lévő rovásírásos ima gyönyörű.
Az egészséges magzatfoganás feltételei napjainkban
A Budapesti Decens Magazin főszerkesztője: Ordody Eszter által készített interjú, Jóo Violetta és Kozma Szilárd Karma- és családasztrológusokkal magzatfoganási és családi problémákról:   I. Interjú Joó Violettával 1. Ordody Eszter:  Honlapodon komolyan foglalkozol az egyéni karma kérdésével.
RÁKÓCZI
               RÁKÓCZI   Hosszú századoknak viharos egéről Világol egy csillag tündöklő sugara. Elmúlt bús időknek hajnal ébredésén Ragyogott s letépte zord idők fuvalma.
„HA NEM VISELKEDSZ RENDESEN,  ELVISZ A RÉZFASZÚ BAGÓ!”
                „HA NEM VISELKEDSZ RENDESEN, ELVISZ A RÉZFASZÚ BAGÓ!”      Soha nem tagadtam meg paraszti gyökereimet, bárhová is vetett a sorsom a lassan 71. évemet betöltő évtizedekben. Egy olyan kis Bakonyi falucskában születtem és éltem hosszú időn keresztül, amely létszámát tekintve régtől fogva az 1000 fő környékén mozog.
„CÉL, A CÉLTÁBLA ALSÓ SZÉLE KÖZEPE”,  Azaz géppisztolylövészet az Ugodi lőtéren…
                „CÉL, A CÉLTÁBLA ALSÓ SZÉLE KÖZEPE”, Azaz géppisztolylövészet az Ugodi lőtéren…      Nem is katona a katona, ha nincs a kezében fegyver. Természetesen nem olyan sűrűn vettük kézbe a nálunk rendszeresített dobtáras PPS géppisztolyt abból a célból, hogy lőjünk vele, de annál többször azért, hogy egy kicsit megtisztítsuk.
Megdöbbentő riportjaim
A romániai rendszerváltás után a nagyváradi Bihari Naplónál a szociális rovat szerkesztő-riportere voltam. Nyakamba szakadtak a fogyatékosok, árvák, hajléktalanok, elhagyott öregek, kábítószeresek, pszichiátriai esetek, éhhalállal küzdő nagycsaládok, kiskorú bűnözők, szökött gyerekek, kiskorú anyák, súlyos problémákkal küzdő emberek.
MOGY találkozó Bösztörpusztán 2012.aug.17-20
blog »
Kunszentmiklós-Bösztörpuszta MOGY találkozó a Magyar vagyok lap tagjaival 2012. augusztus 17-20-ig.   Most második alkalommal találkoztunk ezen a nagy rendezvényen a közösségi lap tagjai, mindenki saját elhatározása és szabaddá tétele alapján.
Masszázs gyermekeknek
                                                            Baba és gyermek masszázs     A masszázs az emberiség gyógyító eljárásainak legősibb formája. Fejlődése során sokféle masszázs alakult már ki, és napjainkaban kezdik felfedezni, hogy a gyermekekre is nagyon jó hatással van. A gyermekeket születésük pillanatától lehet masszírozni.
„EGYSZER IGAZAM VOLT…”  Kökönye Bertalan panaszkodik
                „EGYSZER IGAZAM VOLT…” Kökönye Bertalan panaszkodik   „Egyszer igazam volt, akkor is pofon vágtak”, Mondta Kökönye Bertalan, kit megaláztak Sandi Miska és a Cibakházi Peszterce, Aki mindkettő Nyakizmán Tökül embere. „Jaj, nekem Istenem”! - kesereg most Bertalan, Akit már máskor is megaláztak oly sokan.

4818 cikk | 16 / 482 oldal