Napló - Legolvasottabb cikkek

   

Farsang
A farsang évenként ismétlődő, rövidebb-hosszabb ideig tartó időszak, amelyet évszázadok óta az evés, ivás, lakodalmak, disznótorok, jelmezes felvonulások jellemeznek. Az egyház az ördögök ünnepének tartotta és tiltotta, de gyakran a világi hatóságok se nézték jó szemmel a farsangi kicsapongásokat.
„TE VAGY NEKEM  A TÜNDÖKLŐ NAPSUGÁR…”  Antal Szerelmi Vallomása Szilvikéhez
             „TE VAGY NEKEM A TÜNDÖKLŐ NAPSUGÁR…” Antal Szerelmi Vallomása Szilvikéhez        Nem jellemző rám az, hogy kérésre verset írjak, de… Különleges esetekben mégis megteszem, mint ahogyan legutóbb egy Zirci kisfiú Születésnapjára.
 
  ....... Puszi 
Hát részekre szakítható-e Krisztus?
IMAHÉT a Krisztus-hívők egységéért 2014. január 19–26. minden este 18.00 órától MÁRIA-TÉRI REFORMÁTUS TEMPLOMBAN, melyet szeretetvendégség követ   1.
Reményik Sándor - Csendes csodák
Ne várd, hogy a föld meghasadjonÉs tűz nyelje el Sodomát.A mindennap kicsiny csodáiNagyobb és titkosabb csodák.
2011. évi CXCI. törvény végrehajtásának tanulságai - 5 kiegészítéssel
2011. évi CXCI. törvény végrehajtásának tanulságai - 5 kiegészítéssel A 2011. évi CXCI. törvény úgy lett Magyarország legérdekesebb törvénye, hogy az általánosság oldaláról nézve nincs benne semmi extra. Még az érintettek részéről sem. A törvény valójában a Széll Kálmán-terv részeként született nyugdíjreform egyik eleme.
Farsangi GYEREKKLUB
Kedves Gyerekek!2012. február 4-én,  szombaton 10-től várunk benneteket a farsangi GYERMEKKLUBBA,amikor ISTEN ÉS EMBER BARÁTSÁGÁRÓL fogunk beszélni.Hogyan lehet valaki Isten barátjává? Mit kell tenni ezért? Mindenki lehet Isten barátja?Ki nem lehet?Ha Isten barátja valaki, akkor hogyan kell élnie?Együtt fogunk erről beszélgetni, majd találó énekeket fogunk énekelni.
 
H
Z          
NAGY BÁLINT PARASZTKÖLTŐ ÉLETRAJZA
NAGY BÁLINT PARASZTKÖLTŐ ÉLETRAJZA      Nagy Bálint (1914 - 1998) egy háromgyermekes parasztcsalád legfiatalabb utódaként látta meg a napvilágot. 1914. szeptember 3. – án Bakonyszentkirályon. (A falut akkor még Magyarszentkirálynak nevezték) a legendás Csesznek várának közelségében.
 
Dombóváron Örökre itt marad a titkunk... Gyere sétáljunk a dermedt pusztaságon. Csókoljuk meg egymást a kéklő ég alatt.Nem bűn az már amit kérek tőled.A szél sem zavar látod másfelé szalad.Átöleljük egymás a szívedet itt nekem is adod.Örökre itt marad a titkunk a magas fa alatt.    

4849 cikk | 21 / 485 oldal